Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (89)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

of Doamne Ven din lac in put.sanatate multa puiului mic, las-ca trece si asta of, m-am ingrozit de cat ati patimit in spital.

Eu am trecut prin momente grele la 3 sapt de viata ale lui Milan, bolnav in spital 10 zile, a fot teribil de greu dar a trecut.

sanatate multa lui Mathias si Sarei, totul va fi bine, veti vedea!

Ginette deci ati scapat de alte investigatii!

Miky baby, Miri, multumim , asae , plecam weekend ul viitor,pupicei!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Vreau sa uram si noi La Multi Ani !!!! celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria , sa fie sanatosi si fericiti

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Anca nush ce sa-ti zic de programul meselor, dar cu greutatea cum mai sta, cat a pus in ultimul timp? Milan asa papacios e ca Stefan si de vreo trei sapt a cam stagnat cu greutatea, de-aia te intreb. El lapte nu prea mai vrea sa suga. Oricum Stefanelul tau manca multicel din cate spuneai, nu te ingrijora caisi ia el cat ii trebuie

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

La multi ani tuturor clopoteilor cu numele Maria si derivate ale acestui nume, precum si mamicilor, taticilor, bunicilor, matusilor si unchilor acestora ce-si serbeaza azi ziua numelui!
La multi ani si clopoteilor sarbatoriti zilele acestea!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

As vrea sa va multumesc in numele Simonei (Gatta) pentru urarile de sanatate adresate Sarei si sa va rog ca sa ii tinem pumnii stransi tare ca sa fie bine saratzelul si sa scape usor. Am vb cu ea aseara si mi-a zis ca azi merg la spital si atunci dupa un nou consult probabil ca o sa o opereze (sau cel putin asa zicea dr Basca). Asa ca e o zi de incercare pt un clopotel de al nostru si pt familia lui, asa ca trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu pt ea. Orice veste primita de la ea va fi postata rapid pe forum ca sa nu va tin in suspans... pana atunci asteptam
Capul sus Simona si o sa vezi ca o sa fie bine.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

Vreau sa uram si noi La Multi Ani !!!! celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria , sa fie sanatosi si fericiti

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Poza asta e geniala !

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=68f68198b8176f86223735&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Si vreau sa urez un La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume, sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata!

Multi pupici si cate o pentru fiecare.

Miky mamica lui LUCA GABRIEL (29.12.2007)

Avem 6 luni si jumatate
Poze cu Luca Gabriel
Prima baita
Luca la 1 luna
BOTEZUL 1 Martie 2008

Mergi la inceput

saru`mana ginnette

Imi pare tare rau pentru bebelusii care sunt bolnaviori , eu tind sa cred ca este ceva in atmosfera , altfel nu-mi axplic de ce sunt asa de multi copii bolnaviori tin sa va anunt ca si eu am fost internata cu Andrei luni in spital , i s-a facut rau pe strada , febra , stari de voma etc
Doresc tuturor mamicilor sa le intareasca Dumnezeu sa le tina puternice si bebeii sa se faca cat mai repede bine si sa vina acasa , sa nu mai stea in spitale , eu am spitalofobie , mai ales ca la Tulcea se face multa practica pe copii la sectia pediatrie

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danybv

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Foarte frumoase pozele mie imi place asta cu marinarelu cu masina. si asta
Am aruncat si o privire oachesa catre marinareii din spate

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

ce draguta esti ramonab

danybv
Album poze

De Ziua Marinei

Mergi la inceput