Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

FLORY ms dar sa stii ca nu am reusit.

Ioana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritelor mamici, gravidute si bebei de ziua numelui.
Noi suntem bine , am avut o noapte mai grea, a adormit greu si tot vroia sa suga la san , cred ca are puseul de 6 saptamnai de crestere, se poate??/ voi ce ziceti , ea are chiar azi 5 saptamani.
A facut si bubite pe gat de la caldura.
Nu stiu ce sa fac daca diseara sa o scot din casa , ca din cauza caldurii nu am mai scos-o de cateva zile?? Fetele din bucuretsi voi mai scoateti bebelusii pe vremea asta ??
Pupici tuturor.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dana, ma bucur ca ati ajuns cu bine !!! Offf!! Stiu cum e cu drumurile in Ro, am iesit de atatea ori cu masina din tara...si ce diferenta cum iesi din tara!!! De aceea am si zis ca ai curaj sa vii cu bebe asa mic aici cu masina...LA MULTI ANI nepoatei!!

Yael, ti-am trimis PM!!! Vazut pozele cu bebelina si cu surioara mai mare!! Spor cu mutatul!!

Ioana, ce patanie !!! Bine ca a fost alarma falsa. crede-ma , nu ai fi vrut sa nasti la 37 de saptamani, asta iti zic din propria-mi experienta...

Sunt in zona...ma duc sa imi pregatesc ceva de mancare,..

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrey2008

FLORY ms dar sa stii ca nu am reusit.

Ioana37+

Intri pe adresa de mail (iulie_august@yahoo.com) si acolo langa add a contact mai e o pictograma cu address book dai clik si apare lista cu membrii. Sus sunt pictograme cu tel, adresa de mail....Succes! Nici eu nu stiam cum dar mi-au explicat fetele.

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

La multi ani tuturor Mariilor!!!

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor. Am ajuns si noi acasa din plimareli prin parc (cu mami la terasa cu o prietena la un frappe ).Am hranit ariciul si acum sper sa adoarma la loc ca sa pot dormi si eu un pic, ca dimineata la 5 eram treaza, iar diseara mergem la o cumetrie si cred ca o sa adorm cu capul pe masa...

Am fost la cardiolog dimineata si ne-am linistit, nu are nimic la inimioara, ca s-ar fi auzit si a ascultat-o dr o gramada pe toate partile. In schimb iritatia de pe fata nu e acnee ci dermatita atopica, si se pare ca e facuta pe fond alergic. Asa ca de acum trebuie sa-i dau lapte hipoalergenic...De unde sa gasesc eu Lailac hipoalergenic daca eu abia il gasesc pe cel obisnuit, numai cu comanda????????????? Sper ca nu trebuie sa ma apuc sa-i schimb laptele ca e destul de complicat, ca sa nu mai spun ca e posibil sa nu accepte altul, sa nu-l asimileze etc...

Ah, inca un lucru mi-a mai spus, si mi s-a parut foarte important - sa nu ii pun carusel deasupra patutului ca ii afecteaza ochisorii. Nou nascutii nu au muschiul ocular suficient dezvoltat si le scapa ochisorii, si nici nu-i pot coordona pe amandoi deodata. Daca se chinuie sa se uite la carusel face strabism. Asa ca o sa-l dau jos si o sa il pun inapoi dupa 3 luni, cand ar trebuie sa se stabilizeze privirea. Dr a zis ca jucariile atarnate deasupra patutului sunt pur comerciale si nu sunt deloc recomandate de catre doctori!!!!!!!!!!!!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

ms mult fetelor! Eu acusica am ajuns acasa...plecata de la 10 juma parca, si va sfatuiesc sa nu iesiti din casa k e moarte curata....am umblat eu destul si pt voi Vedeti ce draguta sunt? v-am si plimbat

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Helloooo,

La Multi Ani tuturor Mariilor! Sa aveti o zi minunata!

Drum bun si distractie Sun si Ankalaura!

DMA-

Sun, Narcisa, Boti- aveti niste fetitze absolut superbe!

Ioana- scoatem majoretele si pt. tine? Te-ai descurcat cu telefonul?

Serenity- condoleante.

Eu azi dimineata am reusit sa-mi sucesc gatul- dar foarte rau- abia dupa 1 ora am reusit sa ma misc putin cu ajutor. Inca e destul de rau, dar macar si-a mai dat drumul.

Am fost azi la doctor din nou si suntem la sper ultima crema pt. Mirunica. De la caldura a facut si ea bubite pe fata,dar o spal cu musetel si am observat ca se mai retrag.

Pupicei tuturor

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am incercat si noi metoda cu uscatorul de par cand e agitata si plange si merge, se linisteste, dar nu dureaza mult si incepe iar, si apoi nu mai tine vrajeala...

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helou fetili,

In primul rand La muuulti ani tuturor Mariilor mici si mari si multi .

Dma, uite o desi cred ca ai nascut deja.

Serenity, condoleante pentru mama jumatatii tale... Sa va dea DD putere si noroc sa-l cresteti pe bb bine si sa aveti de toate.

Mina, multumim de vestile despre Camy si BB Dartius. Ne rugam in continuare sa depaseasca toate obstacolele si sa fie bine.

A.cicel, va doresc sa aveti un botez frumos si mai ales linistit. Inteleg bine prin ce treci, crede-ma. E greu sa-ti dau un sfat, ca teoria e una si practica... Oricum iti doresc ca DD sa-ti dea putere sa iei o decizie corecta care sa-ti aduca liniste si tie si copiilor, si sotului. Sora mea a divortat anul trecut cand fetita nu implinise un an. A fost si este tare greu, dar nici cum era nu se mai putea. Sper ca la voi sa nu fie totusi cazul de divort si sa gasiti calea de impacare. Eu va doresc sa reusiti sa redeveniti o familie reusita si fericita. Uite un de la mine.

Dara, si noi avuseram o noapte de sa . Da a trecut...

Dana, bine ati ajuns. Imi pare rau ca a suferit cupilul asa tare pe drum... Distractie placuta la fiesta!

Anna, ce bine ca nu are bb nimic la inimioara! Merci de sfatul cu caruselul.

Narci, acu fug sa vad pozici.

Boti, Garga e o dulceata (pe ale tale le-am vazut aseara).

Mai, Diarux ce o fi facand? Nu o fi ajuns acasa?

Noi de azi suntem singurei, tati lipseste pana marti . Insa se pare ca si ai mei pleaca la tara la Rucar maine, si stau o saptamana. Tata mi-a zis sa-i fac bagajul si lui Matei, sa-l ia cu ei, ceea ce am si facut. Ii va face bine aerul de munte si va avea si copii cu care sa se joace pe ulita. Asta inseamna ca ramanem doar fetele acasa: eu cu Ilinca si sora mea cu Clara ei (v-am mai zis eu ca parintii si sora mea stau in acelasi imobil cu noi, fiecare cu apartamentul lui). O sa am in grija matza parintilor (si ea tot fata, deh ), care insa are prostul obicei sa faca pe jos si nu la olitza ei , asa ca in afara sa-i dau papa o sa cam am de sters dupa ea. Si probabil ca va trebui sa ud in fiecare zi gradina, mai ales ca e foarte cald.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput