Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Am incercat si noi metoda cu uscatorul de par cand e agitata si plange si merge, se linisteste, dar nu dureaza mult si incepe iar, si apoi nu mai tine vrajeala... Anna de Ioana Mariaprintesa noastra poze cu ariciul povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love |
Anna, despre ce metoda vorbesti ca eu habar nu am???!!!

Cristina
Mihai Daniel (30.07.2008)
Serenity90 spune:
cristina fetele ziceau k atunci cand bebe e agitat sau plange daca dai drumu la feon, aspirator, sau ceva de genu asta el se linisteste si e atent la zgomot..si teoretic nu ar mai trebuii sa planga...practic eu nu stiu, dar am sa incerc cand o fii nevoie 

Denisa
39+ bb Raducu
Serenity90 spune:
Apropos fetele...cum suna mai frumos MARIN RADU GABRIEL sauuu MARIN RADU ADRIAN ??? 
Denisa
39+ bb Raducu
Caprioara spune:
Mai, tot uit sa va spun: Mari reduceri la Carrefour la haine !!! - saptamana trecuta erau reduse la jumatate si acum, desi nu e afisat pretul, daca le scanezi sunt reduse inca o data la jumate din jumate
.
De exemplu: rochita Disney cu Minie era 500.000 lei vechi, saptamana trecuta era 250.000, acum la casa e 125.000. Set de trei maieoase fetite - 30.000, set hanorac si tricou baieti mai maricei - 80.000, set boby, pantalon si jachetica 80.000, bluzita disney cu minie 40.000, tricouri baietei cu mikey mouse 40.000 si multe altele.
Din pacate nu am cum sa fac poze ca mi-a luat sotul cardul de la aparat (ii trebuia in deplasare).
Sper sa ajungeti sa faceti plinul, ca merita. Mamica care mi-a vandut pontul ca sunt reduse inca o data fata de ce scrie pe ele avea un cos plin de lucrusoare. Eu din pacate nu am avut timp decat sa inhatz cateva din zbor, ca trebuia sa ajung repede acasa la fata (am fost la cumparaturi si iar am lasat-o cu mama, asa la nesimtire - m-am dus peste ea si i-am zis ca trebe sa plec
).
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
MissJJ spune:
Buna fetele!
Noi mai inainte am ajuns inapoi de la medic, toate bune si frumoase cu scurgerile mele a zis daca pana la sf lui sept nu se opreste sa merg la ei din nou sa ma vada in rest am vb de contraceptie si a zis ca daca de la pastile am pus 15 kg inseamna ca sg metoda buna ar fi sterilet ala fara hormoni dar vb despre asta dupa data de 15 sept cand vine doctorita care e ocupa de asa ceva ca e in concediu e maternitate a avut si ea un baietel de curand.
Printesa este ok are 4,960 de kg a pus de sapt trecuta 110 g deci a zis ca e super ok. Numai ca pe obrajori a facut eczema asa ca acuma ne dam cu E45 sa ne treaca a zis ca e normal la copii mici ca na sunt mai sensibili da ca trece rapid si acuma ne dam cu E45 pe falcutze.
In rest am reusit si am vb cu tipa aia aseara are 40 de ani sau ceva in jur de 40 cica e f de treaba am vb cu alte fete care o cunosc si a ramas ca vine sambata de la 7 fara un sfert eu sa ii explic ce si cum si Flo sa puna pe Ari la somn si apoi sa ne pregatim sa plecam.
Maine dim merg la pensat si sa vad sa imi iau o bluza am gasit pe net ceva dragutz cu maneca trei sferturi cu imprimuri cum se poarta acuma si e din aia care are pe solduri elastic si e mai lunga si acopera si fundul deci e numai bine ca ala e cam mare la mine.
Ziceam sa imi iau pantalon negru dar ar fi prea elegant ca e un gratar e zi de nastere nu nunta sau botez asa ca am sa imi iau o bluza din asta mai lunguta blugi si papuci cu toc am niste botine luate anul trecut de ziua mea.
Mi-am luat si o vopsea dar din aia semi permanenta cat sa uniformizeze ce am eu in cap ca am vreo trei nuante si cat de cat sa arate mai uniform si a inceput sa imi cada parul asa am patit si dupa ce am nascut-o pe Ari asa ca tre sa ma apuc iar sa iau vitamine din alea pt par si unghii sa isi mai revina.
Nu am reusit sa citesc din urma poate reusesc mai diseara merg si eu sa ma intind ca fetele dorm ca ma simt f obosita.
La Multi Ani
Mariilor!
Mami de printese
Ari si
Ami
bujo spune:
Ale cel mai bine e alaptat la cerere, ca nu toti bebelushii papa la fel. Insa momentul cu ragaitul nu trebuie omis. Odata pt ca ar putea sa-i dea senzatia de satietate fara sa fie de fapt satul, si ar putea voma in jet ca impinge aerul laptele afara. Exact asa face si al meu. Este adevarat ca uneori nu reuseste sa ragaie dar trebuie macar incercat. Si cum au spus si fetele si am descoperit si io, e mai usor daca e pus sa ragaie de 2-3 ori pe masa. Adik sa-l intrerupa cand papa prea lacom si dupa ce da aerul afara sa pape iar, in felul asta nici nu mai adoarme la san. E posibil da dupa ce adoarme si o bate pe umar sa inceapa sa planga ori de dureri de burtik de la gaze, ori ca nu e satula. Multa bafta, si noi ne chinuim cu piticii nostri si tot impartasim experiente ca sa vedem ce si cum merge.
Fetele am venit de la dr, n-am luat decat 500 gr
Nu ma stresez de greutatea in sine, ci de faptul ca renunta repede la supt. e adevarat ca e mai bine daca il pun la ragait de mai multe ori, dar tot se leneveste si refuza sa mai suga sau adoarme si iar nu mai papa. Daca ii dau cu bibe la sfarsit papa desi la inceput se stramba ca nu-i place cauciucu. Dar nu vreau sa se invete si sa nu mai vrea san. Dr mi-a zis sa insist si sa-i dau cu lingurita ca tre sa pape 100-110 la o masa, ori el papa uneori doar 60-70 si alteori 120. O sa vad ce-o sa fac, incerc sa-i dau restu cu lingurita. Peste 10 zile ne-a chemat iar la cantar ca sa vada cat ia, sper sa fim in grafic.
bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu
mcoca spune:
La Multi Ani tuturor Mariilor!!!!!!
Mada distractie placuta!
Sun si celelalte fete care plecati in vacanta, distractie placuta!
Turtu, sper sa nasti in curand, ca stiu ce greru e la sfarsit. LA noi au fost prima data parintii mei, si apoi socrii. Mie mi-a prins tare bine ajutorul lor. A fost super. Desi Maya e cuminte primele5-6 saptamani sunt extrem de grele (sau cel putin mie asa mi s-a parut ...).
Dana, ma bucur ca ati ajuns cu bine. M-am tot gandit la tine cum a suportat Alessio drumul.
MAi am numai 5 kg de dat jos 
(am avut 20-22, nu stiu exact ca la sfarsit nu m-am mai cantarit :( (asa eram de enorma).
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Salutare
NU m-am apucat de bagaje
TREBUIE SA MA APUC
Fetele, na ca nu se gaseste Exluton niciunde! Daca va recomanda medicul, sa stiti sa ii spuneti ca nu este si nici nu e clar daca va mai fi... Sau, daca aveti relatii pe ici pe colo, cautati din timp.
Dupa multe insistente am gasit un singur blister la o farmacie din Constanta si le-am rugat pe farmaciste sa mi-o pastreze pana maine dimineata cand ajung sa o iau... De luna viitoare mai vad eu ce fac. oricum, nu am chef chiar acuma de sterilet.
NARCI - uite ca de ABN uitasem. Si mie mi-au placut ABN, ca mod de lucru vorbesc. La credite nu stiu cum stau ei,... am nimerit sa vorbesc cu o fatuca ce nu prea stia cum o cheama cu buletinul in mana. Vroiam sa fac o refinantare la ei, si sa scap de restul de credite, dar am lasat-o balta. O sa ma interesez si de pachetele lor de economii... Multam de sugestie.
Cu CLOSER TO NATURE... Am ajuns la concluzia ca nr 0 e prea mic pentru fie-mea. Asa ca, daca mai gasesc, o sa cumpar un nr mai mare, tot ca tine... just in case. Din fericire, de cateva zile bune suntem EXCLUSIV pe tzitzi. Ieri i-am dat un bibe cu formula cat am fost la doctor, si nu a fost foarte fericita. L-a mancat, dar a dat afara la greu... Nu i-am dat din "proviziile" de la congelator pentru ca le iau la mare, ca nu se stie...
Cu SCOICA... am pus-o pana la urma in spate la mijloc iar eu am stat in stanga (ieri). Asa o sa facem si azi, mai mult ca sigur. La masina mea NU se dezactiveaza airbagul (na, buget de austeritate...), deci nu ma risc, iar eu nu am curaj sa stau in fata si copiii in spate pentru ca drumul e destul de lung, va fi aglomerat tare, si nu avem cum sa oprim pe autostrada daca bebe vrea sa pape sau mai stiu eu ce... Eliza baremi se descurca singura. Ii pun in buzunarul din fata ei cave de rontaiala si apa, servetele.... si se descurca singura...
Mai fetele... va dati seama ce noroc pe capu' Sunului... ca seamana fata cu Dragos... Pai ati uitat ce a zis tati Dragos... daca era fata buzata si mai negricioasa...
Ori asa... nu mai e motiv de dubiu... iar Sunny a scapat de pus bagajul la usa...
Andreea Cici - si eu sunt de parerea Ilenei... Oboseala te transforma... Eu azi m-am trezit la 11! NU MAI PUTEAM! Eram zombie... Si NU din cauza copiilor.... Ci pur si simplu pentru ca am multe de facut si nu reusesc sa ma sui in pat mai devreme de miezul noptii, iar la 6 sunt in picioare, cu o mica pauza la 3 sau la 4...
Eu sunt convinsa ca sunt si alte motive de suparare, ca doar nu erai tu atat de radicala sa iei o decizie de despartire numai asa, ca nai dormit tu bine noaptea, dar sunt la fel de convinsa ca orice probleme ar fi, sunt rezolvabile.
Si eu sunt genul care prefer o despartire decat o viata impreuna ca "room-mates" sau o viata in certuri si neintelegere, dar mai stiu sigur ca EU si EL suntem singurii care pot sa rezolve neintelegerile...Oricare ar fi costurile...
Eu zic sa faci efortul de a-l asculta si pe el, dar si de a-i explica in amanunt punctul tau de vedere. Vad ca el e dispus sa rezolvati criza aceasta. Trebuie sa fii si tu la fel de dispusa. Mergeti in concediu, lamuriti toate nelamuririle, copiii au nevoie de voi! Si sunt sigura ca si voi aveti nevoie unul de altul.
M-am bagat in subiect pentru ca si eu am cateva "chestiuni de divort" in istoric, dar le-am depasit...
Chiar asa fetele, voi ce anume NU ati ierta sotilor vostri? Dar ei, ei ce nu ar ierta? V-au spus?
DENISA - pai mama ta e .."de actualitate"... sa zic asa... A mea a nascut ultima data acu'... 33 de ani, ba chiar aproape 34
Si s-a descurcat de minune. Bafta multa!
Imi pare rau sa aud de accident... Cu atat mai mult sunteti de admirat. Daca aveti nevoie de ceva, sa ne spui. 
DANA - Mititelul de el... Asa ma intreba si nepoata-mea anul trecut... I-am luat de la aeroport, si pana la Constanta, ca am dus eu copiii, ma tot intreba... Dar de ce face masina "asa"... si imi arata prin semne o hatzaneala in sus si in jos... Pai... pentru ca are suspensii.... Zic eu... Ce sa ii explic eu copilului ca o masina face hatz in sus si in jos cand trece prin gropi sau cand e drumul denivelat... Si ea e mare... Da' sa vezi nedumerire pe nepotu-miu ala mic... are 3 ani... Ca de ce sunt blocurile asa urate. Ca de ce e iarba galbena, ca el stie ca iarba e verde... 
DARA - si fie-mea are bubite si pe gat, sub ureche, spre ceafa... Eu am scos-o ieri de nevoie. In rest, nu am avut timp in ultimele zile, dar daca as fi avut timp as fi scos-o mai catre seara. Dar eu sunt o norocoasa ce am doua parcuri mari langa casa, din care unul chiar peste strada, umbros si racoros.... Altfel nu as fi scos-o.
ANNA - ma bucur ca nu aveti nici o problema la inimioara
Cat despre atopie, eu zic sa mai citesti si sa nu ramai la parerea de acum a medicului, sau la cea a medicului astuia... Nu este mereu pe fond alergic. Este o dermatita extrem de raspandita la copii, si poate disparea de la sine la 4-5 ani, la 6 sau la 10, sau... cand s-o marita.... Vezi ca la parintii intreaba sunt cateva capitole bune scris de mamici cu copii cu atopie. Elizei i-a aparut la 3 saptamani si nu i-am dat nici un lapte hipoalergenic... I-am facut si testele de alergii si nu e alergica la nimic. Iti pot scrie o carte despre atopie.
Daca nu gasesti Lailac hipoalergenic, eu ti-as recomanda Humana hipoalergenic.
Pe fatzuca ti-a zis sa o dai cu ceva? Hidrateaza-i pielicica PERMANENT! Mai ales cand va da frigul. Mie, medicul imi zisese sa nu mai pun balsam la rufe, sa nu le mai spal cu detergent (pe atunci nu existau de-astea hipoalergenice), si sa ii fac baie in taratze. vacs albina! A ajuns fie-mea sa aiba rani pe fata!!! Pana cand la 3 luni am dus-o la dermatolog si mi-a dat Reviken si Locoid, si asa i-au trecut ranile. Acum ii dau zilnic cu Trixera de la Avene. Nu vad in prospect nici o contraindicatie pentru sugarei, dar am citit in diagonala, ca are cateva pagini prospectul. Eu zic sa intrebi la farmacie. Sunt si solutii pentru baita, si fel si fel de chestii ep baza de apa termala (astea de la Avene). Nu te mangaia cu ideea ca atopia trece cu lapte hipoalergenic.
In plus, parerile sunt MEGA IMPARTITE! Abia am gasit un dermatolog competent de-adevaratelea, ca altii nici nu au auzit de Trixera... Unii mi-au dat creme pe baza de cortizon, citeam ca sunt interzise la copii... 
Oricum, nu lasa fata asa ca o sa ai de tras de numa'...
SERENITY - votez pentru GABRIEL. Mie imi place mai mult. Adrian ma face sa ma gandesc la Adriean Videanu ![]()
LA MULTI ANI TUTUROR MARIUCELOR si Marianilor (daca aveti din astia pe acasa
)
Acuma fug sa ma apuc de bagaje si scuzati mesajul kilometric ![]()
Anca mami de Eliza si Erika
ana_a spune:
Buna fetelor!
La multi ani tuturor Mariilor!!!
Anna, in legatura cu dermatita atopica, zic si eu la fel ca ankalaura sa mai consulti si alta parere, stiu din propria experienta cu Stefan.
El avea multe astfel de bubite, se banuia a fi dermatita insa pe la 4-5 luni au trecut neobservate si nu am mai avut nici o problema.
Am fost si noi la controlul de la o luna, avem 5300 grame si 63 de cm, a crescut multicel, este alaptat exclusiv la san asa ca nu-mi fac probleme. Dr la laudat ca fiind un bebe zdravan de 2 luni jumate
.
Am citit putin din urma, ma duc sa mai recuperez.
Pe aici este o caldura infernala, astept sa se mai racoreasca sa dam si noi o fuga pana in parc la umbra.
Toate cele bune si sa auzim numai de bine!!!
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
daniela_daneza spune:
Serenety, ma bag si eu .....votez RADU GABRIEL
L

A MULTI ANI , SARBATORITILOR / SARBATORITELOR DE ASTAZI, MAMICI SI PICI !
Nasica , drum bun si linistit la Tulcea ! Sa il pupi pe blanos si din partea mea!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"