Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani tuturor Mariilor!!!

Serenity, condoleante, scumpa!

Bubuleana, daca ai vre-un dubiu mai bine te duci la doctor cu nodulul ala.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna ziua tuturor!

Felicitari tuturor noilor mamici. Sanatate noilor pepenasi si sa dea Domnul fara colici.

Multumesc tuturor care mi-au rat drum bun. Am ajuns acasa cu bine, dupa un drum foarte suferind!! CRISTINA ziceai ca sunt curajoasa......mai degraba cred ca am fost exagerata.Drumul pana in Romania a fost destul de ok. Alessio a plans putintel....dar din moment ce am intrat in Romania......nu a mai avut o clipa de liniste.Drumurile sunt GROAZNICEEE. A plans incontinuu tot drumul. Si cum opream masina....cum inceta......am suferit atat de mult ca pot spune ca nasterea a fost floare la ureche. Este pentru ultima oara cand mai vin in Romania cu masina. Si inca odata sunt tot mai convinsa ca nu mai pot trai in Romania. Cam atat......acum Alessio s-a mai linistit.....dar saracul tare a mai suferit.......

VICKY ca nu ti-am mai trimis mesaj....chiar daca iti trimiteam numarul....am descoperit ca nu platisem fgactura si astia imi oprise telefonul si totodata in ziua aia si internetul.

Va las....ma duc ca e ziua nepoatei si face festa mare.

ALESSIO comoara mea
S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Astazi facem o lunicica! Nu-mi vine sa cred ce repede trece timpul... Am pus repede niste poze cu noi, ca sa ne cunoasteti. Am cerut si eu 'indicatiile' pt. a vedea pozele cu voi, insa nu am primit nimic, probabil tb. sa mai astept...

Ma duc sa fac cutii, de la 1 ne mutam, intr-un apart. cu 3 camere... (n-am gasit cu 4). Nu merge forumul asta deloc, sau poate internetul meu?

I, J4v6kk, N 3v & E1kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Scuze absenta dar e justificata:
Aseara am plecat pe la vreo 9 la Manastire la Bodrog ca era slujba,am ajuns acolo si dupa vreo 1 de sta prin multime si in picioare mi-am luat sotu si am plecat acasa ptr ca aveam o durere de fund-picioare,Ajungem acasa si ne punem in pat ne uitam putin la tele si incepe distractia,contractii la 6min,suportabile,dupa vreo 6-7 contractii ma hotarasc sa-l sun pe dr,iar acesta imi spune binenteles sa iau bagaju si sa plec spre spital,Ok.Pana ne-am imbracat,si ne-am mai invartit un pic prin casa am plecat la spital cu cotractii una la 6min,una la 3,cand mai aveam vreo 10km pana la spital contractii la 2min,a trecut sotul prin oras pe toate semafoarel pe rosu,am ajuns in final la spital si dupa un control un pic dureros au inceput sa se rareasca contractiile,pana dimineata au cedat cu totul.la urgente mi-a zis col lung,inchis gros si posterior iar dilatatie doua degete.Am stat la spital peste noapte,mi-a mai facut si asistenta de la sala de asteri un control si dimineata cand a venit dr meu mi-a mai facut el unu dupa care i-am zis ca daca nu nasc eu plec,asa am si facut,doar ca atunci cand am ajuns acasa primul lucru m-am dus la wc si pe hartie,ghici un mucus cu firicele de sange,m-am interesat in stanga si-n dreapta si am constatat ca era dopul,acum astept sa se declanseze nasterea.
Va las merg sa dorm ca azi noapte nu am dormit si daca e sa nasc vreau sa fiu odihnita.O sa iau si un nr de tel in caz de ceva sa va anunt.Va pup pe toate.

Ioana37+

Mergi la inceput

Fetelor am o ma rugaminte cine ma ajuta,nu stiu cum sa intru sa iau un nr de tel.Pls

Ioana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele.
N-am mai dat nici un semn pt ca de abia ieri au venit acasa de la spital. Pitica a facut icter la vreo 3 zile dupa nastere si pt ca n-a scazut bilirubina a fost nevoie sa stea pina ieri. Au tinut-o la bronzat si acum e bine.

Numai ca, o data venita acasa, alta gama de probleme. Please, help.

1. I-a fost recomandat sa pastreze programul de alaptare din spital (6, 9, 12, 15, 18, 21, 24); toate bune, numa' ca suge vreo 20 de minute si dupa aceea adoarme. Sormea o bate pe spinare si evident, se trezeste. Dupa care nu mai adoarme neam si urlaaaaa.

Daca ii mai da lapte muls se mai linisteste si adoarme intr-un final. Astfel, o repriza de asta de masa dureaza 2 ore din cele 3 cite ar trebui sa fie pina la masa urmatoare... Ce poate sa faca? sa n-o mai trezeasca dupa ce adoarme, si sa ramina cu gazele la burtica? sa o tina la sin mai mult? o tine cam 20 de minute ca oricum adoarme si i-au zis sa nu o tina prea mult.

Pt ca a avut icter, mitza mica are tendinta sa doarma mai mult si sa sara mesele si sormea o trezeste sa ii dea sa manince, dar, dupa cum spuneam, o repriza mincat-adormit la loc dureaza 2 ore. Poate sa fie o solutie sa treca la programul "la cerere"? sau nu e bine?

Trebuie sa ma apuc sa citesc temeinic din urma la voi, aici, sa ma pun la punct cu informatiile, ca nu stiu cu ce s-o ajut...

Multumesc frumos de ajutor.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | www.flickr.com/photos/9380750@N02" target="_blank">Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna!

La multi ani fericiti tuturor mariilor!

Anna eu ii dau gripe watter cu seringa de la nurofen. El suge seringa si eu imping solutia.
Nu cred ca e indicat (ca la sab simplex) sa il pui in lapte, cred ca ii schimba gustul.

Vazut pozici noi cu bebeii

Aveti grija cu caldura!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor si din partea mea!

Ioana37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Ale

Aoleu pai 20j de minute e ultrasuficient. Eu asa stiu.
Cat despre gaze, anaxena parca zicea ca ei i s-a spus sa n-o mai trezeasca daca adoarme. Ca daca doarme inseamna ca se descurca singura cu gazele.

Iar daca cele 20j de minute de supt nu-i ajung (din cauza productiei sanului, nu din cauza timpului) se trezeste ea singura. Se va trezi ori din cauza de gaze ori de foame.

Cat despre regula "la cerere" eu am inteles ca-i sfanta si ca treaba cu sculat cupilu' ca hotaram noi sa manance este o prostie depasita demult.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Ale eu zic sa-i dea la cerere, nu are rost sa chinuie copilul pentru un program standard de acum nu stiu cati ani....

Yael la multi ani! sa cresteti mari! vazut pozici, e o scumpa!

Andrey pentru nr. de telefon intri pe adresa comuna de yahoo si la contacte le gasesti.

Dana imi inchipui prin ce ai trecut...saracutul Alessio....oricum incearca sa uiti si simtiti-va bine!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput