Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 7
M&M spune:
Am intrat repede pana nu se trezeste bebe, sa urez LA MULTI ANI tuturor mamicilor si bebelinelor ce isi serbeaza astazi numele!!! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii!!!
Dma, nastere usoara!!!

Cred ca deja e in operatie la ora asta...
Turtu , tot 2 in 1 sunteti???
Sper sa reusesc sa citesc din urma fiindca ieri Mihaita a fosta tare flamand ; a mancat la fiecare 2 ore!!!...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
oanasm spune:

La multi ani cu sanatate Mariilor!!!!!!!!
dma tin pumnii mamicutza!!! in sfarsit iti vei vedea samburelu'!
turturelu drag io zic ca in weekend se produce minunea
..si ca sa fiu mai convingatoare iaca si o

sunisor drum bun sa aveti!
cicel sa dea Doamne-Doamne sa va rezolvati problemele! iar ziua de maine sa fie una speciala..si neumbrita de alte chestii...!
mobriq tu ziceai de tensiune...tu? ai grija cu a..papa mai nesarat..ca nu e de joaca cu ea!
n-ar strica s-o monitorizezi zilnic..cam la aceeasi ora!
aaa..pup toti pepenshii minunanti din poze!
am pus si io poza cu burtoiu'
butoi de 38s
mada ai reusit sa gasesti pe cineva sa stea cu fetele?
na..cam atat am retinut
..deh..am scuza ca-s gravida inca 
pupici..noi ne caram in ungaria la nst in curand!
Oana
38+ cu

o noua viata
filmuletz bb
Serenity90 spune:
Narcisa mersi frumos pentru listuta..nici eu nu am bani de aruncat aiurea pe lucruri care consider k numi trebuiesc...numai k eu chiar habar nu aveam despre unele lucruri, si foarte multe am aflat de la voi! O sa stam la parintii mei ca e mai comod , noi avem ap de 3 camere el are doar 2, si in plus o am pe mama care ma ajuta desi e putin depasita, ea a nascut ultima oara acu...11 ani aproape si ea nu a facut pe vremea aia atatea controale..ecografii...biberoane cu 20 de mii de feluri de tetine si etc, plus k e mai emotiva...si parca ar naste ea nu eu ![]()
Turturica cum am zis mai sus o sa stau la mama si o sa am de la ea un ajutor ..cat de mic acolo..conteaza...Financiar...ce sa zic...eu nu am lucrat decat pe timpul verii k sunt la liceu si nu pot sami iau concediul postanatal insa el a lucrat 2 ani la un fast-food si o sal ia el, si o sa incalcam putin legea si o sa se angajeze fara carte de munca in alta parte k nu putem sa stam amundoi acasa cu 8 mil...k nu ajung...Mai ales k suntem si in doliu...maine se face 1 luna de cand a murit mama lui...intr-un accident, tatal lui are toate coastele de pe partea dreapta rupte si nu mai poate munci...asa k o sa trebuiasca sal ajute si pe el cat de cat, deasta nici nu sa mutat la mine pana acum, k taicasu are nevoie de ajutor k nici pana la baie nu poate sa mearga...Cumparaturile tre sa le fac eu k altcineva nu are cine, si oricum mai am de umblat si pe la liceu k sa ma inscriu la fara frecventa...si etccccc...Ne descurcam noi..usor usor...
Pupici si la multi ani sarbatoritelor 

Denisa
39+ bb Raducu
ladymina77 spune:
Multumim de urari fetelor,
Un sincer si calduros "La multi ani" si din partea noatra tuturor Mariucilor ,sanatate si multa fericire in viata va dorim noi,cele 2 Marii:).
Fug ca nu pot sta p scaun ,va citesc asa mai greu ,sper sa reucuperam,Cami nu era ieri prea bine pt ca bebe avea febra...
Doamne ajuta-le!
Mamica,Cosmina-Maria si bebe Andreea-Maria+Bogdan
mina
bubuleana spune:
Am descoperit un nodul la sanul drept spre axila. Este un nodul dureros. Stiti cumva daca are legatura cu alaptarea sau are alte cauze? Ce e de facut? Am nevoie de niste sfaturi.
Initial am ca este canalul infundat dar acum nu stiu ce sa mai cred...
M&M spune:
Am reusit sa citesc cat de cat din urma!!!
Anka, Sun, drum bun si sa va intoarceti odihnite!!
Vazut pozici cu bebei...Garga de Boti, Denisa de A.cicel si "gandacelul" Vladut de Ileanna!!!
A.cicel, cu multa rabdare si vointa puteti trece peste micile conflicte!!! Acum e si o perioada mai grea , mai ales pentru voi care aveti 2 copilasi...
Mada, distractie placuta maine seara si sunt sigura ca reusiti voi sa gasiti o bona...
Serenity, nasoala faza cu doctora ta!! Sper ca bebeul tau sa o astepte pe doctora sa se intoarca din conced
Cristina
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubuleana Am descoperit un nodul la sanul drept spre axila. Este un nodul dureros. Stiti cumva daca are legatura cu alaptarea sau are alte cauze? Ce e de facut? Am nevoie de niste sfaturi. Initial am ca este canalul infundat dar acum nu stiu ce sa mai cred... ![]() bubuleana mami de Luca 18 iulie 2008 |
Pune comprese cu apa rece si maseaza usor!!!Este o prelungire a unui canal infundat!!!
Cristina
ileanna spune:
Serenity, ce trist ca nu a apucat si mama sotului tau sa-si vada nepotul ... Foarte trist. Ca sa vezi cum este, unul se naste, altul moare ... parca este o predare de stafeta.
Bietul baiat ...
Sper ca bebe sa-i mai aline putin durerea ...
http://community.webshots.com/user/my_margaret
M&M spune:
Serenity, condoleante!!!
Bafta in continuare sa reusiti sa va descurcati cu bebeul!!!
Cristina
Kimmy spune:
Neatza!
La Multi Ani tuturor Mariilor!

Am citit din urma dar iar n-am vreme sa scriu.
Dma bafta multa!Nastere usoara!
Am pus poze noi pe picasa
Va pup dulce!
Kimmy mami de Timea Cristina