Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 6
SunSmile spune:
Cuscri nasolescu. Adica te inteleg. Io am fost deja la "doctoru' de oase" care s-a cam ingrijorat (ma si stie de niste ani). Mie imi amortea piciorul drept in timpul sarcinii...ei acush imi amortesc genunchii, dupa care simt rece, dupa care simt cutzite de zici ca mi-i taie cineva. Si coboara pana in calcaie. Iar tendoanele scartaie. Da' astept inca vreo 2 luni si ma apuc de investigatii/tratament si sport.
Narcisu mai, sunteti frumoooooase tare voi. Iar Vil ma tem ca e ca mine cu vanatai pe maini de la gagicute sugacioase
. Iti dai seama, ragaie fi-mea in parc si se uita lumea urat la mine, mai am si vanatai de drogat pe mine...vai mama.:)) De restu' nu-ti raspund, ca nu mai vreau inca unu. Nu momentan. Las' ca seamana blanosu![]()
Si acum, pt ca e deja 15 august, sa ne traiti cu numele, dragelor:
Alina Maria
Ana-Maria(xena) si Maria
Bianca Maria - a.cicel
Eliza Maria - anka
Aida Maria -didi
Mariana1976
Ioana Maria - annababy
Denisa Maria - dara
Daria Maria - jjovana
Ioana Maria-mishuc
Leia Maria - mihamiha
Sara Maria - carissma
Marina 1609
Andreea Maria-ladymina
Yvonne Maria-iriss27
Bianca Maria-baby r7
Si pruncutei de Dma, care se naste maine, Maria Andreea!
Sper ca n-am uitat pe nimeni! Oricum va urez numai sanatate si ganduri frumoase!
Pup fetele!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
narcisa.s spune:
Serenity
DIn spusele pritenelor cu copii,din ce am mai citit pe forum,am invatat sa ma gandesc de 2 ori inainte de a lua un lucru.Mai ales pentru ca nu sunt asa de bogata incat sa arunc cu banii pe geam,pe lucruri inutile.Consider ca cele mai importante lucruri in primele luni de viata ale nou nascutului sunt dragostea, papa si curatenia.
Ce am cumparat eu si am considerat ca este necesar sunt urmatoarele lucruri:
Patut,carut,cadita, salteluta de schimbat,un dulapior cu sertare,pentru hainuite etc..dar asta pentru ca nu aveam loc in dulapul nostru sau vreunul prin casa care il puteam folosi.Am primit carusel de patutz si unghiera pt bebelusi.
La haine si alte textile avem asa: 8 sleepsuit (body cu craci alea in care dorm),vreo 6-8 din alea cu maneca si crac scurt,de pus pe sub hainute,sau prin casa cand e cald,4 garderobe de iesit la plimbare,3 paturici din bumbac 100%(de altfel totul e bumbac 100%-diferite dimensiuni, mai groase, mai subtirele),3 caciulite,2-3 botosei,cerceaf pentru patut, lenjerie de pat (una ieftina din bumbac si buna (prefer sa nu platesc deocamdata imprimeul cu WInnie sau altceva cand pot lua una mult mai calitativa si mai ieftina numai ca nu are imprimeul cu faimosul personaj),un set de biberoane Closer to Nature, suzete (optional, sa fie in casa, nopi avem Closer to Nature,Avent, Chicco si Nuk),un bax de 56 de pampers newborn, niste scutecele de finet, niste scutecele de tifon, sapun lichid- noi am cumparat naturiste (un pitic de al meu), fesi sterile, servetele umede - doar pentru situatii de urgenta (vezi iesit in parc sau alte deplasari), 2 prosopele de baie...
Mi-am mai luat ceai pentru declansarea lactatiei (de la Fares), Glactogil, alcool sanitar pentru buricutul lui bb si baneocin pudra pentru aceeasi situatie.
Pompa de san am si nu am folosit, daca stai in oras cu apa de la robinet nepotabila sa-ti faci provizii de apa plata, vei avea nevoie de multe multe lichide...
Acum, fiecare bb cu necesitatile lui, oricum iti vei da seama pe parcusr ce si cum...
Preventiv sa ai in casa o cutie de lapte praf, am citit ca fetele recomanda NAN.
Va fii bine, o sa vezi!!Tu stai cu ai tai??Are cine sa te ajute?
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
La multi ani, Mariilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
DMA puiule, succes maine...adica astazi...Doamne ajuta!!!Sa se nasca Maria intr-o zi minunata!!!Va fii bine, stai linistita si relaxata...
Caruciorul rosu
mobriq spune:
Dma
pt azi!
La multi ani tuturor Mariilor !
Nici o noutate pe ziua de azi, la control mi-a iesit o mega-tensiune (140 cu 90) dar la a doua masuratoare numai 115 cu 80. Si mereu zic ca trebuie sa plec din timp de acasa ca sa nu trebuiasca sa ma fortzez la ciclat
. Bb e coborat un pic, si mi se paruse si mie de dimineatza ca e burta mai lasata.
Mariana mersi de sfaturi. Deci de monitorizare continua nu scap, mi-a zis deja si dr de chestia asta. Mi-e groaza de cum o sa rezist tot travaliul stand in pat.
Anka, scoica in principiu are voie in fata doar daca nu aveti airbag sau daca airbag-ul e dezactivat. Io in locul tau as incerca sa stau in fata si pe bb l-as pune ori pe mijloc (banui ca centura e "normala") ori in spatele soferului ... si as spera ca doarme in tipul drumului.
Monica
39+ si Eduard (05.04.04)
turturica spune:
Am insomnii, degeaba m-am tot foit de pe o parte pe alta, ca tot nu reusesc sa adorm.
La multi ani tuturor Mariilor care se sarbatoresc azi 
dma, tinem pumnii sa treaca totul cu bine, nastere usoara, bebe sanatos si refacere rapida 
Si eu as avea DPN-ul azi, dar puturoasa mea mica nu vrea sa iasa. Si pe cuvint de inteleg, dop nu mai am, contractii am avut in fiecare seara, dar de iesit nu iese. Nu mai rezist, mada, marimar, nu stiu cum ati rezistat voi in prelungiri, care-i secretul?
monica, tu te mai biciclesti si in luna a 9-a? Respect. Doctorul ti-a dat vreun pronostic legat de nastere?
Vazut pozele noi de anais, thea si nancy, sint niste frumuseti toate, of, m-ati facut si mai nerabdatoare, vreau si io sa nasc odata. Daca nu nasc nici zilele astea luni ma intorc la servici, ca acasa nu mai rezist.
anka, sun, distractie placuta la mare/Tulcea. E prima iesire mai serioasa cu bebelinele? Asteptam impresii.
anka, voi cit stati la mare? Stati tot peste week-end ca si laura sau mai mult? Si apropo de banci, noi am avut experiente placute cu transilvania, ati incercat cu banca asta?
sunu, vroiam sa-ti zic si eu ca galu a ta e toata ca si dragos, nu stiu ce-ati facut voi in vacanta aia, ca tu nu prea pari sa fi fost prin zona ![]()
vicky, bine ai revenit incoace. Ca si tine, nici eu n-am luat pompa de sin, mi-e teama ca tentatia ar fi prea mare s-o folosesc, asa ca am preferat sa astept si sa vad care o sa fie situatia. Ce musafiri au plecat de la voi? Parintii tai?
narci, voi cum ati ramas cu planurile de venit in tara? Asteptati cu botezul pina veniti incoace? Vil ce religie e?
Apropo de botez, fetelor, nu mi=o luati in nume de rau, insa ideea asta cu cruci in piept la botez mi se pare macabra rau de tot. Nu stiu cum de mai apare cite o moda din asta in Ro de te crucesti cind auzi de ea, dar citeodata chiar se exagereaza.
serenity, mai apuci sa te ocupi de cumparaturi pentru bebe la 40 de saptamini? Voi stati cu parintii? Reusiti sa faceti fata financiar? Scuza-mi indiscretia, insa incerc sa-mi inchipui cum e situatia ta, e cu totul speciala.
Hai c-am reusit sa trag de timp si incepe inotul la olimpiada, ma duc sa ma mai delectez cu oaresce muschi bine facuti ...
40s fix
AnnaBaby spune:
Ma gandeam ca sunt singura pe aici la ora asta dar se pare ca pepenasii nostri sunt tare matinali.
LA MULTI ANI tuturor mamicilor,
dutzelor si pepenasilor cu numele MARIA!!!!!!!! 

Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
a.cicel spune:
Neatza
La multi ani!! tuturor Mariilor
Multumesc fetelor pentru incurajari. Eu incerc sa fiu calma si sa trec peste toate. MAi ales ca maine avem botezul Denisei si vreau sa fiu linistita. Am mers impreuna la cumparaturi. El tot spune ca vrea sa uitam tot si sa o luam de la capat sa fim o familie fericita cum eram inainte. Nu stiu daca mai pot. Mai sunt unele lucruri pe care nu vi le-am spus pt ca nu pot pur si simplu. Mi-e groaza numai cand ma gandesc... Dar asta e. o sa vad ca fac. Ideea e ca din 27 ar trebui sa plecam in concediu. Nu stiu daca ma simt in stare sa fac asta. Avem bilete la mare din 28, dar el vrea sa mergem din 27 sa trecem prin transfagarasan. Poate e mai bine sa merg sa ne linistim. Dar ma gandesc si la alte lucruri si mi-e groaza. Nu am spus pana acum nimanui nimic. voi sunteti singurele care stiti in mare problemele. Pe parinti nu vreau sa ii supar. Dar daca se va produce inevitabilul, va trebui sa le spun si lor. Asta e.
azi incercsa pun ceva poze, dar sa vadce e pus pe calculator, ca aproape toate sunt facute cu telefonul sotului.
Andreea
Denisa Ioana 29.06.2008 si
Bianca Maria 30.07.2006
POZE
SunSmile spune:
Turtu io eram la masaj
Eu am internet la ai mei, am si pe telefon, si la nasi...deci tu baga sms-ul in mine, ca intru oricum sa anunt! Tin pumnii sa se intample repedeeee!
Andreutza uof. Daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi. Daca vrei sa te sun ziua sa vorbim, ca sa-ti mai tin de urat sau orice altceva, sa-mi zici. Eu cred in voi...sunteti asa un cuplu reusit...nu vreau sa cred altceva! Sa aveti un botez frumos maine!
Monica THE DAY! Nastere usoara, puiule! Sa ai o Maria perfect sanatoasa si frumoasa foc!
Turtu sa stii ca la multe botezuri si eu sunt oripilata de crucea aia...e ca la mortm, urata si tinichea asa. Numa' ca oamenii de marketing au reusit sa vanda si alte chestii, alte forme, alte idei. Trebuie doar sa stii unde sa cauti. Dar asa...per general, nu suna foarte bine sa pui cruce in piept, da.
Gata, fug sa termin bagajele si sa pregatesc copilu de drum. Va pup, sa fiti cuminti!
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...