Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Fetele, nu m uitati cu intrebarea mea legata de Gripe water - pot sa-i pun in lapte sau e neaparat sa-i dau cu lingurita?

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ce faci fata n-ai nascuttttt???? Ma intreba azi Doctora si i-am zis... Nuuuu,... maine !! A inceput sa rada...mi-a zis sa ma despoi..m-a controlat ..m-a ecografiat...si mi-a zis... Saptamana asta sa dormi mai mult k eu plec in concediu si n-ai cu cine sa nasti...k ceilanti doctori din spital pleaca si ei tot k mine in concediu si mi-am zis.. Ce noroc pe mine... Conteaza k bebe e bine, dupa ultima menstruatie marimea bebelui si colul f lasat...cik sunt la terman..da dupa capu lu bebe cik mai am 1 saptamana... Vai de capu meu...

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am vazut poze frumoase cu Nancy si cu Thea,2 fetite frumoase foc.
SUN drum bun maine!

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pupici si de la noi.
Io sunt terminata fizic, efectiv ma simt ca o leguma, abia reusesc sa ma trezesc. Filip e cumintel, doarme noaptea bine dar io tot foarte slabita ma simt. Si ma dor oasele ingrozitor, in special incheieturile de la maini, gleznele si noada. Asta ma doare de zici ca-i rupta. Iau niste calciu da inca nu se simte. Maine mergem la cantar si o sa cer si niste vitamine.
Anka are dreptate Ileanna cu bancile, astea mai mici te trateaza mult mai bine. Noi cand am facut creditu de masina am umblat pe la toate. Si la astea cunoscute abia ne-au bagat in seama. La Reiffeisen ne-a tinut unu juma de ora pt simulare, mai ca m-a nu m-a intrebat si ce culoare are rahatu pe care-l fac si apoi imi zice ca poa' sa-mi dea 1000 euro pe 10 ani Am crezut ca glumeste. E adevarat ca n-aveam salariu prea mare da bancile mai mici au oferit cu mult mai mult. In final am facut 2 credite la Piraeus si suntem multumiti. Si la Alpha si Volks am inteles ca e avantjos, acu nu stiu ce sa zic de conturile de economii, ca noi ne-am documentat atunci numa pt credite.
Fetelor nu faceti greseala sa renuntati la fructe si legume de frica colicilor. Si asa pierdeti multe vitamine. Io mananc zilnic pepene rosu, piersici, mere. Si Filip are colici numa cateodata. E adevarat ca n-am mancat fasole, dar la fructe am zis ca nu renunt in ruptu capului. Boti ai incercat piersicile si a avut Garga colici? Daca nu macar incearca si poate n-o sa aiba, ar fi pacat sa le ratezi.

bujo mami de Filip
album de nunta
bb stuff
gandacelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ileanna, Bujo, Sunny, multam de parerile cu bancile. Eu ma gandesc la Piraeus. Barbatu-miu cica nu ii place Piraeus ca nu i-a recunoscut cardul de la ING si nu i-a dat ATM-ul bani, deci s-a suparat pe ei O sa ma mai documentez, si pana revenit sper sa am o solutie. Nu e cine stie ce filosofie, dar cand incepi sa te informezxi si vezi ce de comisioane ascunse exista... pana si IMPOZIT 16% pe dobanda aia de doi lei... Macar dobanda sa acopere comisioanele si impozitul, ca altfel e mai rentabil sa tii banii la saltea... Noua ne trebuie neaparat un astfel de cont pentru dosarul de emigrare, ca altfel nu imi bateam capul... Vorba lu' mama... "da-ti banii pe prostii, de-aia nu va ajung"...

BOTI - tare e dragalasa micuta ta! Expresiva si conturata frumos... Si ce frezata mi ti-o tii!!!

DENISA - la ce spital nasti tu? TYinem pumnii sa ai somn, daca doctorita zice sa dormi.... Ooofff in ce tara traim....

BUJO - tu, cu mia ta de euro, ai patit ca noi, cand aparuse DOMO si incepusera creditele... Si era o reclama, ca se da credit fara girant, prin 2002 daca va amintiti. Si ne-am dus noi plini de avant, eu cu buletin dobrogenesc, Ovidiu cu buletin moldovenesc... sa ne luam si noi un frigider cu credit. Aia, ne incanta.. Ca sa ne alegem ce produse vrem noi... Noi, alegem frumos un frigider, apoi ne-am gandit ca nici un TV nu ne-ar strica, si emrgem la ghiseu. Ne calculeaza si ne zice.. "Cu salariile astea, nu luati credit nici pentru un fier de calcat!" Iar faza cu girantul care nu mai era necesar, era valabila numai pentru salarii de peste 300 de euro net, ceea ce noi n-aveam nici macar impreuna auzi, nici un fier de calcat!

ANNA - eu i-l dadeam separat Elizei, ca in lapte nu il vroia. Erikai nu i-am mai dat Gripe, ca la Eliza nu mi s-a parut sa faca vreo minune.

IOANA - votat petitia

MONA - inca o data, sa ma ierti daca te-am suparat. O scoateti voi la capat cat de curand cu toate, fara doar si poate

VIO_TM - sa va traiasca printesa sdi sa fie sanatoasa!

SUN - frumoasa fata mai aveti! E minunata! Drum bun catre Tulcea. Cast stati voi?

Noi nu vom avea net la Cta... Si nu am facut inca bagajele, ca am venit prea tarziu de la medic...
Gata, ma duc savad un filmulet si apoi la nanica...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

fetele merci de incurajari
emotiile sunt mari, sper din tot sufletul sa fie bine...atat ma rog sa nu pateasca fata ceva

sun drum bun maine si vacanta placuta
au vazut si parintii mei pepenasii si s-au indragostit!

M.A. 38s+! a inceput numaratoarea inversa
AMR 3 zile
surpriza MARIA ANDREEA
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Ankalaura o sa nasc la Caritas...din pacate... Nu a spuso cu intentie rea, k noi ne asteptam sa nasc...pana maine... da na fost sa fie si ea intra in concediu de luni 1 saptamana...si mia zis sa stau cumintica k daca ma apuca mai toti doctorii sunt in concediu odata cu ea..si sa nu nasc cu vrun nepriceput.. Pupici spor la bagaje si distractie placuta

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Iuuui, am ajuns si noi acasa. Haimanale ce suntem, tinem copilu' pe drumuri:)
Adica eu am ajuns la 21.30, barbatu' facea mancare si copilu se uita la tv :)) (glumesc, desigur), am halit repede, am inhatzat maimutza si am plecat in parc, de unde ne-am intors acum. Mai avem baitza, mancat, ragait, nanic. Bagajele le finisam maine, ca acu' mi-e lene.

Boti ai o super papusica tu acolo! Este teribil de expresiva...are o gurita frumoasa tare si niste trasaturi fineeee...

Ankule saru'mana. Noi nu stam decat pana duminica. Am ales sa mergem weekendul asta pt ca sunt zilele municipiului si e foarte fain, e plina faleza, clocoteste orasul, sunt concerte. Si profitam ca ai mei au casa racoroasa si putem sa tinem si papusa in curte, la foisor, unde e umbra si bine. Ca sa nu mai zic ca ne e dor sa ne smotocim blanitzul (mersic Boti, da, il pup si halesc si peste).

Fetele, va multumim din suflet pt aprecieri! Sunteti niste dragute!

Monicule ma gandeam astazi la tine. Maine iti vezi minunea! Sa nu-ti fie frica, totul va fi bine cu ea! Sunteti in rugaciunile mele maine! Te pup, fii curajoasa! E ultima data cand vorbesc cu tine si nu esti inca mamica...huh, ce-a mai trecut vremea! Fruntea sus si Doamne Ajuta!

Ma duc sa imbaiem plodetu', ca deja ii pica freza de somn si-si suge mainile de foame...

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

bujo welcome to the club (nu stiu daca mai e cineva in club de fapt ).

Pe mine ma dor in plus si genunchii si recunosc ca is oleaca speriata. Sper sa nu ajung vreo baba din aia stramba ca femeile au onoarea de a face tot felu' de nenorociri la oase. Iau si eu calciu si vitamine de la Amway (dar n-am intrebat nici un dr.).

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mey Sun-ule, din ce in ce mai bine seamana tata de Galu cu Galu.Sa-ti faci mey unul sa semene si cu tine...Sau no, macar sa incerci.Distractie placuta, pup blanosul si sa va intoarceti cu bine

Ankule, si eu sugerez bancile mici...Bine noi lucram cu ABN-ul ca avem corespondent aici dar si cu Alpha.Unicredit-ul e focalizat mai mult pe companii...Am cumparat Closer to Nature.Si biberon (sa fie, preventiv) si suzete (tot preventiv ca nu-i prea plac)...Ori tzitzi ori suge mana lui Vil de a ajuns bietul barbatu-meu vanat la mana, ca drogatzii...

Bujo mey fata, dar n-ai scapat de durerile astea de maini??Ce tare-i fiu-to!!!

Danutza, cand ai timp sa pui mai multe pozici ca tare frumosi suntetzi

Mada am pus doua pozici facute azi dimineatza pe terasa.Scuze pentru tzinuta lui Vil dar tocmai se trezise...

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput