Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 2
violeta29 spune:
CAPRIOARA , mmm , ciulama de pui
, pot sa vin si eu la voi la masa? Ca sincer eu pe caldura asta nici gand nu am sa ma incumet sa gatesc!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

SunSmile spune:
Sa avem un capitol plin de vesti bune!
Andreea uuuof! Hai fruntea sus si incercati sa comunicati calm. Voi sunteti un cuplu frumos, aveti doua minunatii de fete...nu se poate sa va ganditi la divort!
Vio nu la mare, plecam la parintii mei la Tulcea.
Fetele noi am luat rame din astea de la mothercare. Am luat pt bunici, nasi si doamna doctor care ne-a salvat. Au loc de poza intr-o parte si loc de mulaj in cealalta. Aveau si modele mai simplute. Preturile erau intre 90 si 180 ron.
Misha iti dai seama ca incerc sa nu uit nimic. Si oricum, farmacii deschise non-stop sunt si acolo, la o adica. Spor la trebi!
Anna da, e fainutz obiceiul. Eu acum ma uit in cataloagele de la prietena mea si nu reusesc sa ma hotarasc ce accesorii sa aleg.
Mai eu mananc orice, sa stiti. Am mai zis-o. De fapt colicii sunt altceva. Sunt acumulari masive de gaze, pe care ei se chinuie sa le elimine...pe gura sau pe fundulet. Asa ca eu zic sa va concentrati in a-i ajuta sa elimine gazele dar sa aveti o dieta echilibrata. Ca sa mananci atat de restrictiv, sigur nu imbunatateste nici calitatea laptelui si nici sanatatea mamei. Parerea mea.
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Caprioara spune:
Violeta, sa stii ca io nu mi-s prea buna gospodina
. Ar fi prima oara cand as face ciulama... Daca te incumeti
, te astept saptamana viitoare - luni mi-am propus sa o fac. Acu studiam retetele pe net, si vaz ca sunt "n" feluri de a face o ciulama: cu sau fara lapte sau smantana, cu faina aprajita sau nu, cu legume sau fara, etc.
Sunule, stiu ca tu mananci orice, dar la mine nu mere. Cum calc pe bec cum "se vede" la fata, si nu cred ca mi se pare. Asa era si la Matei
. Si tare as mai manca si eu fructe si legume crude... Insa pediatrul nu-mi da voie si nici balaurii din burtica Ilincai. Eu am o digestie rapida de fel si ma stric repede la stomac; nu stiu daca asta are importanta?!?
pup you,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
flo1980 spune:
Sa avem un capitol numai cu vesti bune!
Capri si eu zic sa mananci orice, daca tu te feresti de anumite alimente si ea tot are colici nu ai ce face decat sa renunti.
Poate ea e mai altfel, adica nu suporta durerile, se manifesta mai pronuntat....ai mei de exemplu cand au colici (Alex cand era micut) doar strangeau piciorusele si gemeau putin.....
Andreea bine ai revenit!
Imi pare rau de cearta dintre tine si sotul tau.....asa se mai intampla, si eu m-am mai certat cu sotul, ei uita ca abia avem timp de noi, ca avem atatea griji, ei v-or sa fie totul ca inainte.... de acord, se simt mai neglijati dar asta nu inseamna sa fuga de responsabilitati si sa lase totul in spatele nostru....
Incercati sa discutati, sa faceti ceva frumos impreuna, ceva ce obisnuiati, o sa treaca, multa bafta!
Sun drum bun si Thea cumintzica!
Cam scumpicele ramele astea....poate or exista si la alte magazine cu un pret mai rezonabil....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
flo1980 spune:
Tecky
spor la trebi!
Mada odihna placuta!
Anka drum bun si tie, hai ca vreme buna o sa ai sigur! Sa faci poze multe sa ne arati si noua marea!
Eliza si printesa mica!
Anaxena cred ca esti extrem de obosita, cum faci fat? Maria e cumintzica?
Erai una dintre inimoasele odiseei, lasa ca iti iei tu revansa!
Boti ce mai faci? Gargaritza e bine?
Merg sa fac cartofi prajiti ca pe caldura asta cine mai sta de gateala....
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
mariana_1976 spune:
Felicitari pentru bebelusi blue_eyes, Ingry si Clabur!
Sa fie sanatosi, cumintei si sa creasca maricei!

La multi ani cu bucurii si sanatate Sursula si Ingrid! 

Didi81, daca reusesti, eu as zice sa tragi usor de un capat si sa-l scoti ca se poate infecta acolo....Eu poate ca nu sunt sanatoasa, dar dupa operatie mi-am numarat cusaturile(firele).Cred ca doctorita a vrut sa faca un pic economie si in loc de 5 mi-a pus doar 4 si mi-a lasat o margine fara nimic...Noroc ca nu a supurat si s-a inchis, dar in locul ala si acum arata ca si cum linia ar fi strimba...
Monica/Olanda aici astia or fi mai putin precauti, dar in multe cazuri se foloseste oxitocina daca contractiile nu sunt destul de eficiente, chiar la gravidele cu VBAC. De obicei insa, ruperea membranelor la inducere este metoda preferata si mai putin invaziva. De sfaturi nu sunt prea buna eu.Un singur lucru as dori sa-ti spun: sa le ceri sa-ti monitorizeze bebelusul in permanenta, ca este singura metoda 100% sigura in caz de ruptura uterina.(Doamne fereste si pazeste pe toata lumea!)
A, inca o chestie: daca te dor contractiile si pare ca durerea nu mai inceteaza sa le atragi atentia imediat si sa insisti sa verifice cit de rapid posibil, sa nu se intimple ceva neprevazut...
Annababy, ti-au facut doar radiografie si exudat? Dar analize de singe cum ar fi proteina C reactiva?
Ai incercat sa iei ibuprofen? (ca antiinflamatoare nu e voie cind alaptezei parca)
Sper sa fie okay micuta voastra si sa fie un suflu inocent sau o problema ce se poate rezolva fara interventii.
Boti, tendinita o am nu de la sarcina, ci mereu dupa sarcina, pentru ca am tendoanele sensibile si imi exersez prea mult incheieturile. In general ,ma dor incheieturile mainilor vreo citeva luni, apoi se rezolva...cind nu mai ridic greutati sau copiii.
Flo1980 nu stiu de ce, mie nu mi s-a parut mare diferenta la "contact" dupa cezariana sau dupa nasterile vaginale fara epiziotomie...Cind am avut epiziotomie, da, a fost imposibil mai multe saptamini, de-abia dupa 3-4 mi s-au absorbit firele...Primele dati am avut mereu o senzatie mai neplacuta, parca intr-un fel de usturime...din cauza membranelor "deranjate". ![]()
Mada, foarte frumos ai povestit "aventurile tale britanice". Eu de cind locuiesc aici am ajuns incet incet la concluzia ca invatatul se poate si mai tirziu, dar pentru copii exista niste limite biologice, din pacate...
Serenity nici eu la prima sarcina nu am avut nici un simptom, facusem testul si era negativ, apoi am mers la dr si nici la ecograf nu a vazut nimic, asa ca mi-a dat progesteron sa-mi vina ciclul.
.La primii 2 copii habar n-am avut ce sunt alea contractii pregatitoare, nu am vomitat niciodata si nu ma durea nimic...
Caprioara,stai linistita, nu exista limite foarte exacte la gramajul pe care "trebuie" sa-l ia bebelusii...Cel putin aici nu sunt. Astia se uita doar la curba de crestere si raportul inaltime greutate, fiindca in prima luna ii cintaresc de vreo 3 ori...
Clabur, aceeasi atitudine fata de bebelusi a avut-o fetita mea (care este cu 1 an si 3 luni mai maricica decit a ta.)
Iar ceea ce ai scris despre comparatia intre cezariana si nasterea vaginala, am simtit si eu. Parca era un vis si nu-mi venea sa cred ca eu am nascut...![]()
Ieri a sosit pianul si sunt in al-IX-lea cer...cu toate ca trebuie sa mai investesc putin sa-l acordeze ca lumea cineva.
Copiii mai ales sunt fericiti ca au ceva nou de "experimentat".
Kimmy spune:
Mno noi am ramas singurele pana maine spre seara.Mi-e tare urat cand nu e acasa sotul meu.Nu ca m-as plictisi...dar totusi imi place teribil de mult cand e acasa toata familia.
Nici eu nu cred ca are Timi dureri de burtica de la ceea ce manc eu,adica eu cam manc de toate fara prea mari restrictii.I se schimba consistenta la kk,azi de exemplu a facut verde si mai moale ca de obicei,desi de dimineata s-a scremut pana la 3 cand in sfarsit l-a dovedit.Sper sa nu se transforme in ceva diaree ca pana acuma chiar nu am avut probleme cu scumpica la aceasta categorie.
Eu nu reusesc sa curat limbuta lui Timi.Si e clar ca o deranjeaza depunerea de laptic.Ciuperca nu are.
Valeu ce temperaturi!
Fetelor asa de greu ma organizez de numa.Mai ales seara nu prea stiu la ce ore si cum sa fac sa fie bine.De obicei ii fac baie la 7.30-8,ca dupa aceea papa.Dupa baita voi mai scoateti bebeii la plimbare?Ca mai devreme e criminal de cald si nu pot s-o scot.
Kimmy mami de Timea Cristina
violeta29 spune:
Nu stiu ce sa intampla cu forumul asta, parca niciodata nu a mers asa prost!
SUN, ce misto ca plecati la parinti, mai evadati din cotidian, mai schimbati aerul!
GALLYB, sper din tot sifletul sa nu patiti si voi la fel, e penibila situatia, pacat ca au ramas atat de putini preoti adevarati!
CAPRIOARA, avand in vedere ca s-a anuntat canicula si ptr urmatoarele zile o sa astept pina faci tu![]()
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
38+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 2 SAPTAMANI

SunSmile spune:
Vaaai Mariana, pian...Super! Sa-l stapaniti sanatosi!
De cand vreau sa zic si eu Felicitari Mirela! Sa fie bebe sanatos si papacios iar tu sa te refaci repejor!
Felicitari si Danei, daca tot a investigat Vio!
Capri fa asa cum te simti tu mai bine. Eu am idei putine dar fixe si asta cu mancatul de orice e una dintre ele.:)
Flo da, sunt scumpe. Dar sunt asa aici, in Romania. Pt ca in afara cred ca-s nitel mai ieftine.
Daca vreti sa vedeti cum ne pregatim noi de vacanta, avem cateva poze noi la pepenasi!:))
------------------------------------------------------------------------
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Caprioara spune:
Kimmy, la mine si Matei a facut, si Ilinca face caca imprastiat rau si de n ori pe zi. Iar fata cand face cate un partz sau caca se aude de parca iese din pusca, cu presiune... Io panba sa vad un carnatzel de la Matei a trecut muuult timp. Si se pare ca si la Ilinca la fel va fi.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)