Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Flo miai facut pofta de cartofiiiii ma duc sami fac si eu vro 2

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

FLO, pina la ciulamaua Caprioarei cred ca-mi prjesc si eu niste cartofi.
SUN, vazut pozele, delicioase, si comentariile sunt bestiale

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita38+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Suntem si noi, mai mult citesc, suntem cu arme si bagaje in puseul de 6 sapt, cu maraieli, caraieli, ieri nu a dormit de la 12 ziua pina la 11 noaptea, a plins, ufff!

Azi am fost la doctor again pentru ca mi s-a parut ca-s si mai rai mucisorii, a ascultat-o, a intors-o pe toate fetele, n-are nimic la plamani, nu rosu in gat, nu febra, doar suntem fonfaite rau. Ne-a dat trimitere maine la ORL

Caprioara si eu trebuie sa fiu atenta la ce maninc pentru ca si la noi se cunoaste daca "calc pe bec". Asta e, trece, inca o luna, doua si gata, nu mor daca nu mananc rosii 3 luni. Problema e ca n-am mai mincat piersici de 2 ani, anul trecut aveam stomacul proaspat operat, acum am Garga, bai si are mama niste piersici chinezesti care fac niste piersicute mici, turtite, moi, dulci, nu stiu daca le stiti, o nebunie, mor de ciuda...

Kim eu ii fac baita fetei intre 22 si 22.30 ca ea abia pe la 23 se culca si e fain ca e curata, miroase toata a musetel, suge si se culca linistita. Se mai trezeste pe la 3 jumate, 4 sa pape si apoi iar somn...

Sun distractie placuta la bunici, mmm, sigur bagati niste pestani, si io balesc de vreo saptamana, mi-a si luat tata dar abia maine cred ca mi-i executa mama. Pupa blanosul din partea noastra.

Eu sunt amarata cu mucii fetei, mi-e sa nu fie vreo alergie la pisi, ce ma fac? Ar fi ultra-trist sa trebuiasca sa maritam pisicanii

gasca, poate mai intru, ma duc sa rontzai niste paine prajita cu unt si cu branza topita... (sigur nu fac pofta nimanui... )

_

Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251

_

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Fetele..ce ar trebui sa am acasa pt cand o sa vina bebe? In afar' de patut,carut, hainute....k habar nu am

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Multumesc fetelor petru raspunsurile despre ata de la operatie . Poate o sa incerc diseara sa trag usor de ea, ca nu prea imi place sa o stiu ramasa acolo. Il intrebasem pe doctor daca e vre-o problema in cazul in care totusi nu m-am inselet si chiar e o ata ramasa, si a zis ca nu e nici o problema... acuma stiu si eu... Doctorul meu oricum pleaca maine in concediu.

Didi de Aida Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor dupa aceea m-am gandit eu ca doar voi alaptati exclusiv...nu ca si mine,doar o masa pe zi de la tzitzi...
Boti lasa ca trece si puseul asta.O fi ciudat sau nu,dar la noi nu prea s-au simtit pana acuma puseele astea.Poate recuperam la 8 saptamani
Sun vazut pozele frumoaseee.Ce bine ii sta la Thea cu verde.Sa nu mai spun ca e bestiala cu ochelari de soare!

Kimmy mami de Timea Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Apropo de alimentatia mamei si mie neonatologul mi-a spus ca pot manca orice (mai putin usturoi si ceapa, ca cica miroase laptele). Si daca stai sa te gandesti, parca e si logic. Ca doar laptele nu se formeaza din ce am eu in stomac ...

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

PS Andreea mai gandeste-te ... Imi pare asa rau cand aud ca proaspetele mamici au probleme de cuplu. Stii ... eu abia acum cu copil am invatat ce face oboseala din om. Pur si simplu il face neom. Eu ma uita la mine ce fiara sunt cand ma ajunge ... si apoi diferenta fata de diminetile cand ma trezesc odihnita si parca mi se ridica o ceata de pe creier ... lumea are alte culori ... toti oamenii sunt buni .

Stii ... totul e chestie de comunicare, de felul cum spui. Sunt sigura ca el nu intelege prin ce treci (asta pt ca ai spus ca e un tip ok si te ajuta cu toate cele) si daca i-o spui la nervi si la modul de acuza, prima lui reactie nu este de a asculta ce spui ci de a se apara fiind si el agresiv. E pacat ... se pot crea rupturi care se repara greu sau deloc daca o situatie din asta dureaza.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Pai Denisa sa vedem asa repede cam ce-mi vine in minte:

Pt bebe - hainute (+ sosetele si manusele, daca vrei), prosopele, paturele, scutecele de finet (mie imi folosesc tare), bavetici
- pampersi, servetele umede, comprese sterile, ser fiziologic, spirt, betadina, bepanthen, sirop de colici (aici sunt cateva variante), termometru, betisoare de urechi (daca iti va da voie pediatrul, mie nu), aspirator nazal (sau pompita), produse cosmetice (sampon, gel de dus, creme, uleiuri);
Ce mi se mai pare util, pt tine: pompa de muls, garmastan (pt sani), tampoane pt sani;
Apoi cred ca biberoane + tetine, suzeta (daca vrei sa folositi), perie pt biberoane, sterilizator (pot fi si fierte, e drept)
Noua ne este foarte util baby-phone-ul, caci cu usile inchise n-o auzim neam desi stam in apartament cu 2 camere.
Ar trebui ca patutul sa aiba un loc de infasat langa el, o masutza sau comoda. Sau, daca nu, macar sa iei niste aleze (sunt la happy), ca sa nu uzi patul sau unde il vei schimba.
La fel utila ne este forfecuta de unghii. Caditza de baie cu "mulaj de bebe" in interior. Muzica clasica. In fine, in mare cam astea ar fi. Scuza-ma pt raspunsul evaziv, dar ma grabesc sa evadez, caci e dupa-amiaza in care tati imi da liber.:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Multumesc mult Sun...de cadita uitasem complet desi voi ati vb mult si bine aici despre problema baitei.. majoritatea lucrurilor nu le am...deci tre sa merg la shopping! Mersi mult de tot si "evadare placuta" :*:*:*

Denisa 39+ bb Raducu

Mergi la inceput