Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Doamne Isuse!!!
Ma rog ca parintii sa treaca peste aceasta durere imensa... Lui ii e bine acolo unde e... Dumnezeu are grija de el acum!
Sunt fara cuvinte............

Decat o viata ca o capra, mai bine o zi ca un leu...

38+ am intrat in 39+...cu o bebelina luptatoare si incapatanata...Pe 20.08.2008 o sa o cunosc...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Sunt o viitoare mamica de septembrie si am urmarit cu sufletul la gura de la inceput evolutia lui bebe Darius, nu stiu ce as putea spune decat ma rog la Dumnezeu sa le dea putere in continuare lui Camy si Cristi. Por si simplu sunt inmarmurita si nu ma pot opri din plans la asemenea vesti.

DUMNZEU SA IL ODIHNESCA IN PACE

32+ posibil Rebeca Alexandra

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Vai nu pot sa cred ca bb Darius nu mai este printre noi,D-zeu sa-i intareasca pe Camy si Cristi sa treaca usor peste aceasta grea incercare.
Caprioara cum te mai simti?
Boti imi pare rau ca Garga are polipi.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Capri, ai luat antibiotic????

Danutza, insista si va fii bine...Lapte ai destul.Si piciorusele isi revin ele.Stiu prin ce treci sau macar ma gandesc...Si noi am fost in spital, cu perfuzii, cu antibiotice...Of.Va fii bine.Pupam

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Of, Acum m-a sunat si pe mine Bujo si mi-a zis de Darius Dumnezeu sa-l aiba in paza si sa-l tina intre ingeri!

Si ma mai rog sa le dea putere Cameliei si lui Cristi sa treaca peste asta, ca e cea mai grea incercare a vietii lor!

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

Nu-mi vine sa cred ca bebe Darius a trecut la ingerasi.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace!!!
Multa putere pentru Camy si Cristi sa depaseasca acest cumplit moment.

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Nu pot sa cred, eu chiar eram convinsa ca pana la urma o sa fie totul bine si bb Darius va merge acasa cu Camy, si ca DD va avea grija de el; se pare ca va avea, dar acolo sus langa El!!!!!!!! Nu pot decat sa ma rog la DD sa le dea putere lui Camy si lui Cristi sa treca peste aceasta tragedie si sa priveasca inainte cu increderea ca vor veni si clipe mai bune in viata lor!

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

fetelor, imi pare atat de rau pentru bebe Darius ... am intrat intamplator la voi la odisee, am retrait impreuna cu voi momentele frumoase de anul trecut cand s-a nascut Mara, e cu un an mai mare decat bebeii vostri ... m-am intristat tare cand am aflat povestea lui Darius si zi de zi am sperat, la fel ca si voi, ca se va face bine ... cuvintele sunt acum de prisos. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca pe parinti!

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Nu am cuvinte...sper ca Dumnezeu sa le dea putere parintilor lui Darius sa treaca prin aceasta incercare ingrozitoare!

Sunt de la alta odisee, dar am urmarit povestea lui Darius si am fost alaturi de Camy.

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA PE BEBE DARIUS!

Diana Misa

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Doamne Dumnezeule, nu-mi vine sa cred ce citesc de Darius. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa le dea putere parintilor lui.
Of, intrasem ca sa zic ca sint amarita ca nu mai nasc odata, dar acuma imi dau seama ca astea chiar nu-s probleme, tot ce conteaza e sa nasc un copil sanatos, cind o fi sa vina.

40s + 1z

Mergi la inceput