Mamici de pepenasi de iulie- august 2008 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
ana_a spune:

Eu sunt convinsa ca DD va avea grija de BB Darius si de familia lui si operatia va fi o reusita!Important este sa credem cu totii acest lucru! Sa fim optimisti si totul va fi asa cum simtim!
Am pus si eu cateva poze noi cu Matei in albumul comun si cateva poze cu mine graviduta. Inca nu am reusit sa imi fac poze cu Matei pentru ca mereu sunt eu fotograful
In rest...nimic nou la noi, doar canicula. Am indraznit sa ies in parc, noroc ca este la 5 minute de mine si m-am intors pentru ca mi-a fost prea cald.Acum Matei doarme ca sa mai racorit si as putea sa mai incerc o plimbare...
Tati si cu Stefan sunt pe deal la un concurs radio asa ca sunt doar eu cu Matei acasa.
Caprioara, sigur este un canal infundat, incearca sa mai masezi eventual cu crema de galbenele, sau, mie la spital mi-au zis asistentele sa masez sanul cu margarina daca se infunda vreun canal, eu nu am avut probleme insa mi-au zis alte fete ca functioneaza chestia asta cu margarina...
dana81, curaj mamica pentru ca toate greutatile se pot transforma in bine daca esti optimist si crezi cu tarie ca "totul va fi asa cum trebuie!" O spun din experienta!
si sa ne mai dai vesti despre voi.
Oh ce cald poate sa fie....dau fuga la un dus pana nu se trezeste ursuletul si ma duc in dormitor unde parca e mai racoare.
la toata lumea si sa auzim de bine
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari ![]()
castelul de zapada
construim
"gradina de flori" - noi constructii
Alexandru Matei - poze - primele zile din viata
boticelina spune:
Caprioara poate fi un inceput de mastita. Ia citeste www.romedic.ro/boli/Mastita_0363/Tratament_02961.html" target="_blank">aici, poate fi declansata de dracovenia aia de stafilococ cu care te-ai luptat in sarcina.
Nu poti suna doctorul de familie? Sau in cel mai rau caz sa lasi fata cu sora ta si sa dai o fuga la cel mai apropiat spital in urgenta?
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
boticelina spune:
Sunt tare amarata fetelor, cum adica bebe Darius are sanse minime? 
Mina, Bujo ce se intampla acolo? Ce complicatii au aparut?
Bujo si eu m-am dus la ORL in speranta ca nu a fost aspirata bine la nastere si speram sa rezolvam cu o noua aspiratie dar din pacate s-au dovedit a fi polipi. Ma asteptam oarecum pentru ca vorbisem cu cumnata mea la telefon cu o seara inainte si-i povestisem si mi-a zis ca asa a fost si la nepotelul meu. Acuma ne-a pus diagnosticul, o sa mai mergem si la un doctor foarte bun de la Bucuresti care vine din cand in cand la consultatii si la Constanta si vedem ce zice si el. Nici garga nu fornaie tot timpul, mai mult cand suge si dimineata in somn, of, sper sa nu se agraveze ![]()
_
Sa fim alaturi de BB Darius Andrei in lupta pentru viata 
IBAN: RO24 BTRL 0140 1201 L981 32XX, deschis la Banca Transilvania, Suc. Constanta,
titular: Pascale Monica, CNP: 2760304131251
_
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
Caprioara spune:
Boti, nu am cum sa las fata cu sora, ca o are si ea pe aia mica care e taree neastamparata. Acum am 38 cu 6, ma duc sa iau un paracetamol (am citit ca e voie). Doctor de familie, glumesti, sambata la ora asta
??? Si io nu am unul dedicat, ma duc la o policlinica unde te duci la cine prinzi liber (daca prinzi
).
Ana, o sa mai fac masaj, dar nu am margarina, doar unt. Merge
? Poate totusi sta sora mea cu ea macar sa fac un dus cu apa fierbinte si sa masez bine (am citit si asta, ca trebuie cat suport de fierbinte apa cand masez) si apoi sa mai tin gheata. Da nu pricep, de ce se recomanda cand cald, cand rece???
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
freshanana spune:
boticelina e vba de dr ursuleanu ? daca da este intr-adevar un dr f bun
da consultatii la cta in w/e la o clinica de pe o strada paralela cu 1907 (am un maaare lapsus acum)
asa ca dc mergi la el esti pe maini bune. opereaza la budimex in bucuresti, copilul nu simte nimik ca il ador cu niste picaturi (acum au inteles ca opereaza cu laser)
eu am operat copilul la el de polipi si amigdale acum 4 ani (cd avea copilul 4 ani)
37+
Vlad Alexandru
puiutz
poze
puipui
M&M spune:
Capri, asa am patit si eu miercuri...am ajuns la camera de garda ...concluzia..MASTITA ACUTA!!! Acum fac tratament cu Oxacilina, Diclofenac gel, 3 aplicatii pe zi, varza ( nu e de ras, chiar functioneaza) aplicata local, dupa ce este in prealabil batuta si comprese reci la greu!!! Totusi , du-te sa te vada un medic!!! Pupici si ai grija.
De Darius nu mai stie nimeni nimic??? Eu nu inteleg ce d-a intamplat?? Mina, BUjo, chiar nu stiti nimic???
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
M&M spune:
Capri, daca temperatura trece de 38 cu 3, mie mi-au recomandat sa nu mai alaptez...sa ii dau lui bebe formula; teoretic , peste temp asta isi schimba lapticul proprietatile...incearca totusi sa ajungi la un medic...
Cristina
monalac spune:
doamne,ajuta l pe bebe darius sa treaca cu bine de operatie!
eu sunt cam necajita ca necroza mea a inceput sa miroasa fetid,plus ca nu mai trece...chirurgul a zis ca in 2 luni trece,dar au trecut 3 si la cum arata o mai duc asa cel putin 2 luni...faza e ca acum tot secreta ceva galben si urat mirositor...cred ca o sa merg la bucuresti dupa ce vor trece caldurile astea ca n am incotro.
plange bebe.
narcisa.s spune:
Capri, vb si cu Diana Mirela...Edr si te lamureste oarecum...dar gaseste o sol sa mergi la spital..
danutza dar de ce sunteti voi in ghips
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
M&M spune:
Mona, s-ar putea sa se reinfectat acolo....
in afara de secretie mai sunt si alte semne, simptome??? Febra, frisoane, durere, s-a inrosit local???
Cristina