Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 7
roxx spune:
Angi, multumesc de mail. Am citit, ma mai consult cu al meu sot si zic ce si cum. Pana cand tre sa dau rasp?
Mada, cred ca va fi mai greu, deja este greut, nu sta locului, se duce peste tot.
O sa pastrez si eu din bonuri, ca am o gramada de cumparat cand vin acasa.
Apropos, as vrea sa cumpar scaun de masina. Ma puteti ajuta, va rog, cu ceva recomandari? Si unde sa caut?
Mie mi-a placut Inglesina Marco Polo.
_
Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)
jojo_miha spune:
Multumesc pt raspunsuri,mi s-a parut ciudat ca m-a intrebat farmacista ca inca ii mai dau vigantol?
Mamacita imi pare rau ,noi spunem ca suntem tari insa oboseala isi spune cuvantul,poate scapi mai usor,fara operatie.
Imi pare nespus de rau pt Florina,nici nu vreau sa ma gandesc ce este in sufletele lor,in perioada asta chiar nu prea mai avem ce cumpara,asteptam sezonul rece;urmarim o oferta pt scaun de masina,daca nu va fi prea tarziu cu draga inima.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
AngeliquedeS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx Angi, multumesc de mail. Am citit, ma mai consult cu al meu sot si zic ce si cum. Pana cand tre sa dau rasp? Mada, cred ca va fi mai greu, deja este greut, nu sta locului, se duce peste tot. O sa pastrez si eu din bonuri, ca am o gramada de cumparat cand vin acasa. Apropos, as vrea sa cumpar scaun de masina. Ma puteti ajuta, va rog, cu ceva recomandari? Si unde sa caut? Mie mi-a placut Inglesina Marco Polo. _ Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007) |
Cel tarziu pana duminica pentru a vedea si el cum se organizeaza.
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mav spune:
Salut!
Sunt fff grabita, deja sunt inapoi la munca (nu mi-am revenit complet, ar trebui sa fiu inca in concediu medical), iar acasa mai am si musafiri veniti la mare...
Angi, n-am apucat sa-ti raspund la email... si pt mine e prea scump pretul pt sedinta foto... Imi pare rau, dar nu ma bag... La cate cheltuieli avem/ vom avea cu nasterea& bb2& inceperea noului an de gradinita (fondul grupei, rechizite, etc), plus ca vine toamna si lui Sebi or sa-i trebuiasca pantofi noi, hainute, etc... mi se pare mult sa dau 350 lei pe poze (oricat de artistice ar fi ele) numai cu mine gravida... Si daca vroiam si cu Sebi?! 600 lei?? Imi pare rau, sper ca nu v-am incurcat prea tare...
Mamacita, n-am acum timp sa caut sa citesc ce-ai patit... dar iti urez multa sanatate!
Rozalia, n-am uitat ce ti-am promis, dar n-am mai dat niciun semn pt ca, din cauza problemelor mele de sanatate, n-am avut cum sa mai ajung la tara, sa vad cum mai e cu carutul....
Ege, ma bucur ca v-ati intors sanatosi, astept pozele!
Monica, probabil abia azi o sa rezolve Costi cu comanda de pe site...
30+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
florin-a spune:
Mav-stai linistita.Mai intai de toate sanatatea pe primul plan.Sunt convinsa ca atunci cand vei putea ma vei contacta!Pup fata!Fetele!
Mada-de acord cu initiativa ta
Angi cum e Pupi?ce a spus dna dr Dumbrava?
Roxx-nu stiu sa te consiliez in problema scaunului de masina ca dc nu avem masina nu m-am lovit de problema asta
Jojo-Miha-pana la 2 ani apoi in lunile cu ''r''vigantolul.
madaluta spune:
ma bucur mult k sunteti din nou deschise pentru a o ajuta pe florina . Ea va deconta periodic, asa k nu e tarziu niciodata. Numai sa nu uitati sa puneti pe bon stampila magazinului.daca luati din Metro e valabila stampila de la iesire. va pup mult .
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
ina78 spune:
Mada noi scaun de masa cred ca mai cumparam in viitorul apropiat. Asa ca ... te anunt cum am bonul in mina.
Mav tot nu ti-ai luat concediu medical? Sigur ti s-ar fi dat si reusai sa te odihnesti si tu putin.
Gabitzu nu mai vrea sa stea intins. M-a terminat. Cred ca are spre 7 kg deja,,, eu il simt de parca ar avea 10. Cind o sa stea in funduletz?
Fetelor pe unde coboriti voi la plaja la Tataia? Prin spate pe la Universitate? Sau acolo sint 2/3 papuci?
Va pupam pe toti si toate.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
AngeliquedeS spune:
Buna si de la noi
Mav, nu e pb, iti inteleg perfect punctul de vedere si fiecare isi cunoaste cel mai bine punga
Dna Dumbrava a spus ca sunt bubite de la transpiratie suprainflamate din cauze de copil atopic pe fond de mancat de ou alaltaieri :)))))) Va place ce diagnostic v-am tras.... Cert e ca arat ff ciudat cu petele alea pe manute rosii pe pielicica lui alba, mor cand il vad. dar sa vad partea buna, nu il mananca si nu il deranjeaza cu nimic. Dar sa vedeti ce finuti sunt oamenii, care cum il vede primul lucru intreaba: Da' ce are pe maini??? Dar e normal sa se intample asa....
Ah, o veste socanta pt noi - Pupicu in 2 saptamani a luat 400 de grame, avem acum la 8 luni fara o saptamana 8400 noi care intotdeauna lua in greutate la limita limitelor. si nu stiu din ce cauza, pt ca nu a papat nici mai mult nici mai putin ca inainte.
Ina, in spate la Universitate e plaja 3 papuci, La tataia este intre delfinariu si pescarie, aproape de capatul de linie al tramvaiului 102
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
ina78 spune:
Mamacita multa sanatate. sper sa se rezolve fara operatie. Gindeste pozitiv.
Roxx legat de scaunul de masina... nu stiu inca. Noi sintem la scoica acum. Dar la achizitionarea celuiulalt vom tine cont ca si acum de materialul husei - bumbac -, de elementele de siguranta (cit mai multe), modul de inchidere si prindere. La scoica spun MiniBlue si Chhico.
Angi multa sanatate lui Pupi. Legat de poze ... nu stiu oferta... e pe mailul comun? o sa caut ca aveam undeva parola..
Pupam pe toata lumea.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
madaluta spune:
Mamacita: ce chestie..n-am mai auzit de un astfel de tip de fractura..Imi pare rau k tocmai tu a trebuit s-o experimentezi....Poate totusi macar scapi fara operatie...Macar sa-ti fie invatatura de minte cu ridicatul in brate al ambilor copii dar mai ales cu stresul ,statul in picioare si oboseala...Sincer imi apre rau....Insanatosire grabnica si relaxare maxima...
Roxx: din cate stiu eu cele mai bune scune sunt cele cu sistem de prindere cu isofix, dar asta daca si masian voastra este dotata cu asa ceva.
mav: nu stiu ce sa-ti mai zic in legatura cu mersul la serviciu...da si putina. Eu mi-as impune altfel punctul de vedere, dar tu esti asa buna incat....nu mai zic mai departe...
Ina: deja scaun de masa? va diversificati? pe la 5 luni i-am luat si noi scaunul de masa si statea in fund sprijinit. Singurel nu mai stiu cand a stat in fundulet, dar cred k pe la 6.
angi: pupam pupicu cel frumos si papacios sa-i treaca mai repde bubitele...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)