Gravidute si mamici de Constanta (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

Buna!
Mai dam si noi un semn de viata ca sa nu ne dati disparuti .
Suntem bine, Luca se dezvolta frumos, la 8 luni jumate are 10700g si 75 cm, merge de-a busilea cu o viteza uimitoare, merge si sustinut f bine, zic eu, abia astep sa o ia singurel din loc. Cuvintele cam putine avem, un "mmeeiiii", "baaaba", "daada" ...

As vrea si eu la sedinta foto ca sapt viitoare vin in tara, numai ca va rog sa-mi trimiteti si mie datele trimise de fotograf ca eu nu am adresa de mail comuna si nici parola.

Sa dam si noi datele pt. listuta: eu - 9 aug.1980 si bb Luca - 5 dec. 2007. Multumim, Mada.

Va pup.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Fetelor am si eu o intrebare,pana la ce varsta ati dat vigantol la copii?

Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

buna! mai intram si noi sa nu ne dati disparuti. am citit tot din urma, am vazut poze, copii frumosi, am auzit de mamici salbe, super.
Eu? nu am crezut vreodata ca voi suferi de caldura. sufar...poftesc la o baie in mare oare am voie?
pupici la toata lumea.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Sunt putin suparata ca Pupicu are niste pete rosii pe manute, de la umar in jos si nu stiu de la ce, la 5 si un sfert avm programare la dna Dumbrava

Roxx, ai mail

Fetele doritoare de fotograf, nu aveti nici un raspuns pt mine?

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Bavi, sa stii ca eu am facut baie in mare chiar si cu o zi inainte sa nasc. Si bebe nu a vut nici o problema cu asta. Eu sunt de parere ca ce-i place lui mami ii place si lui bebe ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

salutare..noi ieri nu am avut net si de-asta am lipsit la apel..

Angi: azi cand sa-ti raspund pe mess, mi-a cazut netul din nou. Despre fotografii, ce sa spun....scumpe dom'le, scumpe... 3 mil de copil destul de mult.Nu vreau la pretul asta...Credem k va fi la 1,5 mil sedinta asa cum ai facut tu la bucuresti...Eu nici macar nu vreau zeci de poze sau album, ..voiam 2-3 artistice cu fiecare, una cu toti si cam atat.

Jojo: vigantolul pana la 2 ani

bavi: ai voie acolo obaie-doua dc apa e calda.statul in soare e interzis gravidelor nu si scaldatul

roxx: sa stii k e mult mai usor acum dcat cand va merge singur..ai grija ce-ti doresti..eu nu credeam k poate fi mai geu, dar este....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Ieri am vorbit la telefon cu Florina (2peu)..offf...nu sunt bine deloc...Terapie Vojta pe care au facut-o la Tg Mures aproape doua luni, nu a dat niciun rezultat..nimeni nu isi explica de ce..nimeni nu poate pune un diagnostic...Acum sunt la Sibiu pentru inca 1-2 luni si continua terapia, dar fara spernate.Vor sa mearga si in Austria sa mai faca alte tipuri de analize poate vor afla si ei ce are copilul lor....cand vorbeam alta data cu florina era mai optimista..acum nu...Mi se rupe inima cand ma gandesc la ei... E cumplit...
Am intrebat-o cum se descurca financiar si a oftat..A zis k oricum mai bine, caci a gasit o posibilitate de a i se deconta cumparaturile pentru bb si m-a rugat k tot ce cumpar pentru copii sa cumpar pe bon separat si sa pun stampila magazinului si sa-i dau ei bonurile.
V-as ruga si pe voi sa faceti cand puteti lucrul asta, dar nu neaparat la cumparaturile zilnice, caci nici nu poate deconta 10 baxuri de pampers pe luna, ci mai ales cand cumparati hainute, jucarii, carucior, patut(lucruri pe care ea nu le cumpara si care au o valoare mai mare)
Ce ziceti? incercam sa o ajutam asa si de data asta?
(pentru fetele care nu stiu, florina e o prietena de-a mea si membra a forumului, care are un bb de un an care inca nu-si tine capusorul nu sta in fundulet, nu vorbeste..nu face nimic din ce ar trebui sa faca cei de varsta lui si pe care noi i-am ajutat cu cat am putut cu cateva luni in urma)

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Mada, ce rau imi pare, nu pot sa cred... asa am sa fac, am sa pastrez bonurile, macar asa sa putem sa o ajutam.

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Pastrez si eu bonurile.

Sorry,v-am citit,dar din binecunoscuta lipsa de timp,n-am mai raspuns.

Date de nastere:Anabela-22-07-2007; Alexandru-25-04-2005; eu-1-03-1968,desi va spun sincer ca pentru mine nu vreau LMA,nu se incadreaza la categoria"desprecopii.com",ci"despremamici.com"

jojo,pana la 2 ani zilnic,apoi in lunile reci(sept-apr.).

PS:am scris la"Gasca de Cta"ce-am patit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Mamacita imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva ...dar incearca sa vezi partea buna a lucrurilor vei putea sa stai mai mult cu micutii chiar daca vei avea miscarile limitate.Sanatate multa!

Madaluta noi vom face cumparaturile pentru bb in octombrie ,dupa ce vine si sotul meu acasa, daca nu va fii prea tarziu voi pastra si eu toate bonurile.

24+

Mergi la inceput