Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 19
mamacita spune:
Credeti ca ma voi vindeca in stilul acesta?![]()
http://s92.photobucket.com/albums/l38/orhidee1/44%20-%20August%202008/?action=view¤t=IMG_0448.jpg
In alta ordine de idei,ghetuta se afla undeva,la un centru national de tranzit din Buc.,alaturi de alte tone de pachete,deci...nici gand sa mi-o gaseasca cineva inainte de soroc. Dar,cum vad ca ma doare inca si nu se profileaza reducerea imobilizarii sub 3-4 sapt.,probabil va ajunge pana atunci...
Cascata sunt:La multi ani,Theodor!
Mokika spune:
Fetelor, va multumim din suflet pentru urari, uitati aici .... 
o mica cinste .... noi o sa ne motam duminica, acasa, in curte ... sper ca nu o sa avem surprize din partea vremii.
Teo e din ce in ce mai neastamparat .... ma termina ..... la munca e oriiiibil ...... m-am saturat ... drept pentru care de pe 15 septembrie imi voi schimba locul de munca .... sper sa fie bine si sa nu cad din lac in put! Sunt si putin cu moralul la pamant pentru ca de luni de cand am dat vestea plecarii ma chinuie cu tot felul de cuvinte alese ..... ca eu sunt cea mai buna, ca eu am facut foarte multe acolo .. ca toate evidentele sunt impecabile de cand le tin eu .... si cate si mai cate .... mi-au plusat si la salariu dar eu nu, nu mai vreau sa stau si gata! M-au deranjat niste chestii si chiar daca mi-ar face statuie tot nu ma incanta ca "piatra nu trece prin stomac" (mai in gluma, mai in serios)
Nu stiu cat de coerenta am fost dar sunt fff obosita si "sedintele" in care sunt bagata ma epuizeaza la maxim! Nici nu mai pot sa gandesc! Ca de multe ori parca am senzatia ca ma intorc si am tendinta sa spun ca raman ... deci sunt VARZA!
Va pup si multumim inca o data pentru urari, asemenea va dorim si voua!
A! si avem 9 kg minus la aceasta data! Multumesc, multumesc!
ma simt bine, am inceput cat de cat sa mai port toalele care au stat un an jumate in sifonier si prin sertare!
Mokika - mami de Crina (12.08.1996) si Theodor (28.08.2007)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
ina78 spune:
Mokika cu intirziere.. desi nu e inca 00, va uram si noi. La multi ani!!! Multa sanatate si un gram de noroc. Micul Theodor sa-ti aduca numai bucurii.
Mamacita cam asta e ora noastra de baie, in jur de 23. Asa dorm si eu si el bine.
Eris chiar erai pe lista disparutilor... ai scris tare rar in ultima vreme.
Mav asteptam poze ale caruciorului. Impresii.
Madaluta ... despre ajutor, ma simt destul de aiurea ca eu cu un singur bb, mic nu prea ma descurc si voi cu 2 bebei, mici va descurcati singure. Incep sa ma intreb... oare am eu 2 miini stingi? Poate si din pricina mulsului si sterilizarii biberoanelor, a lui Gabitzu ca sta mult in brate... nu stiu. Cert e ca acum am ceva mai mult timp liber si ma simt tare bine.
Va pupacim si va dorim o noapte frumoasa.
Ina si Gabitzu - minunea noastra mica 11 aprilie 2008
andicu spune:
Aoleuu
, de dimineata m-am tinut sa-l urez pe Theo si tot am uitat!
Theo, pui de Monica-Mokika, 

La multi ani!!! Sa fii sanatos, fericit, cuminte, sa-i bucuri pe ai tai dragi si sa ai parte in viata de tot ce-ti doresti! 
.
Mokika, felicitari pt anisorul lui Theo! de-acum sa te tii ce o sa alergi dupa el..zice Stan - patzita!
Aaa, si
...milioane de felicitari pt cele 9 kg!!!
Angi, te inteleg, dar incearca sa te obisnuiesti cu gandul ca o sa tot cada, chiar stand lipit de tine! si noi am patit-o si ma oftic de fiecare data ca tot nu sunt atenta suficient, dar nu cred ca exista acel "suficient" cu Duracellurile noastre.
Mamacita,n-am ce zice, iti sade tare bine cu boboceii in brate! aproape ca se ignora ghetuta alba din picior! ![]()
Mav,
. SI ma repet: imi doresc mult sa creasca Filip ca al tau dulce si istet si cuminte si iubitor, Sebi! 
Mada,merci de sfat
: dar cred ca o sa mai astept vreo 2-3 ani! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mamacita spune:
Mokika,ia hotararea care-ti convine si fii ferma, nu te mai uita inapoi,numai inainte!
Ina,de ce sa te simti aiurea?Oricine isi doreste putin ajutor si timp liber,nu inseamna ca ne iubim mai putin copiii. Unele se descurca mai bine,altele mai putin,in fond suntem diferiti si gata,nu facem concurs.Asta din partea unei mamici care stie si de muls si de sterilizat si care luni de zile le invidia pe cele care aveau ajutor,sic![]()
,dar si cand am angajat bona aproape ca n-o lasam sa puna mana pe nimic,parca totul ii iesea prost,apoi m-am obisnuit.
andicu,multumesc
Fug la nani. Cred ca o sa va doriti sa ma intorc mai repede la serviciu,va intoxic cu mesajele
esma_angel spune:
buna ziua! ma numesc cherim melek si sunt din constanta...
am scris acum o mare perioada de timp, dar din pacate nu am continuat sa fac acest lucru...
sunt mamica a 2 fetite: Esma de aproape 5 ani (06.10.2003) si Nur de 9 luni si un pic (20.11.2007) si de curanda am aflat ca sunt din nou insarcinata...
am sa incerc sa scriu cat de des voi putea pe acest topic, in fct de timpul disponibil...
ptr inceput am o intrebare ptr Mamacita, dc se poate, caci am inteles ca eeste dr anestezis (sper sa nu ma insel
)
primele 2 sarcini le-am nascut prin cezariana, la care mi s-a facut rahie.. la prima operatie nu am avut absolut nimik dupa aceea, dar la cea de-a 2 a 10 zile nu am putut sa ma ridic din pat de durere de cap, o durere insuportabila de altfel...
eu in general mai am dureri de cap dar parca alea erau inzecite asa de tare ma dureau (si asta numai ziua, spre seara eram alt om)
dupa 10 zile au inceput sa mai scada din intensitate si apoi au disparut de tot
intrebarea mea este: ce pot face la aceasta sarcina? ptr ca voi naste cu siguranta prin cezariana, iar gandul ca poate voi avea dureri de cap din nou, ma ingrijoreaza? este vreo tehinca aplicata de anestezist? ceva ce treb/ nu trebuie facut apoi? nu stiu intreb...caci nici dusmanilor nu le doresc dureri din acelea de cap...
va multumesc anticipat de raspuns...
aaa si inca o chestie... stie cineva daca 7 pastile de anticonceptionale luate in timpul sarcinii (eu nestiind ca sunt insarcinata) afecteaza cu ceva...
eu la dr am fost , pe echo spunea ca am 6 sapt, dar nu s-a vazut decat sacul embrional, fara embrion... ceea ce ma ingrijoreaza putin... mai astept o sapt-2 apoi ma duc din nou la echo sa vad ce si cum...
va multumesc dc m-ati (re)primi printre voi si m-ati ajuta
cu mare drag 
bavi spune:
cu intirziere
la bebici si mamici. am cam tras chiulul si cu cititu dar am recuperat tot din urma.fetelor apropo de educatie.. doar noi cei care vedem acest deficit ar trebui sa punem accent si sa insuflam copiilor nostrii educatia de care au nevoie. nu spun ca nu ii educam dar din lipsa timpului cred ca nu o facem deajuns. eu vb acum in necunostinta de cauza ca inca nu am nascut si nu stiu inca cum e dar sper ca voi reusi sa l fac atent ori de cite ori va fi nevoie ca terbuie sa fie respectuos.repetind continuu sper ca i va intra in refex.nu stiu daca m am facut inteleasa dar sper ca da.totul sta in miinile noastre. cum ne comportam noi se vor comporta si copii nostrii si va trebui sa la atragem atentia mereu.
pup si sper intr o generatie mai buna pt copii nostrii
33+
madaluta spune:
Mamacitada, ai mare drptate cand pui in balanta bolile si somnul...nu m-am gandit si la acest aspect.Eu credeam k daca darius e vaccinat nu aduce bolile respective, iar o raceala sau o gripa o poate lua de oriunde, nu numai de la cresa.
Ce am inteles eu, k tu ai luat bona abia cand ai reinceput serviciul si te-ai descurcat singura cu 2 copii 1 an de zile???Nici varianta asta nici n-am luat-o in calcul, dar as putea sa incerc,nu?
trebuie sa mma gandesc mai bine si sa iau cea mai buna hotarare, numai k mie, din nastere imi lipseste factorul deciziei...Cu cat sunt mai multe variantele , cu atat sunt mai in ceatza..dar ies eu la lumina cumva....
esma:ma bucur mult k ai revenit la subiectul nostru...sarcina usoara si numai bine!
esti tare curajoasa, stii, nu? Tot ce ti-am raspuns pe PM, toate incurajarile respective erau pentru faptul k nu am fost atenta cand ai zis k e vorba de BB3..daca stiam asa...as fi fost mai rezervata caci habar n-am cum e sa ai doi si sa fii si insarcinata..Eu sunt la BB 2 deocamdata.Mi-l doresc si pe al treilea dar pe la 40 de ani...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
AndreB spune:

La multi ani bebe Theo! Mami (Mokika) e fericita sa aiba un flacau atat de mare si vanjos? Ce nazbatii mai face, abia asteptam sa ne povestesti cand te mai linistesti cu serviciul. Sa fie baiatul sanatos, cu pofta de viata si frumos, plin de noroc si sa va aduca numai prilej de bucurie!
Mada: chiar ca e mai buna solutia cu cresa in cazul tau: nu stiu ce bebic de cateva luni se poate odihni in harmalaie si cum ziceai, ii afecteaza pe amandoi. Si noi avem bona de 2 sapt si suntem f multumiti: e selectata dintre cunostinte, are recomandari bune (am si sunat sa verific) si i-am cerut un set de analize (nu cele clasice de sange, ca nu ma intereseaza daca e vitaminizata) ci altele specifice comunitatii. Iti pot trimite pe mail daca vrei sa stii ce.
Kris (Angie), nu te invinovati, se putea intampla oricui: si lui Cristi, si tie, si altor persoane (bunici). Si atunci crezi ca erai mai fericita? Important ca nu s-a intamplat nimic. De fapt, tu stii ca si eu am trecut prin patanii cu bebe, ( ca toate fetele, bineinteles) ultima cand am cazut pe scari inainte sa ne intalnim ultima oara. Au trecut, si le-am uitat.
Ina draga, dar chiar crezi ca e usor cu bebe mic ca al tau/ Si eu sunt de parere ca e mult mai stresant ( in sensul ca sunt mai multe de facu: sterilizat biberoane, apa, dat cu creme de tot felul copilul, alaptat la 3-4 ore) decat cand e mai maricel. atunci vei sta pe covor dupa el dar e alt gen de oboseala, mai placuta zic.
Bravo Mav! Ma bucur ca au ajuns pachetele si eu as vrea sa comand ceva luna asta. Te bombardez cu pm-uri sa-mi spui ce am de facut; ce card, in cat timp ajung. 
Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Album Matei http://family.webshots.com/slideshow/562151171ZHVSEO
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf
Rochie noua, nepurtata, de seara, de vanzare http://entertainment.webshots.com/photo/2617801190102871261mTAhuB?vhost=entertainment
esma_angel spune:
[quote]citat din mesajul lui madaluta
esma:ma bucur mult k ai revenit la subiectul nostru...sarcina usoara si numai bine!
esti tare curajoasa, stii, nu? Tot ce ti-am raspuns pe PM, toate incurajarile respective erau pentru faptul k nu am fost atenta cand ai zis k e vorba de BB3..daca stiam asa...as fi fost mai rezervata caci habar n-am cum e sa ai doi si sa fii si insarcinata..Eu sunt la BB 2 deocamdata.Mi-l doresc si pe al treilea dar pe la 40 de ani...
sincer noi nu ne asteptam, nu era deloc in program...as fi vrut sa mai astept, macar vreo 3 ani, dar asta e... acum nu am ce face... nu noi ne facem in fond programul...