Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 20
madaluta spune:
Mamacita: am uitat sa-ti spun k v-amadmirat pozele toate...le-am rasfoit pe rand si pe celelalte din albumele mai vechi...Nu-mi vine sa cred ce-ai intinerit...daca ne-am fi intalnit pe strada sigur nu te-as mai fi recunoscut...
Cumva ai fost saptamana asta in parc la pitici? intr-o zi am vazut pe cineva cu piciorul in ghips si cu carje si imediat m-am gandit la tine, dar tipa mi s-a parut a avea undeva la 20-25 de ani, asa k nu am privit-o prea atent...vazzand-ti fotografiile si mai ales tunsoarea ma gandesc k s-ar putea sa fi fost chiar tu...
Copiii sunt scumpi de tot si mari, mari... A trecut asa de repede timpul k nu-mi vine sa cred...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
madaluta spune:
Jojo _miha Roxx Mokika: sa va traiasca Teodorii k m-am uitat azi pe calendar si am vazut k e Sf Teodora 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
docdecap spune:
buna seara!!
am reaparut si eu, cu urari restante, evident (da' astept poze sa vad cum se de-motzeaza motzatul de Theo)
sunt cam suparatica, ca Serban face un pic de febra seara, a facut acum 2 seri, ieri pauza, in seara asta 38,2 da' dintii i-au rasarit deja (se simte unul bine cu degetelu', deci am si eu acasa un
)
si precum zice un cantec de pe vremuri "ma kkai in fundu' curtii/ galben ca lamaia"
asa ca il pazesc acuma, i-am dat un nurofen, peste 4 ore daca-i tot pe asa ii bag un panadol. sper doar ca nu e vreo entero-etc., pt. ca nu varsa, e vesel, se drege la burtica, doar dimineata e mai nashpa. dar nu va spun cum e hranirea, ca in filmele cu monstri, cum vede lingurita, il pauca bazdacul. n-a mai mancat orez pana acum, maru' copt nu-i place, morcov nu mai are voie ca abia s-a albit un pic dupa excesul anterior... am reusit ceva-ceva cu mar ras pe sticla lasat sa oxideze in aer. bina c-am mai avut cev lapte de-al meu de ii fac terci cu orez de la nestle (da' ala nu tot orez e? al meu de ce nu e bun pt. musiu' ???)
e, gata v-am batut la cap destul, ma duc sa ma retrag sa ma refac, maine intru cu foerte noi, ca doar e weekend, da' tati tot pleaca la treaba vreo cateva ore, asa, aproape toata ziua
. of-of, mai-mai
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
jojo_miha spune:
Buna seara si LA MULTI ANI SARBATORITILOR!
Desi sunt franta de oboseala am intrata sa vad ce s-a mai discutat azi.Eu nu am stiut ca azi e sarbatoare,noi serbam 11 luni dar m-am trezit cu socrii,asta dupa ce colindasem o groaza si fara carut (in brate,ca unde e mai bine) ca a ramas la tati in masina.
Esma bine ai revenit si felicitari pt bebe 3!
Doc s-ar putea ca temperatura sa fie de la dintisori,multumesc lui Dumnezeu Teo nu a facut dar nu zic hop...
Stiti ce face sufletelul meu? Leagana un pitic pe picioare
!Vai imi vine s-o pap toata.Pe zi ce trece imi mai doresc un bebe,asta daca voi putea,dar mai am de luptat cu kg.
Ma duc la somn ca tati munceste si maine si terorista tot cu mine sta.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
madaluta spune:
poftiti la capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125934