Gravidute si mamici de Constanta (29)
Raspunsuri - Pagina 17
andicu spune:
Salutare !
Mada, felicitari pt ziua de ieri! speram sa se regleze copiii tot asa de-acum incolo!
Arabela, multumesc!
Foarte tari povestile voastre de la munca!
si eu am patit vreo 2-3, mai patesc si acum,mai rar,ce-i drept
, dar nu prea le mai inghit! chiar ca nu mai am fata de d-soara de cand am copil! ![]()
Mamacita, si zi asa, cu verigheta la femei!! ...ia sa port eu verigheta mai des cand ies din casa!!! nu de alta, dar mi=au cam murit laudatorii si cateodata mai simte omul nevoia, asa, de la distanta...![]()
Noi si azi am fost la plaja! tare imi place cum pica dupa 2 ore de plaja+apa+plimbare cu masina, de nu m-ar termina si pe mine, as face zilnic chestia asta, cat mai tine vara!
Si ta-naaa-mm: ne-am tuns! cu urlete si racnete si suspine inca vreo 10 min dupa terminarea operatiunii! mi-a fost tar emila de el ca s-a speriat asa, si de buclele lui..acum arata a baietel-baietel!
Promit sa pun poze cat mai repede! 
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
mamacita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andicu Mamacita, si zi asa, cu verigheta la femei!! ...ia sa port eu verigheta mai des cand ies din casa!!! nu de alta, dar mi=au cam murit laudatorii si cateodata mai simte omul nevoia, asa, de la distanta... |
Dar ce,andicu,tu porti verigheta la fara frecventa?!

Sa va fie de bine,asteptam poze cu tunsu'felegunsu'!Ca sa evitam plansul la tuns,noi ne-am luat masina de tuns si stau cuminti amandoi cat ii tunde tati. Atat ca nu iese cu fitze,dar de pe la 2 ani pe Alex l-am tuns la Bretonel si tare-s rapide fetele de-acolo si talentate...Plus ca au tot felul de jucarii...
Edit:am vazut poze recente,ca nu mai apucasem si m-ai facut curioasa cu fata de d-ra...Intr-adevar,te-ai schimbat fata de cum stiam eu,din sarcina,dar in bine,mai implinita,mai fericita;iar dolofanul m-a omorat cu pulpanasele lui,sa pupi monitorul nu alta!
mihaela77O spune:
doamne andicu,chiar ca, ce copil frumos si reusit ai!vb mamacitei,iti vine sa pupi monitorul,sa-ti traiasca,sa fie sanatos,sa-ti bucure viata!acum,am o dilema,...am vazut multi oameni tineri in jurul lui...m-ai cam bagat in ceata...care sunt parintii?totusi ma risc,si imi incerc norocul...fata blonduta cu baiatul cu par mai carliontat...voi sunteti parintii minunei aceleia de copil?
daca am gresit,indica-mi persoanele in cauza...

despre noi aici...
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
madaluta spune:
salutare!
ce mai faceti? cam slabut pe ziua de azi la capitolul "forumit"...
baietii mei sunt la plaja, briana doarme, iar eu ma relaxez...Vorba vine "ma relaxez" caci sunt destul de stresata pt k se pare k n-am prins loc la cresa si alte crese particulare sau gradinite nu primesc copii sub 2 ani...Daca stiti vreuna spuneti-mi si mie, plizz...Bona nu as vrea( desi probabil va fi singura slutie dc nu gasesc cresa)pentru k asta ar insemna sacrificarea somnului brianei...Azi darius s-a trezit de la 6.30 si bineinteles k a inceput joaca, tipetele, loviturile ,rasetul..si s-a dus somnul ei... Si nu numai k s-a dus, dar stiti cum face un copil care nu-si face somnul...Pe la 7.30 saracu' cip a plecat cu el " apala la pii"(afara la copii)
Cred k nu era picior de "pil"la ora aia in parc, da ma rod..Asa reusit si briana sa doarma pana pe la 11. acum aceeasi poveste..au plecat s-o lase sa doarma...dar la iarna nu vom mai putea iesi ore-n sir cu el afara si nici n-as vrea sa-l privez de joaca si libertatea de miscare specifica varstei. asa k de-aia tot caut eu cresa ....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
AngeliquedeS spune:
Mada, cu cresa ce sa iti spun? cand ai inceput sa cauti? Eu de ex am sa merg maine sa depun cererea pt la anul, m-a invatat si pe mine o prietena pt ca altfel m-as fi dus la anul in aprilie sa caut...
din pacate nu stiu nici o cresa particulara... uff, e tare greu...
Dar cum ai facut pana la urma cu adev de la serviciu, nu ti-a mai trebuit? Sau fiindca esti in CIC pt Briana poti sa il dai pe Darius la cresa?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
AngeliquedeS spune:
auzi, dc mergi la cresa si le pui 100 de euro pe masa, n-or sa vrea? Sfatul asta l-am primit de la o colega de la birou (deh, functionarii astia publici :))) si ma gandeam ca dc pe cale oficiala nu prin loc sa apelez si la treaba asta...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
jojo_miha spune:
Madaluta eu stiu de la o prietena care l-a fel nu a reusit, ca l-a inscris la Big Ben si e 5.500.000 pe luna.
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PrimaPlaja
andicu spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mamacita
Dar ce,andicu,tu porti verigheta la fara frecventa?! ![]() Sa va fie de bine,asteptam poze cu tunsu'felegunsu'!Ca sa evitam plansul la tuns,noi ne-am luat masina de tuns si stau cuminti amandoi cat ii tunde tati. Atat ca nu iese cu fitze,dar de pe la 2 ani pe Alex l-am tuns la Bretonel si tare-s rapide fetele de-acolo si talentate...Plus ca au tot felul de jucarii... Edit:am vazut poze recente,ca nu mai apucasem si m-ai facut curioasa cu fata de d-ra...Intr-adevar,te-ai schimbat fata de cum stiam eu,din sarcina,dar in bine,mai implinita,mai fericita;iar dolofanul m-a omorat cu pulpanasele lui,sa pupi monitorul nu alta! Alexandru,soarele nostru si Anabela pisicuta http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;86/st/20070722/n/Anabela/dt/-4/k/c8cd/age.png |
Da, sa stii! de multe ori uit sa o pun pe deget si ma mai mustra constiinta din cand in cand!
In alta ordine de idei: multumim de complimente!
sunteti tare dragute , dar si copiii vostri sunt la fel de frumosi! fara "abureala"! Umflatel, uite aici suntem noi cu Filip. Ceilalti sunt frate-miu cu cumnata viitoare, si verisoarele mele cele mai apropiate.
Mada, cand te "aud", mi se face rusine ca ma plang de Filip si de oboseala mea!

Si eu tot de Big Ben am citit ca primesc de la 18 luni la 3 ani la cresa . O sa ma uit pe usa de la bloc a lui maica-mea ca acolo era afis cu oferta din toamna.
Andreea
de
Filip Gabriel (27.06.2007)Am implinit 1 An

Marinarul vesel
mihaela77O spune:
andicu,deci,am intuit eu bine1deh,asa parinti,asa copil!
,asta pt filip!
despre noi aici....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124757
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
mamacita spune:
Madaluta,si eu tot de Big Ben auzisem. Bona n-ar fi asa idee rea,la aceiasi bani...Pe de alta parte,copiii dorm in aceeasi camera? Ca si ai mei au program separat,mai ales seara(Anabela se culca la 21 si adoarme in 5 min.,iar Alex la 21:30 si adoarme in 2 ore
)si dimineata (Anabela se scoala la 6:30-7,iar Alex pe la 8,iar Anabela se mai trezeste si e si galagioasa la 4:30-5 pentru o tura de lapte). Dupa-amiaza deja e bagatela diferenta de"fus orar"dintre ei...Dar am ales sa-i separam si,dat fiind ca suntem doar in 3 camere,Anabela doarme cu noi
,dar macar asa minimalizam impactul,ca mai inchidem niste usi. Initial,vreo 2-3 luni a fost mai greu,apoi s-au adaptat unul la altul (mai usor decat noi
).
andicu,mulumesc pentru "neabureala"
.
Ina,parca tu postasei stirea cu Marte. Ca sa nu pierdeti timp pretios la 00:30,uite unul din link-urile care dezmint stirea:
http://www.astro-urseanu.ro/pacaleala_martiana.html