Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 7
sara2007 spune:
bun aseara fetelor..imi vine sa mor de nervi,am crsi o gramada si nu stiu ce s-a inatamplat ca m-i s-a sters...
lore f bine ca faci ceva pt tine..unde mergi la piscina?si mie imi place f mult cu sara la piscina,eu as sta mai mult,dra ea nu are rabdare si nu prea pot inota de ea..si eu vreau din sept sa merg la step.ma bucur pt david ca e mia bine.si sara face niste crize cateodata daca nu-i dau ce vrea..sau n-o duc unde vrea.si eu incerc sa-mi mentin calmul..si cateodata o ignor.
de la un timp ma cauta de bani..si zice mony cu mainile in buzunarele mele.trebe neaparat sa-i dau o bacnota sa aiba is ea..daca o intreb cum o cheama zice saia si cati ani ai ,zice unu..e f figura si desteapta.cu intarcatul a decurs bine,nici n-a fost asa de greu precum mi-am imaginat..la taica-meo a adormit fara nici o treaba cu sticluta si la el in brate,aseara chiar pe burta lui la tv..si acuma seara cu mine nici macar n-a pomenit de titi..a baut lapticul,mi-a intors fundul si a adormit singurica,m-am socat cand ma vazut-o,n-am crezut ca vom scapa vreodata de titi,cat de draga i-a putut fi..in schimb azi la polus au dezbracat fetele dintr-un magazin un manechin si sara s-a dus la el,ca era pe jos pus,i-a pus mana pe sani si a zis titi..
ioana...mami de sara
sara2007 spune:
adriana deci spor la treaba,iti urez mult succes in intarcat..vei vedea ca nu-i chiar asa de greu,daca faci totul treptat.eu zic ca tie iti v-a fi mult mai usor...e bun chestionarul?si mult susces mai departe la invatat..v-a trece si ala odata si iti v-a lipsi
alex am fost la piscina astazi,dar nu mult...vroiam vreo 2 ore jum si ma reusit numai o ora..era apa cam rece,nu stiu ce s-a intamplat.ei ziceau ca are 29 de g,dra nu stiu zau..vroima sa mergem si mierc,dar daca e asa..nu cred.daca merge cumva nico maine si e mai calda vom merge..
victo te inteleg perfect...am fsot si eu fumatoare inraita si stiu cum e.mie mi-e ciuda ca ma mia tras din tigara si mai trag zilnic cate una..nu m-as apuca,in primul rand ca-s scumpe si in al doilea ca m-am simtit f bine fara ele..dar cu ce te ocupi de ia invatat asa mult?
gabriela77 ce-a crescut sara......
ce mai stiti de cristina?merg sa-mi aranjez [pozele in album si apoi la somn...va pup pe toate..
ioana...mami de sara
elenuta23 spune:
ciao fetelor
multumesc de urari, va doresc si voua timp frumos sa puteti sa iesiti la plimbare cu pitici , iar celor care nu ati fost in concediu VACANTA PLACUTA
ioana , felicitari pt reusita, chiar repede ai intarcat0-o , mie mi-a fost mai greu cu el dar am reusit, sa ai girja la titi cu lapticu
ce laptic ii dai acuma???
intr-adevar sara e o dulceata de fata , iar aseara cand selectam pozelel am vazut0o cand era la un anisor si imi amintesc cum zicea oooooooooooooooooo
, un
pt micuta isteata
va las k mai am de facut bagajele
noapte buna si sa ne auzim cu bine 
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
mami_alexia spune:
Neatza!
Cred ca si noi suntem pe drumul cel bun cu intarcatul. Azi noapte s-a trezit de 2 ori, a 3-a oara am zis ca nu-i mmai dau, doar nu sunt laptarie. A plans vreo 10 minute, s-a mai smiorcait vreo 30 si a adormit.Mi se rupe sufletul dar asta e.
Ioana, e bun, merci.
Ada, nu am vazut marsupiile la Expo dar preferam unul din esarfa pt ca poti sa o pui in mai multe pozitii.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
redai spune:
Ioana (Sara) merg la piscina din iulius.Inainte piscina si inot fac 50 de minute miscare la sala pentru tonifierea muschilor.Inafara de faptul ca fac si miscare ma simt foarte bine.ma incarca de energie.
Elena nici eu nu aveam cu cine sa il las, dar pana la urma am reusit sa imi conving sotul sa stea cu el.Mai face el cateva mofturi, dar ii las copilul schimbat, manacat si el il scoate la plimbare afara.
David tot in masina adoarme, doar pe la 11,12 seara.deja nu mai stim ce sa facem.
Adriana iti doresc spor la invatat
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
nrl spune:
Buna dimineata
Lore, felicitari pentru initiativa, te admir ca faci chestia asta, si ce sot de treaba ai ![]()
Azi merge cineva la Aquina? Eu nu cred ca ajung, decat eventual dupa masa ca am o gramada de treaba.
Ioana, tot am uitat sa te intreb, tu de ce ai vrut sa o intarci pe Sara acum?
Adriana, daca reusesti sa faci ceva cu esarfa te rog sa imi spui si mie ca si eu am citit despre subiectul asta da mi se pare tare complicat de realizat.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj
anamica spune:
Salutari,
Ne-am intors si noi, a fost un drum greu(Ana agitata, portiuni de drum in lucru) dar ne-am distrat frumos, asa ca una peste alta a meritat.
Am vazut-o pe frumoasa Sara la mare si pe Eric proaspat crestinat si frumusel!
Elena sa aveti drum bun si vacanta placuta!
Ioana ma bucur ca intarcatul a fost fara mari probleme si suferinte pentru Sara! Ce laptic ii dai acum?
Lore bravo tie ca te-ai mobilizat sa mergi la sala!
Ada distractie placuta la Hajdu!
Paula faina modalitate de relaxare ai tu! Din 15 sept incepi scolile? cu cine il lasi pe bebita lu mama?
O zi frumoasa va doresc,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
OanaAlina spune:
buna si de la noi!
bine ati revenit de prin concedii! ce mari ati crescut de cand nu v-am mai "vazut"! parca acum eram toate gravidute si acum suntem mame "experimentate"!!!
noi suntem inca la brasov la parintii mei si suntem tare rasfatate! Maria face preogrese remarcabile! de o saptamana am reusit sa o intarc si spre marea mea surprindee s-a comportat suuuper! insa marea problema este cu adormitul! adica adoarme mai greu! oare cum sa procedez?
victo - ai gasit cu cine sa il lasi pe victor?
alex - ati fost multumiti de conditiile de pe litoralul romanesc? in ce statiune ati fost?
gabriela - ce frumosi sunteti! ati crescut!
redai - tinem pumnii sa fie bine!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
elenutza - multumesc pentru detaliile legate de poze!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
mami_alexia spune:
Oana, si cum adoarme acum? O leganati sau adoarme singura? Te intreb pt ca ma intereseaza subiectul..
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...