Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 6
anca.b spune:
salut!
vai tu lore, ce sfat bun stii tu sa dai
...asa as vrea sa pot si eu....poate cind va fi stefan un pic mai mare...pina atunci, timpul pentru mine e aici, pe forum, cit doarme bebe.
ma bucur ca e mai bine david. o sa treaca repede cu totul.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
Victo spune:
eu dupa ce il adorm pe prichi seara..imi mai desfac cate o bere si iaca timpul pt mine..tare m-ar tenta si cate o tigareta..insa ma abtin..daca tot am reusit sa le las...
oricum peste 2 saptmani se termina cu mamiceala non-stop..si sigur o sa imi fie dor de vremurile astea...
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
anca.b spune:
Victo, si eu as baga o bere....da' nu-mi place....ma "tratez" cu ceai verde ( de nevoie) si cu un pahar de vin rosu, dulce (de placere, dar mai rarutz...)
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
redai spune:
Anca e adevarat ce spui, si eu am asteptat un an de zile ca sa pot sa fac asta, iar in acest timp nu m-a ajutat nimeni .Am avut o mica vacanta dar a fost demult, in rest am stat doar eu cu piti.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
elenuta23 spune:
lore ma bucur sa aud k sunteti mai bine, o sa se rezove si problema cu mucusori. te invidiez ce bine k ai cu cine il lasa pe David si poti sa ai timp si de tine, eu chiar nu am cu cine, felicitari
asa ar trebui sa facem fiecare dar vezi cum e , nu toate avem cu cine il lasa, eu as merge la alergare dar cum??? nu pot ,a stept sa creasca sa il duc la gradi
ms fetelor de urari
am fost azi la polus la careffour si promotia cu pozele tine pana in 30 sept, asa k aveti timp sa le afceti, daca nu av descurcati acolo sunt aparate pt cd sau dvd, usb.........si numai introduci memoria unde ti-ai selectat pozele si iti alegi nr de poze , pui datele iar intr-o spataman max is gata.
pretul e de 0,19 ron insa acolo ii afisat pretul vechi deoarece o zis k nu il schimba numai pt promotie insa taxarea e de 0,19.
am pus 637 poze total 4milioane pret vechi dar o sa platesc 1mil300
alex
,
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
salutare
ANDREEA felicitari pt Botez si ma bucur ca a fost cuminte printisoru ,ai aratat f bine
felicitari si tie nasico 
GABI tare frumoasa mai e Sara si ce a mai crescut ,ma bucur ca v ati simntit bine ,as cere detalii legate de Albena :) dar sincer in urmatorii ani nu ma mai bate gandu sa mai merg asa departe ,ne am dus la Mare ,Tiadris a fost f ok pe drum dar in viitor o sa aleg o destinatie mai scurta ,cu avionul![]()
ELENA inca nu mi am gasit aparat foto :( o sa caut si maine ,poate ajung la Altex vacanta placuta si da ne vestea cea mare 
LORE bravo tie mamico ,asa ar trebui sa facem toate
e super ca are cine te ajuta
tare as mai incepe si eu sedinta de slabit ,mai ales pt burta ,dar nu am cu cine so las pe mamarutza ...poate din sept sa am ceva sanse sa stea soacra mea cu ea
IOANA ai mai fost la piscina ?
n am reusit sa ajung azi :(
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
mami_alexia spune:
Buna seara!
Am vazut copii frumosi, Sara si Eric!!!
Lore, ma bucur ca ai gasit o modalitate sa te destinzi si sa te relaxezi. Victo, Ancae buna si metoda voastra cu bere si ceai..eu ma relaxez invatand inca vreo 2 saptamani..asa e de relaxant stresul...

MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
Victo spune:
acuma, fetelor, nu va ganditi ca beau io fest...da una mica, de 0,33..merge..
adriana maica, nu-mi aminti de examene si de invatat...caci pt mine de fapt concediul asta de maternitate a fost de fapt vacanta de la studii..
..caci de vreo 23 de ani incoa tot invat si nu mai ispravesc..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
adab spune:
Buna seara ....ne-am intors si noi de la Brasov azi ....am dus-o pe Sara sa-si cunoasca verisoara, mai mare cu 2 luni decat ea. S-au "inteles" tare bine; Sara ii lua toate jucariile din mana, noroc ca nu se supara.
Ioana, noi numai de sapt. viitoare mai putem veni la piscina caci plecam de miercuri din Cluj. Mergem iar la Hajdu si la Oradea.
Andreea, felicitari pt. cel mai cuminte baietzas, proaspat crestinat!!! la local cum a fost? de ce nu ai pus poze si de acolo?
Elena iti tzin si eu pumnii.....Da Doamne sa fie cu 2 liniutze! sa aveti un concediu minunat la mare!
Adriana mult spor la invatzat...trec repede si sapt. ce-au mai ramas. Am vazut ca ai intrebat de material pt. esarfa. Marsupiile de la expo le-ai vazut?Acelea care sunt numai din material si se prind cu scai. Eu mi-am luat de acolo unul si e f. bun. Tipu care le vindeea zicea ca el isi ducea cu acel marsupiu baiatu de 4 ani. Pana la 18 kg. cica rezista. Poti purta copilul si in fata, si in spate si pe lateral...Ceva poti vedea si pe site: www.marsupi.ro
elenuta23 spune:
alex draga mea, daca nu te grabesti asteapta k in septembrie apar oferte faine
iar legat de poze eu zic sa incerci si tu oferta, eu pana acuma mi le afceam la kodak dar cu asemenea oferta profit din plin, nu merita sa platesti 7000 mii o poza
poze
Elena si
Dragos Stefan
varsta lui Dragos