Gravidutze si Mamici de Cluj-87
Raspunsuri - Pagina 8
OanaAlina spune:
mami_alexia - nu am invatat-o sa adoarma leganata si nici sa adoarma in patut singura si acum regret asta... in consecinta o pun in patul mare langa mine si cu povesti si cantecele adoarme si apoi o mut in patutul ei...
poate ne ajuta cineva cu vrea sugestie in acest sens!
o seara frumoasa!
Oana-Alina si
Maria-Teodora (30.10.2007)
comoara din viata noastra
OanaAlina spune:
voi ce le dati seara la bebei sa pape? eu sunt in pana de idei...
de cand am trecut la lapte praf, Maria s-a constipat un picut... nu stiu ce as mai putea face ca sa revina la normal... am renuntat la branzeturi, banane, morcov... ma poate ajuta cineva?
cele care ati fost in concediu cum ati procedat cu papa la bebei?
Oana-Alina si
ALEX29 spune:
sal
OANA am fost in Eforie N ,ne am distrat destul de bine ,mai ales ca am fost alaturi de alte cupluri super faine ,dar no sa mai merg curand pe litoralul nostru ,e aglomerat ,plaja nu e curata ,apa la fel ...oricum in mare m am simntit f bine
de ce n ai mai vrut sa i dai laptic la papusica ?
ELENA pai ar trebui sa incerc sa fac pozele ca voi ,oare cat mai e promotia asta ?sau asa e mereu
VICTO hai ca ne ai facut pofta de bere 
ADRIANA am vazut si eu la Baby Expo marsupiile de care vorbesti ,imi pare rau acuma ca nu mi am luat ,preturile erau f bune pana n 150 ron
IOANA ce tata super ai 
DIANA bine ati revenit ,sa ne pui poze 
cand vreti sa ne mai intalnim ?joi ???e ok ?
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Oana bine ai revenit,
ma bucur ca sunteti bine si rasfatate la bunici! Noi seara adormim greut, dupa baita si titi Ana escaladeaza patutul la nesfarsit si eu o pun pe spate, ea se ridica si tot asa pana vine Mos Ene. In concediu ne-am descurcat cu papa la modul ca dimineata papa fructe, la pranz ii dadeam supe de la bufetul dietetic si seara iaurt simplu, in plus titi la trezire si la adormire. Voi unde plecati si cand?
Va invit la un dans http://good-times.webshots.com/video/3023548760103118591eNRwOf
Somn usor tuturor,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
sara2007 spune:
nrl..am zis vara asta,ca daca nu sigur continuam inca un an,pan avara viitoare,poate daca stiam di-nainte ca nu v-a fi chiar asa de greu o mai lasam.am crezut ca v-a fi super greu mai incolo.vroima intr-un fel si inainte de concediu,care v-a fi de sambata...dar nu eram hotarata.daca tot au zis ai mei ca ma ajuta acuma...am facut-o.si plus a supt ea destul sters si nervi de la mine
fetelor ii dau cedra..zuzu..fulga..nu prea are pretentii..de obicei ce gasesc,de 1,5.nu tsiu daca e bine asa slab,dar eu ma gandeam ca e mai grasuta ea si e destul atata.cand suntem la bunica-mea la amiaza,cam de 2 ori pe sapt bea de vaca cu apa.n-am probl cu ea din pct asta de vedere.
azi la amiaza mi-a adormit la fel,si-a baut lapticul,apoi s-a mai jucat vreo 10 min pe spate cu manutele ori pe fata mea ori in aer si gata a fost.a pomenit-o odata pe titi si la amiaza si acuma seara,dra i-am zis ca numia este.parca a inteles.azi prin casa s-a uitta sub bluza mea is le-a observat...si a zis..titi.cred ca asa vor fi cativa ani de-acuma inainte,cand ma v-a vedea dezbracata v-a zice..
ioana...mami de sara
anca.b spune:
Buna dimineata!
Oana, si stefan a fost constipat (tot de la laptele praf). rezolvi din alimentatie: ii dai iaurt, fructe care dau drumul la burtica:pere, caise, piersici, prune, pepene galben. si incerci fara banane, fara cereale (in special orez) si cit mai putin morcovi (pt supa ii poti combina cu dovlecel si atunci e ok).
Ioana, sa-i dai lapte de 3,5 Sarei. copilasii au nevoie de grasimi, din cauza consumului eneregtic mare. si iaurtul sa i-l dai tot normal, nu dietetic. la fel daca ii pui unt in pireu, sa fie din cel normal.
Lore, esti multumita de piscina de la Iulius? e curata? si nu e multa lume?. vreau si eu, as merge dimineata f devreme, cind deschid ei, la 7....cit e un abonament acum?
Alex, unde vreti sa facem intilnirea?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
ALEX29 spune:
neatza
ANCA unde vreti voi ,daca nu sunt alte propuneri eu zic la Iulius , Polus (este un centru mic de joaca si tare se mai distreaza bebeii acolo) sau in Parcul Mare
DIANA ce frumos danseaza domnisorica ,am vazut in dreapta ei ceva f interesant ,e pian ?se joaca cu el ?
IOANA (Sara) eu stiu ca bebeii au nevoie de grasime si e chiar recomantat sa le dai si bucatele de unt (mi a spus pediatra fetei )sa pape zilnic
si eu i am dat lapte de 1,5 dar am trecut la 3,5 ,de fapt combin ,de 3 ori pe sapt ii dau lapte praf si in rest lapte cedra de 3,5 % grasime
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
redai spune:
Anca sunt foarte multumita de serviciile lor.Este foarte curat si sunt niste adevarati profesionisti.Piscina e foarte curata si cand merg eu nu e aglomerata,oricum e mare si nu cred ca sa a glomereaza foarte tare.
Preturile le gasesti www.worldclass.ro/health_academy_cluj/price_list.php" target="_blank">AICI. Sunt in functie de programele care le vrei. Daca vrei doar piscina e mai ieftin. Programul e de dimineata de la 7 pana seara la 23.E foarte ok.Stiu ca mai multa lume merge seara de la 7-8.
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
OanaAlina spune:
Alex – multumesc de detaliile legate de mare…
legat de tzitzi… o sa incep munca si cum lucrez in laborator nu se mai putea pune problema alaptatului… asta este…
La bebelusii hraniti cu lapte praf cate mese de lapte le dati si cam cat???
Anamica – si noi avem escaladatul mare pasiune! Ufff! Asa as vrea sa adormim si noi usor! 
Noi nu mergem nicaieri anul acesta pentru ca suntem in renovari acasa si de aceea stam noi atat la bunici. Poate de sarbatori….
Legat de poze… promotia respectiva e in cadrul Carrefour?
Anca.b – pai cam asta e alimentatia Mariei de cand am renuntat la laptic… Oare dupa cat timp i se va regla tranzitul intestinal??? Ca asa m-am saturat....
Ioana – eu zic ca ar fi bines a ii dai lapte de 3.5%! E deja marisoara Sara… Si eu am inceput sa ii dau lapte cedra cand am vrut sa o intarc insa dr mi-a tinut o morala de numa' si atunci am inceput cu lapte praf!
Oana-Alina si
anca.b spune:
Lore, merci de info. daca zici tu ca e ok, o sa fac un efort sa ma trezesc la 6 dim...daca ma inteleg cu sotul sa stea cu stefan pina la 9.
Oana, dureaza un pic pina se regleaza. la noi a fost cam o luna pina totul a fost ok. insisita cu pere, prune si caise.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii