Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

BraveGirl - eu cand am probleme bag repede kivi sau prune verzi (cat se poate) pe stomacul gol si pana la pranz se rezolva. Se mai pot face si ceva ceaiuri, dar sincer acum nu imi mai aduc aminte. Si cafeau pe stomacul gol are rezultate bunicele.
La fructe daca vrei sa incerci manci peste3 buc. Despre prune uscate nu stiu ce sa zic.

Cris - chiar vreau sa ma balacesc pentru ca la mare nu am reusit sa fac baie ca erau valuri mari si mia fost cam frica sa intru si era o apa calda ......
Eu merg acum pe timp de vara la o piscina in Floreasca, sau mai bine zis mergeam, ca anul asta nu am reusit sa ajung. Cam in jumatate de ora plecam si diseara cand ma intorc am sa va povestesc cum a fost.

Mirela- - si eu as fi fost tentata sa merg la inot pentru gravide, dar au niste preturi astonomice. Sper sa fi retinut bine dar parca pe 12 (sau 10) sedinte cereau 300 euro si mi sa parut exagerat.

Eu m-am hotart sa nasc in apa. Este o clinica in Brasov. Clinica Eva.
Sper doar sa fie totul ok si sa ajung acolo cu bine

Fetelor care va ocupati de listuta ma treceti si la mine carutul roz

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei

Narcisa 23+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de MAria, voua, copiilor si sotilor vostri!

nu reusesc sa tin pasul cu voi la scris, dar sa stiti ca sunt la curent cu tot ce se discuta.

sa stiti ca eu am reusit sa birui candida pt o saptamana... si atat. in rest convietuim impreuna.
am impresia ca o fac de la apa de bucharest, pt ca atunci cand am fost plecata, nu am avut probleme.
in afara de spalat cu apa(eventual cu bicarbonat) si crema clotrimazol, altceva nu mai fac.

Fructele cu P (para pruna piersica,) sunt diuretice.... e bine de tinut minte si pt bebelusi... dar o sa va mai bat eu la cap cu info pt bebici.
supo cu glicerina sunt destul de periculoase pt ca pot provoca contractii.
o cana de lapte cald
o cafelutza cu miere dimineata

eu una le-am incercat pe TOATE intr-o zi.. poate, poate

va pup,
sa ne auzim cu bine
Spiridusul 27 w si Alexandru 1an si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

La multi ani tuturor Mariilor si in special Mariucai noastre !

Otilia ma bucur pentru tine si te invidiez. Cele 3 luni + 35 (40) saptamini sunt rezonabile si sub aspectul duratei si sub aspect finaciar. Un concediu si o indemnizatie ...mai mult decit civilizate. Deeh rezulttul unei alte optici , al unei alte mentalitati si de ce nu a unei alte stari economice. Sa te bucuri de aceaste drepturi - pentru asa asa cum ai spus : ti le-ai cistigat prin munca nu prin gluma si sa ne tii pumnii sa reusim si pe aici o schimbare similara.

Dea un pupic special de la mine ! Cind imi revin asa ca lumea si definitiv de la ligamenteala poate ne conversam pe Mes. Mai on topic , mai offtopic vedem noi.

Fetelor cu hemoroizi va spun : multa sanatate , curaj , sa rezistati eroic si sa ajunga starea de lucruri la un nivel cit mai suportabil.

Leeloo am frecvent puseuri de lipsa de aer. Din cartzile pe care le citesc reiese ca sunt normale asemenea ...goluri de aer. Si datorita cresterii sarcinii care apasa cutia toracica si datorita necesarului de oxigen mai mare si care trebuie furnizat organismului in aceasta perioada. Ba chiar sunt unele carti prin care scrie ca pe durata sarcinii cutia toracica se mareste pt. a putea asigura necesarul de oxigen mamei si copilului.

Simona , Mamiseli ma bucur pentru vestile bune. Simona multumesc pentru incurajari.

Mamiseli inca nu am ajuns la servici(sunt in concediu de odihna) unde am program legislativ la zi dar cind ajung iti remit datele despre CCM aplicabil anului in curs.

Eli iubita eu cred ca ne vom descurca onorabil pina la capat. Ai auzit ordinul : nimeni nu naste inainte de 37 de sapt. Si daca-i oridin ...cu placere!

Felicitari burticilor care au facut achizitii pentru bebe ! Sa le stapiniti norocosi , sanatosi si cu bebei fericiti la bord !

Bun venit noilor gravidute. Sa aveti sarcini usoare si sa ne auzim in toamna discutind despre bobocei !

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Ca tot se vorbeste de plata concediului.... Si la mine in contractul colectiv este prevazut ca pentru primul an ni se suplimenteaza pana la 100%, bonus de la firma. Nu am citit insa daca se refera doar la salariul de baza sau si la sporuri (vechime, fidelitate), ca daca ma ataca aici ar fi o lovitura serioasa. Sa nu ma invidiati prea tare, ca salariile din orasele mici nu sunt cine stie ce comparativ cu Buc sau cu cele mari, dar oricum e ceva in plus fata de ce da statul. Chiar si asa ma gandesc sa stau si in al doilea an acasa, mai vedem noi pana atunci, se pot schimba multe. Si mai trecem si printr-o perioada nasoala, sotzul e in schimbare de job dupa o restructurare, cu interviuri, chestii de genul asta si este putin probabil sa mai gaseasca ceva prin Slatina la fel de bine platit. Macar va fi mai putin stresat , ceea ce mie mi se pare mai important.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VonHelen spune:

Leeloo am patit si euc hestia asta cand stateam pe scaun...pentru ca atunci cand stai in sezut , burtica iti apasa cumva pe diafragm si plamanul nu mai poate expansiona cum trebuie...la fel se intampla si cu statul la orizontala, dar acolo mai e problema si cu compresiuena asupra aortei abdominale, care e mai periculoasa, poate duce chiar la pierderea cunostintei.

Fetelor in legatura cu problemele legate de Candida, am mai citit pe forum...cica unii medici nici nu recomanda tratament pentru ca recidiveaza oricum si scapi de ea abia dupa nastere. am sa-i spun dr cand merg la eco ca m-a tinut doar 3 sapt tratamentul si apoi a recidivat, sa vedem ce decizie ia.

25+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele!
LA MULTI ANI! sa traiasca toate Mariile si Mariucile, Mariane, Marius, Mariani...si toti cei ce poarta un derivat al acesrtui nume sanatate si numai bine si sa aveti parte numai de fericire si impliniri
Mirtha pai daca e ordin 'DA SA TRAITI!' sunt de acord cu tine o scoatem noi la capat
Referitor la constipatie eu mananc in fiecare dimineata un iaurt si nu am treaba ies foarte bine...ah si evient cei 2-3 l de lichid nu imi lipsesc
Eu cu raceala am pus biciul pe ea si dusa e
Va pup si va doresc o sarbatoare placuta in familie si alaturi de cei dragi
27+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Mirela, referitor la cursurile despre nastere la Filantropia (dr. meu lucreaza acolo), acestea sunt intrerupte deocamdata, am insa un numar de telefon de acolo. Voi suna si cand o sa am amanunte intru sa va spun. Din cate am inteles sunt cursurile au 4 ore (una pe sapt). Nu stiu ce preturi sunt, dar o sa ma interesez.

Va pup!

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

BraveGirl , ma gandeam eu c-ai fi amatoare, daca s-ar putea face schimb... Dar nici una din situatii nu-i de invidiat.
Mnarcisa, unde erau preturile astea?

Mirela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Madutza, sunt intrerupte? Sper sa le dea drumul mai repede. Din cate stiu eu ar trebui sa fie gratuite. La ce dr esti la Filantropia? Si eu o sa nasc acolo cu Peltecu (ma rog, depinde cum voi naste, ca la nasteri naturale nu vine tot timpul).

Mirela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Peltecu, din cate stiu eu este seful de la gineco, eu sunt la dr. Pana. Am fost miercuri la control si mi-a dat un nr. de tel de la spital(nu il am la mine acum) sa sun acolo si sa intreb cand se vor relua cursurile...probabil sa au luat vacanta . Daca vrei iti timit pe seara un PM cu numarul de telefon.

PS: am inteles ca tot la nr. asta putem face rezervari (daca vrem) pentru camera rezerva dupa nastere...

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput