Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Fetelor, nu-mi aduc aminte daca ati mai discutat subiectul, merge vreuna dintre voi la inot pentru gravide? si daca da, pe unde? dar la cursurile prenatale? Stiam ca se fac la Filantropia (cursuri prenatale)daca o mai fi de actualitate.

La Multi Ani! pentru toate Mariile.

Mirela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

lA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR!

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Criss, VonHelen, am avut si eu problema asta cand am fost gravida cu Radu si au mers f bine ovulele cu Clotrimazol. Este adevarat ca a recidivat, dar de ce tratezi mai din timp, de aia trece mai usor. A doua oara am stiut deja despre ce e vorba. Si am inteles ca o igiena excesiva poate face mai mult rau decat bine. In perioadele respective nu ma spalam decat cu apa.

Mav, BraveGirl, urata treaba! Corina ai incercat cu caise uscate? Mie mi se par eficiente. Dar cu atentie la dozaj ca dai f usor in extrema cealalta.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele eu vreau sa dau in extrema cealalta ca NU MAI POOTTTT!!!!
Pe bune...noi sunterm la mare cu o vecina din Bucuresti si fetita ei. S-a dus sotul cu ele la plaja si eu am ramas in chinuri groaznice. Le-am zis ca daca aud tipete sunt eu.
O sa incerc activia si prune uscate. Ca in rest am tot incercat combinatii explozive si degeaba.
Mama....ce subiect de discutii. Imi cer scuze feteleor, dar sufar rau.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Mirela_1 nu sunt din Bucuresti dar si eu merg o data pe saptamana la bazin si ma simt bine , inot si fac ceva exercitii usoare in apa cu picioarele
Simona ai dreptate cu igiena excesiva (mai ales din cauza sapunurilor) deci ai luat si tu Clotrimazol , o sa continui si eu cu el si voi vedea cum ma simt dupa 1 saptamana
Se vede ca sunt in concediu nu ?? acum imi vine sa tot scriu

Criss 25+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Criss, si eu as vrea sa merg undeva la un bazin in Bucuresti, mai ales ca n-am mers la mare anul asta si am chef sa ma balacesc; dar as vrea la unul curat sa nu ma trezesc ca mai patetsc ceva, poate sunt fete in Bucuresti care merg.
Off, fetelor, cand va aud ca voi va luptati cu constipatia si eu dau lupte grele pe malul opus... Eu sunt deranjata la burta de la inceputul sarcinii, de fapt se pare ca am sindromul colonului iritabil si nu reusesc deloc sa ma reglez. Beau ceai de menta in prostie, smecta, fructe si legume crude mananc doar de pofta si tot degeaba. Cine vrea sa faca schimb cu mine, macar cateva zile, sa mananc si eu fructe pe saturate.

Mirela 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Criss, si eu iau Clotrimazol ovule pt candida. Un ovul pe seara introdus adanc , timp de 6 zile.

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Nu stiu ce sa mai fac…care dintre voi a avut de-a face pana acum cu senzatia de sufocare? Pe net scrie ca apare de obicei cand esti intinsa la orizontala, ori eu sunt pe scaun, banda de la blugi e sub burta, nici nu am mancat sa zici ca si aia m-ar apasa…si totusi, respir pe jumatate si fff des si am senzatia ca pocnesc…Astept sugestii!

Leeloo
27 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput

Ca a venit vorba de ovule... Sfat de la asistentele batrane din spital: Inainte sa introduceti ovulul, sa il umeziti (putina apa). Intra mai usor, nu mai ustura atat de tare

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirela- ma bag eu sa fac schimb cu tine
Deea- mama, ce-mi facusi? Acum trebuie sa pregatesti camera sa ma mut la tine. Nu de alta, dar vreau o groaza de chestii de pe site-ul ala. Nu-mi vine sa cred ce preturi mici aveti pe acolo. Deci...pregateste-te ca vin.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput