Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

mav vaai!! Saracuta de tine! Chiar asa de grav a fost cu hemoroizii? Pana la urma ai facut interventia chirurgicala clasica! Ti i-a scos pe toti sau trebuie sa mai revii dupa aceea sa continue procedura? Imi imaginez ce dureri ai avut! La mine situatia nu este atat de grava ... multumesc lui Dumnezeu ca H au cedat cu Proctoglyvenol - unguent!
Ce tot spui acolo? Bineinteles ca vei duce sarcina cu bine pana la capat, chiar daca la final tb. sa faci cezariana!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

La multi ani tuturor Mariilor, sarcini usoare si bebelusi la sanatosi si la termen!!!

O zi frumoasa tuturor si weekend placut!

27+ Victor-Nicolas

Bebe in burtica

Bubu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Dragele mele dragi,

Bine v-am regasit! Eu m-am intors din concediu acum o saptamna da inca n-am reusit sa imi reintru in ritm, iar la birou am ceva de lucu.

In primul rand la multi ani tuturor sarbatoritelor si sarbatoritilor (viitori tatici si pitici mai mari) de astazi, multa sanatate si o vita plina de soare. Iar pentru mamici multi multi si sarcini la termen si bebici sanatosi!

Pentru fetele cu problemute de sanatate, aveti grija de voi si protejati-va cat puteti ca voi si puiutii din burtica sunteti cei mai importanti. Dau si eu ca sa mai treaca una, alta!

Am semnat si eu inca de ieri petitia si acum mai caut sustinatori/ sustinatoare!

Am vazut ca acum vreo dou#259; capitole vorbeati de recoltarea de celule stem si adevarul este ca eu sunt inca in ceata. Le rog pe fetele care au mai multe informatii sa ma ajute si pe mine. Va rog trimiteti pe PM ca sa nu monopolizeze acest acest forumul. Multumesc mult de tot!

Legat de cursuri prenatale, eu am o listuta intreaga cu locuri unde se face asa ceva. Diseara cand ajung acasa am sa postez ce stiu. De fapt, cred ca s-ar putea sa fie o problema cu postatul aici ca s-ar putea sa fie considerate reclame pt alte site-uri. Asa ca rogu-va dati-mi si mie user si parola de la contul comun si de la poze, si am sa postez acolo si info despre cursuri!

A! si mai am o lista de cumparaturi7 bagaje pentru spital si una la fel de lunga cu intrebari legate de diverse olucruri de acolo. O postez si pe aceea tot diseara, de acasa!

Gata, ca tre sa ma intorc la treaba! fetele si burticile!

Iulia 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 26+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Vreau si eu nr. de telefon la care se pot face rezervari.
Eu sunt "urmarita" pe sarcina si dr. Haiduc de la Filantropia , dar abia pe 03.09.2008 am programare.
Daca aveti si alte detalii : costuri , camere etc. puteti folosi fara rezerve PM - ul .Multumesc.

Edit : IuliaCospy asteptam listutele !

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Peltecu, din cate stiu eu este seful de la gineco, eu sunt la dr. Pana. Am fost miercuri la control si mi-a dat un nr. de tel de la spital(nu il am la mine acum) sa sun acolo si sa intreb cand se vor relua cursurile...probabil sa au luat vacanta . Daca vrei iti timit pe seara un PM cu numarul de telefon.

PS: am inteles ca tot la nr. asta putem face rezervari (daca vrem) pentru camera rezerva dupa nastere...

Mada 21+ Cristian

http://bd.lilypie.com/PN62p3.png

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

wndyctygirl NUUU !!! Eu il am pe Mr. HEMOROID!! Nu herpes! Si la tine ma gandeam ca tot HEMOROIZI ai!

Mirtha, hai mama din butoiul cu melancolie! Stiu ca este greu, dar lasa ca trecem noi si peste asta! Ce faci acum, esti in concediu medical?

bebecris, ferice de tine! Esti cu bateriile incarcate dupa vacanta! Bine ca esti ok!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Anes salutare fresh-ule !
Nu , nu sunt in medical pentru ca din intimplare mai am concediu de odihna pina pe 23 august - ultima zi de CO.
Dar se pare ca lucrurile merg spre bine in sensul ca aseara m-am pus tare pe ligament : masaj cu crema si flexare usoara a piciorului - bineinteles ajutata de soata .
Ma mai doare inca dar nu asa de tare. Azi o sa cumpere alifie chinezeasca si masam si cu asta acolo.Trebuie sa "se elasticizeze".
Eu sper "din toate puterile" sa fie vorba de un ligament si nu fibrom sau contractii .
Miercuri aveam iarasi eco si mi-ar placea de data asta sa se poata lamuri doca.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mirtha- si eu tot cu dr. Haiduc nasc. Astept detalii de la tine, pt ca nasti inaintea mea.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Brave Urgent supozitor cu glicerina! Mi-a recomandat medicul si mie, nu este contraindicat. Nici eu nu am mai vizitat de trei zile!! Stiu cum e si eu am o constipatie de zile mari... cronica! In rest... consuma kiwi!

Andy, vad ca au innebunit si canadienii!! Nu mai pot de bine!

Mirtha, sigur nu ai contractii. Le-ai fi recunoscut... sunt dureri ca la menstruatie. Ma bucur ca esti mai bine!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Madutza, trimite-mi te rog nr de tel pe PM. Si eu as vrea sa rezerv "rezerva", dar cred ca se poate doar daca faci ceza (eu inca nu m-am hotarat), altfel, pe natural, tre' sa ai bafta s-o prinzi libera.
Mirtha, am auzit ca-i super dr Haiduc. Din cate stiu eu rezerva e de 3 paturi (cu baie in camera) si costa 1 mil/noapte. Sper sa te faci bine.

Fetelor dati-mi va rog si mie user-ul si parola de la contul comun sa citesc ce trimite Iulia.

Mirela 21+

Mergi la inceput