Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Denisa:Bine ai venit!Sa stii ca si eu sunt nou venita!Apropo cand
cam pe ce data nasti?Eu in jur de 23 dec.Ai aflat saxul?Cat are bbul tau la gramaj?

evl p

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Dea uite aici despre NoSpa http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=1978
si aici despre Diabet gestational :http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71904&whichpage=4.Incearca sa le scri chiar in privat fetelor. Sunt convinsa ca nu se vor supara - cu conditia sa iti activezi si tu PM.
Acum gata , chiar plec in pat.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Zanex,

Am si eu nevoie urgent de un sfat/ explicatii...ce puii mei e no-spa -ul asta pe care il tot laudati caci io n-am aici si azi se intalneste maica-mea cu un preten care vine la noi si as vrea sa stiu daca e indicat sa mi-l cumpere.....sau daca trebe reteta ...

Ce altceva( ceaiuri, pilule, etc) imi mai recomandati ??/
Multam fain,
Dea

26+ cu

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Wndy, mi-a plecat mesajul fara text . Si ma chinuisem sa scriu cu o mana... Vad ca a rezolvat Mirtha intre timp problema.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

ziua buna!

DIANA, din suflet, sa va traiasca printesa si sa aiba parte doar de ce-i mai bun in viata!

nici nu stiu ce/cum sa va scriu.... ca abia va scriu... stand intr-un cot...
...sunt tare necajita... de doua zile pot sa stau numai la orizontala, bine-nteles, ori pe stanga, ori pe dreapta (din cauza burtii).
ieri am ajuns la spital... am avut ocazia sa experimentez nr de tel de urgenta al dnei dr.... si in aceasta privinta, sunt multumita, ca a fost foarte draguta cu mine, m-a ajutat, jos palaria!
...din nefericire, mi s-au trombozat hemoroizii si uite asa am ajuns la chirurghie vasculara... unde mi-au scos cateva cheaguri de sange, care nu puteau ramane acolo....
nu va zic ce dureri groaznice am avut si inca mai am.... nu pot sa stau in picioare si nici pe scaun... si inca imi sangereaza ...
e asa nasoala criza asta... ca oricat as incerca sa fiu de optimista... nu pot sa-mi imaginez cum o sa duc sarcina pana la termen -cu bine-... ca a impresia ca n-o sa-mi mai revin... si e tare-tare rau....
...si ca suferinta mea sa fie si mai mare... sunt si singura acasa (zic merci ca nu m-au oprit la spital!)...... si imi lipseste sotul mai mult ca oricand...

29+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Mav, sanatate multa!Ai grija de tine, nu ai pe nimeni sa chemi sa te ajute, cred ca-ti este foarte greu singura cu Sebi in situatia asta.
Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare!

Ramo 22+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

buna fetelor,

Catalina am semnat petitia si am primit si mail

mav- ai grija de tine , multa sanatate

bun venit noilr gravidute si sarcini usoaroara

si bebelina este maricica, la 23 si 4 zile avea 631 gr.
In ultimima zile mi-a crescut cu 5 cm .

pupici

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei

Narcisa 23+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Mav multa sanatate ! Posibil sa iti fie de ajutor colacul contra escarelor!!!???

Zilele trecute ma intrebam daca nu exista cumva Clubul gravidelor Ginypral , la care sa ne afiliem : BraveGirl , Anes , Simona , Carmen . Scuze fetelor al caror nume l-am omis din lista.

Ei bine nu exista Clubul Ginypral dar exista Clubul grabvidelor consemnate la pat. .

Nu am intrat sa bag un un ochi ca nu am o stare prea otimista zilele astea. Dar cine stie.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

eee.....vacanta a fost scurta dar frumoasa...am fost 4 zile ma mare, la noi, la Costinesti....a fost odihnitor, am stat pe plaja, am facut baie ori de cate ori am avut chef.
a fost tare frumos...prima vacanta cu noi 3....eu, alexandru si bebe bocanila.
acum stau acasa de miercuri....mi-am prelungit concediul....este prea cald sa ma deplasez la servici unde nu am ce face...acasa am o groaza de aranjat ca am termkinat si noi camera....e asa frumoasaaaa!!!! a muncit mult alexandru...dragu de el...

26+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Dragelor,

Ufff..in sfarsit am un minut liber...in primul rand, ce-i cu atmosfera asta pustie si nasoala prin zona???Mirtha de ce plangi draga mea? pai asta iti trebe tie acum??? Si pentru care motiv???? Si ce daca au inceput sa nasca, era cat de cat de asteptat sa aiba si prematuri...dar sunt ok..si asa vor fi si bebeii nostrii, hai, capul sus!
faceam o analiza a sarcinii...si ma gandeam ca emotional trec acum cam prin ce treceam in primul trimestru...semi-despresie, angoase..plus stari de greatza...cred ca din cauza hormoneilor nu ne e bine...asadar, trebuie sa o consideram o situatie temporara si sa ne amintim cat de norocoase suntem ca ne vin boboceii....ca tot am semnat petitia cu pricina!!!!
Cata ma bucur ca mai bagi un ochi si pe la noi...ne lipsesti...si o sa ti se para o nebunie ce spun acum, dar aduci o unda de energie positiva atat de necesara prin zona...

Mav iubito ce sa fac???Cum sa vin sa te ajut ca nu poooooooooooooooooooooooooooot..uf, o sa treaca si o sa fii bine, vei vedea, tu esti o luptatoare puternica si optimista si vei trece cu bine si peste asta....
la mishto acum...ce vrei sa-ti trimit, ca observ ca-ti lipseste elementul masculin...un gigollo-doi te-ar aranja? Numai ca nu stiu pe cine gasesc sa se dedea la fantezii bolnave cu femei gravide....dar ma descurc io cumva!!!!
Mirela, Bebden bine ati venit in parc!!!!La joaca cu noi..
Mada felicitari pentru putzulica....too bad ca fata mea frumoasa si desteapta e luata ca altfel ne inrudeam... a propos, cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaELILOV oe unde bantui ????
Valabil si pentru alte disparute...Diamisha( unde esti tanti?), Dandusa(stiu ca despachetezi dar oricum), Bravegirl( c'mon baby, prea ai fost zgarcita la cuvinte azi), Cherie( bombonico pai ce faci...nu cumva ai zis ca de abia saptamana aviatoare ne lasi???), Babyzapi( stiu ca tu iti faci aparitia mai tarziu dar oricum, hai, rasari), Otilia( da-te jos de pe podium si hai la joaca)....hm,,,,,pe cine am uitat???? Hai sa ne mobilizam si sa ne simtim bine impreuna...

26+ cu

Mergi la inceput