Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)
Raspunsuri - Pagina 5
ioana_p76 spune:
Dragi gravidute, poate stiti ca noi am initiat pe forumul aspirantelor o campanie pt sprijinul reproducerii asistate si in prezent suntem la faza de strangere semnaturi prin petitia on line Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa ne ajutati, semnand petitia si inaintand link-ul catre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Va multumim anticipat!
Ioana
animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
wndyctygirl spune:
Muzelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...tin io bine minte sau mai era vreo obsedata amatoare de carutz Quinni Buzz prin zona??? Imi place asa de mult.....numai ca scaunul de copil e cam mic, nu stiu cat va incape grasa mea in el...si nici n-are talgere de-alea mishto pe care sa-i insiri frimituri sa manance ca homelessii...
Imi place scaunul de masina de la maxi-cosi care cica e compatibil cu carutzul...si vad ca au aparut si carucioare de la maxi-cosi si imi plac mult...are cineva experiente placute cu ele???
aSTA E...
http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2815275
26+ cu
wndyctygirl spune:
Asaaaaaa..acum am de multumit...
Simonababy azi a fost randul tau sa-mi transformi ziua intr-o experientza minunata...m-am scarpinat pe burta mare de ras ca matzele din pisicile aristocrate cand ti-am citit sfaturile...pe psihopatii mei nu-i mai face nimic bine, sunt fiecare pe cate 4-5 antidepresive si anti-anxietate...si tot n-ajuta..ata ete minunata America, traiasca Columb si Nicolae Ceausescu...nici o legatura, nah, behai si io aiurea in tramvai ce vreti acum?oricum, stiati ca numele nu-i vine de la Vespucci conform ultimelor balarii in domeniu??? Nu va spun de la cine vine, tema de lucru...he he he..ca preas nu va folositi materia cenusie cu folos in ultimul timp...asadar, la munca!!!!!!!!!!!!
Anes draga mea,multumesc mult pentru sustinere..
io nu prea vreau cezariana, si ce daca natural sunt riscuri, crezi ca la cezariana nu? Imi pare rau de mr. H, ma framanta cumplit chestia asta si pe mine caci m-as risca la cezariana ca sa nu risc vreo problemutza la bubulina, insa doca mea continua sa ma asigure ca e ok sa nasc natural daca ma pune pe antivirale cu 6 saptamani inainte...si ca doar daca sunt leziuni vizibile la nastere ne cezarieram...tu ce stii?
Mirtha si Simona merci frumos de promptitudine si info ref la no-spa...a fost comandat deja, mi se va livra la domiciliu de catre viitorul nas al bebelinei...sa-l mai incarc cu ceva din Romania???Ceaiuri bune, ierburi ceva????
Andy...ha ha ..saved the best for last...in primul rand, de ce te-ai oprit din evocarea primei tinereti?? Ma simteam asa de bineeeeeeeeeeeeeeee...retraiam noptile fierbinti din Club A ( a propos, mai exista?????)...si iubirile furtunoase...saruturi furate pe banci in parc...cantat la chitara...e heeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Mi-a placut la nebunie citatul...superb....inaltaltator si totusi atat de simplu " cata luciditate, atata drama..."...
Merci de invitatie, promit sa vin, te astept in Chicago cand vrei tu... si da, sunt o gramada de case in foreclosure adica luate de banca fiindca propritarii nu le-au mai mai putut plati..e adevarat ca sunt oportunitati majore de cumparat bordeie pe aici insa nu mai vreau Chicago.........
26+ cu
diamisha spune:
Wndyctygirl, vad ca strigi adunarea ! Prin Buc, este o canicula ingrozitoare, iar astia spun ca maine va fi si mai rau...39-40 de grade...asa ca suntem destul de doborate de caldura pe-aici...imi place mult caruciorul pe care ai pus ochii, are acelasi schelet metalic cu cel pe care l-am luat eu si se manevreaza f usor, insa nu stiu daca e ok chiar de la nastere...am vazut ca ei scriu de la birth, insa se gandesc probabil ca tii fata in scoica...am inteles ca nu este bine sa tii copilul mai mult de doua ore la inceput, din cauza pozitiei defectuoase pt coloana...ar trebui sa aiba un landou, in care sa stea intins, pana cand va sta in funduletz (5-6 luni)...
Mav, e ingrozitor ce spui tu! Nu poti lua niste calmante? Cum sa te lase sa te chinui asa? Si daca te doare, nu e stresant pt bebe? Mi se pare o idee buna cu colacul, poate te ajuta si reusesti sa iti tragi sufletul putin...
Pe mine ma incearca o cistita de vreo doua zile, am fost de dimineata pt urocultura, astia imi dau rezultatul in 7 zile...ca e o cultura, nu???...incerc sa o pacalesc cu multa apa si albastru de metil si parca nu mai ustura asa...dr spune ca e aproape normal spre sfarsitul sarcinii pt ca uterul apasa pe vezica si aceasta nu se goleste bine...ma rog, sper sa scap de antibiotic, daca nu ma paste augmentinul...
Va doresc o seara racoroasa, desi...e f cald si acum...
Aaaa, Catalina, am semnat petitia impreuna cu toate prietenele mele gravide. Ne-am numarat si suntem 7 toate.
Diana
26+ Sonia
bebecris spune:
interesant carutul...
au mai semnat petitia si prietenele mele...
e ingrozitor de cald.....eu am fost la serv luni si marti si cand am auzit de canicula...am ales sa stau acasa zilele astea toride...maine o sa ma trezesc devreme sa ma uit la gimanstica si apoi dau o fuga la biserica ca este sf maria...
26+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
Uite ca apare si dama de verde la ceas de seara.
Eu am servit o pizza si un pahar de cola, a facut seful cinste, dar trebuie iar sa lucrez pana maine dimineata. Si mi-e o lene de zile mari, dar daca trebuie, trebuie, of, tara, tara vrem ostasi.
Sa va impartasesc vestile putin mai bune. O sa am 35 de saptamani concediu dupa nastere, 3 saptamani inainte de nastere. Toate aceste 38 de saptamani imi vor fi platite 100%, adica imi voi lua salariul ca si pana acum, firma pune diferenta pentru cine a lucrat la ei mai mult de doi ani (aici am avut noroc pentru ca parca de un an contribuie firma). Dupa cele 35 de saptamani de la nastere, imi pot lua concediul pe 2009, 5 saptamani, in total se fac 40 de saptamani cu bebe. Si mai pot sta acasa pana la 2 ani dar fara nici un ban.
Mirela, bine ai venit! Sarcina si nastere usoara!
Eu am semnat petitia dar se poate verifica ca e luata in considerare?
Andy, or fi casele ieftine in Chicago, dar ce faci cu locul de munca? Aici sunt foarte scumpe, peste 300 000 de euro o casuta cu 2 dormitoare. Dar cine este pensionar poate vinde acasa aici si se muta la soare in America, asa da viata .
De fapt asta-i si idealul, fiecare merge unde duce un trai mai bun.
Mav, imi pare rau ca nu te simti bine si ai ajuns la cutit.
Fetele din varful patului, cloceala placuta si sa stiti ca nu aveti voie sa dati startul pana la 37 de saptamani.
Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
babyzapi spune:
Buna gravidutzelor!
MIKY spor la treaba cu balconul.
ANDY zi acum si de ultima chestie cu separatismul si xenofobia ca eu sunt mai curioasa asa de fel.
DANDUSA asteptam sa intri cu vesti.
CRISS suntem bine mersi, asa cred fiindca il simt mereu pe bebe, dar de vazut nu l-am mai vazut la eco de la 16 sapt si mai am de asteptat inca 2 sapt...abia astept sa merg la eco si sa-i ascult inimioara si sa-l vad cum se zbenguie.
E bine ca sotul e dispus sa te ajute cu epilatul, al meu stramba din nas cand ii zic ca in curand o sa am nevoie sa ma ajute :))
DIANA la multi ani printesei Nasturel, sa va bucurati de ea si petrecere frumoasa.
MIRELA, IULIA, BEBDEN welcome la odisee.
MAV imi pare tare rau sa aud ca nu te simti bine. Multa sanatate iti doresc si stai cat mai linistita.
BEBECRIS bine ai revenit din concediu. Poze cu voi ceva?
WENDYCTYGIRL aici suntem, citim din umbra :)) marfa carutzul, dar mie mi s-a pus pata pe Chicco trio enjoy si ala o sa fie. Auzi care-i treaba cu Mr H? ca eu sunt mai nestiutoare asa... e cumva vreun stripper special pt gravi? ca daca e asa il vreau si eu :)) glumesc...
Off eu astept sa se faca ceasul 11 sa se culce socrii ca sa bag si eu linistita o tigare...n-am fumat nimic azi si sunt cam disperata.
Hai k ies acum, va pupic dulce dulce pe toate.
Babyzapi fericita 25+ cu Rafael Nicolas
Primul nostru
wndyctygirl spune:
Maaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh....iar bat singura mingea la perete?????
Otilia bravo pentru vestile buneeeeeeee....asta da motiv de baute!!!!Locuri de munca sunt cacalau in Chicago baby( nu foarte bine platite in ultimul timp insa) da' viatza nu-i ieftina deloc, taxele mari, mexicani , ciori si indieni cu duiumul...nu ca sunt rasista, zau, dimpotriva, sunt mama tolerantzei....numai ca sunt muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulti...si nu mai avem loc!
Companiile dau afara pe capete si ne confruntam cu un val de sinucideri nasol de tot...e praf rau..dar vom supravietzui...
Babyzapi honey vin si io la o tigareeeeeeeeeeeeeeeeeee....mi-e asa de dor de una...acum doua zile m-am ofticat nasol si mi-am aprins o tigare..am tras doua fumuri si am taiat-o de la jumatate sa o mai tin si pentru data aviatoare cand ma apuca spumele...am capatat un talent special: taiatul tigarii cu forfecutza...frumos, finutz...ca sa se poata refolosi...
Nu vrei sa faci cunostintza cu mr. H iubito...e un iubit mai vechi , batran, chel si plin de bube....
Asta-i numele de scena...in realitate il cheama herpes si ne chinuie pe mine si pe anes...si inca vreo 33% din femei cel putin zic astia...
26+ cu
Andy08 spune:
Mav: Of, cat te chinui si tu...draga de tine....stai cat poti in pat si cheama ajutoare, ca trebuie sa fie tare greu de tine, de voi...
Loren@: Cum te mai simti? esti ok?
Babyzapi:; Deci fii atenta, draga mea! Quebecul vrea independenta, vrea sa se separe de Canada (asta de multi ani), au avut si o tentativa acum vreo 14 ani, parca, si nu le-a fost prea bine. Scoala e obligatorie in franceza pt. copiii de emigranti, limba oficiala in Quebec e franceza, au steagul lor pe care il afiseaza peste tot....ce sa zic...sunt mai cu mot. Nici o alta provincie nu face asa. In fine!
Dupa ultimul scandal pe tema asta (il descriu pe scurt: in iulie capitala privinciei, orasul Quebec, a sarbatorit 400 de ani si organizatorii i-au invitat pe Celine Dion, care e quebecoasa, si pe Paul McCartney, iar nationalistii au sarit de fund in sus ca de ce il invita pe fostul membru The Beatles, ca el reprezinta imperialismul englez care i-a luat sub dominatie acum nu stiu cate sute de ani si le-a rapit tara si limba si.... Au vuit ziarele pe tema asta, iar Paul McCartney le-a raspuns diplomat ca pt. el e o onoare si ca va canta "Michelle" cu cat mai multe versuri in fr. Intr-un final concertul a fost un succes), acum s-au dat din nou in petec.
Au cerut ca si steagul Quebecului sa fie afisat la olimpiada din China, nu doar cel al Canadei. Organizatorii au refuzat, pe motivul intemeiat ca se afiseaza doar steagurile tarilor participante, nu si al provinciilor. Iar separatistii iar au sarit in sus si au declarat in parlament ca Quebecul nu va face trotarul din cauza unei bucati de carpa rosie, insultand astfel steagul Canadei. Acum iar e tambalau la tv, iar se uita toata lumea urat la provincia asta....vai si amar. Si daca s-ar separa, ar muri de foame, ca toate institutiile mari sunt ale Canadei, plus ca ar pleca multi in regiunile engleze. Au mai incercat odata si au intrat intr-un declin economic puternic.
Dea: Eu zic sa nu ne mai vizitam, ci sa ne luam cu catel si cu purcel sa ne mutam in Europa. Eu prefer sa locuiesc in Europa si sa vizitez America, decat invers.
Tot vroiam sa-ti spun si eu ca am lucrat si eu cu copii de 4-5 ani autisti si cu ADHD si cu sindromul Down si stiu cum e....Cei cu care lucrezi tu sunt mai mari? Unii recupereaza destul de bine.
Apropo, ai vazut ca si inotatorul M. Phelps a fost diagnosticat cu ADHD in copilarie? Si mama lui l-a dat la inot pt. a mai corecta din probleme....
Otilia: Norocoaso! Ce de-a concediu de maternitate 100% platiiiit.....vreau si eu.
La Chicago nu ma mut eu, de fapt in State nu ma mut decat daca ni se ofera niste super-joburi. Vroiam sa vad daca zvonurile despre casele din Chicago e adevarat sau e exagerat de panicosii de aici. Cam toti stau cu drobul de sare deasupra capului acum...
Andy 21+
wndyctygirl spune:
Mie de fapt imi place asta cel mai mult dar e dublu la pretz cameleonul....insa are atatea accesorii mishtoooooooooo...figuri, deh!
http://www.bugaboo.com/
sau asta:
http://www.rightstart.com/global/store/product~item~6984~dept~strollers~cat~top+5.html
sau asta, nah, si gata:
http://uppababy.com/products/product.php?id=1
Bravegirl m-am tot invarztit in jurul Orbit Baby-ului si iti comunic ca in afara de faptul ca e scump, este foarte greu si are culori urate...asa ca io una o las balta!!!!
Bebecris bine ca mi-ai adus aminte ca e Sf. Maria. Maine clar tre sa ajung la biserica si nu stiu cum!!!!
Dar vreau sa fiu prima....Mariak si toate Mariile noastre de pe odisee...La multi ani, sarcini usoare in continuare si nasteri senzational de usoare!!!!
26+ cu