Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)
Raspunsuri - Pagina 16
Mirtha spune:
BraveGirl , Amalia multumesc fetelor !
Mult a fost putin a ramas.
Ma prindeti din urma.
Acelasi mesaj pentru Ginye : un PM in caz ca o pot ajuta cu ceva .Sanatate !
Mirtha
30+
Eva
Andy08 spune:
Diana: Ce de copilarime.....Am vaut o gramada de pitici frumosi si pe domnisoara Nasturel f. fericita! Sa va traiasa.
Mirtha: Felicitari pt. cele 30 de saptamani! Esti maaaareee. Abia astept sa ajung sa eu acolo. Ieri m-a durut toata ziua spatele si am inceput sa-mi fac griji. Sa vedem azi cum va fi. Pt. mine, fiecare sapt., e o saptamana castigata.
Otilia: Si bebelusha ta n-a protestat la programul tau de lucru si la cafelele baute noatea? Ea a dormit ceva noaptea trecuta? Sau a bocanit mereu?
Dea: Tu cum esti? Pe mine m-a cam durut spatele ieri....
Andy
22+
Mada spune:
buna fetele,
diana super petrecerea fetii, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!
Poti sa-mi spui unde ati facut petrecerea? banuiesc la un loc de joaca inchiriat ca arata super bine plus ca si noi urmam in septembrie tot cu 4 ani.
multam
Mada 20+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
diamisha spune:
Diana, minunate pozele, sa-ti traiasca fata! Este absolut superba Ianca si cred ca s-a simtit foarte bine la petrecere. Cred si eu ca esti trista c-a plecat 2 saptamani de langa tine, dar fa-ti de lucru cat e plecata, fa analizele de trim. 3, completeaza-ti lista pentru bebe 2, apartamentul, etc.
Mirtha, felicitari pentru schimbarea prefixului! Mai ai foarte putin, iti doresc sa treci cu bine ultimele saptamani! De cate ori iti vad semnatura, ma uit cu drag la numele fetitei tale pentru ca ne-ar fi placut si noua foarte mult sa-i spunem Eva fetitei noastre. De altfel, finalistele pe lista de nume au fost Sonia, Eva si Mara, insa am ales Sonia pt ca numele de familie este foarte scurt (Misa), adica am ales cel mai lung prenume dintre toate trei. Nu ne-am fi putut hotari altfel, mai aveam putin si-i spuneam Sonia Eva Mara ![]()
Am iesit pe-afara cateva ore, este de cosmar caldura asta din Bucuresti. Masina mea arata la umbra 40 de grade...Asa ca, sincer va spun, daca nu aveti treburi foarte importante, nu iesiti sub nicio forma din casa...
Va doresc un week-end placut,
Diana
26+
Sonia
diamisha spune:
Mav, ce faci? Cum te simti? Ti-au mai trecut durerile? Sper ca esti in regula, n-am mai vazut niciun mesaj de la tine, dupa cel in care ne-ai povestit ce-ai patit...
Diana
26+
Sonia
wndyctygirl spune:
Zanelooooooooooooooor...buna de dimineatza, aici e o zi superba, nu e foarte cald si e super placut afara...de fapt am avut o vara foarte usoara, n-am voie sa ma plang...
Stau afara pe balcon , sug o apa minerala la greu si sunt fericita ca azi sunt intr-o stare super...ceea ce va doresc si voua!Pana acum ma Starbuckseam cu frappuccino o data pe saptamana dar de cand a aparut hainul semi-diabet in vizatza mea nu mai am voie nici asta..ei, ata ete, visez in continuare la campari orange si cele doua pachete de tigari pe care le voi fuma pe o plaja in Jamaica....unde everything is no prob' mon' si Bob Marley e rege...acultam ( pentru a 1000-a oara) cd-ul lui aseara intorcandu-ma din Chicago unde am bananait artistic la restaurantul romanesc si am lins repede o ciorba de fasole, vinete, etc...( Andy baby, sorry ca-ti fac pofta, nu stiu daca aveti bucatarie autohtona prin zona)...
Asadar, ca era sa-mi pierd ideea...ascultam redemption song...si m-au lovit iar versurile...si m-am intors iar in gaoacea cu lucruri simple, linistite si frumoase...atata pace, atata adevar atata fericire neconditionata....el zice asa " Emancipate yourselves from mental slavery/ none but yourselves can free your minds)...asa e neneaca, dati cu aspiratorul gandurilor nocive si angoaselor existentiale, toate se intampla pentru un motiv in viatza si noi suntem niste fericite ...buburuzele noastre dragi sunt un adevarat dar de la Doamne Doamne...
Otiliav, Diana Simona si restul fetelor cu mai multe buburuze....subscriu total la zisele intelepte ale Mirthei...va invidiez....ochii nu vi-i scot inca( dar ma mai gandesc) dar de-abia astept sa dau si eu cu nasu' de bucu a mea...care ma cam ingrijoreaza in ultimele doua zile caci u prea misca....uite cum mamanca din mine paranoia, dati cu biciul in mine..............
26+ cu 
wndyctygirl spune:
leeloo multumim pentru vestile bune despre Gynie..tinem pumnii in continuare si suntem alaturi de ea!
Diana nu mai pisha ochisorii ca te bat.........eeeeeeeeee....esti fata mare( well, clar nu in sensul adevarat al celor doua cuvinte puse together) si ai facut ce-i mai bine pentru Nasturica, care, btw, este superbaaaaaaaaaaaa, am vazut pozele de la petrecere, vleau si ioooo...hmmmm..poate dau o raita prin Romanica si vi-i rapesc pe toti ( Otiliav la intoarcere ma opresc si in Norvegia sa o shutesc pe Ana, sa stii, nu scapi) ca sa aveti intradevar de ce va plange...sincer, Diana, sunt si hormonii de la bebedoi draga mea, ia-o incet...
Mirtha baby..hola....pupic innapoi si azi, nah...ca ti-am luat-o inainte la bezele...ce-ti fac ligamentele?????Felicitocuri pentru
semnatura, iar ma mananca invidia...da' ajung si eu curand acolo, galgai de ras caci numai ieri tineam testul de sarcina in mana tremuranda si acum....mai am doar 13 saptamani si o zi...si iese minunatul rezultat de la hatza-hatza...
Cat am ras cand mi ti-am citit prea-plastica prezentare a hatzei hatzei la 30 de saptamani..cu talentul tau la scris madam ar trebui sa faci ceva caci bani buni ti-ar iesi...
Nici io n-am chef de aventuri sexomatoase numai ca al meu e foarrrrrrrrrrrrte horny si cand vine home ma alearga prin casa sa ma insulitzeze si eu fug....si cotcodacesc...si fug..si cotcodacesc..si iar fug...si cotcodacesc ...si nah, ca nu ma-mpiedic ...si al meu tot bosumflat ramane ...
nu pot nici sa-l pup ca iar m-alearga....o sa imi pun centura de castitate...si o sa mi-o prelungesc pana la guraca sa nu mai vorbesc atatatea prostii...
26+ cu 
wndyctygirl spune:
Iar m-ati lasat singura..........rusine...........sunt izolata pe balcon caci compania care mi-a spalat mocheta saptamana trecuta a facut o treaba de KK si m-am ratoit la ei drept pentru care s-au reinfiintzat...si au facut treaba buna!!!!Unul din beneficiile Americii, dragelor, clientul e intradevar rege...cum mai stam la capitolul " calitatea serviciilor" in Romania?????
Ramo de abia acum am reusit sa vad pozicile...foaaaaaaaarte frumoase....
Babyzapi m-am benoclat la trupul tau perfect ca o baba perversa ce sunt si am suspinat profund...esti frumoassa, frumoasa , si la asa corp, asa spirit...bravoooooooooooo...da' vreau si io in Frantza, ha sa facem schimb de socrii putin...auzi, si stai asa, care din Mr. H-uri ti-a tulburat chiloteii anu' trecut....ce daca-i neam cu al meu nu ai scapi...e un chirias permanent!
Mirtha da baby, si io am sa fac tot posibilul sa nasc natural si sa nu ma mai ingrijorez atata pentru orice...
Otiliav faci nani-nani baby???? Merci pentru comfort, le am pe toate da' constipata nu sunt, mi-a dat bebelina drumul la robinete..
Trebuie sa te intreb...eu sunt impietrita de frica la gandul ca o voi creste mai mult singura pe bebelina...sunt departe( 80 km) de prietenii din Chicago, Cristi e me drumuri cate doua saptamani deodata, mama o sa vina in primele trei luni dar pe urma..........ce ma fac???????????????????Tu cum faci, caci vaz ca tot mai mult singura esti....as sta si io acasa un an...dar e spinos din punctde vedere financiar si in plus, daca o iau razna?????
Anes
Andy si tu esti putin blue azi..c'mon baby, capul sus...de ce te sperii asa???? Normal ca te doare spatele, bebe creste si presiunea se mareste...mama, ce rime compun...a la Hora Unirii...
Eu sunt ok, multumesc de intrebare, ba chiar sunt atat de bine ( cu exceptia faptului ca nu ma bucuie zana din burtica) incat ma gandesc ca ceva nu-i in ordine caci mi-au disparut hormonii...v-am zis sa scoateti biciul da' vad ca niciuna nu vrea sa imi lase urme...
Andreyutza concediu placut draga meaaaaaaaaaaaaa....sa ne revedem cu bine cand te intorci!Sorry pentru butuci, si eu am piloni de pod in loc de picioare..o sa ma rog de Otilia sa-mi pua si mie niste pietre de-ale ei...poate imi va fi mai bine...
26+ cu 
Mirtha spune:
Fetelor multumesc pentru felicitari . Va astept la cotitura...![]()
Dea pai daca am asa talent la de-scris macar mi-l voi etala cu fie-mea in brate. Sa vezi ce de povesti inventez atunci ca meseria mi-am ales-o de vreo 8 ani si de schimbat nici vorba.
Cit priveste miscaciunile bebelului, pot spune ca picii au ritmul lor : sunt zile cind sunt mai vioi , sunt zile cind sunt mai apatici. Important este sa miste in fiecare zi chiar si asa apatic.
Uneori am ramas cu impresia ca si starea psiho-emotionala sau chiar cea fizica a mamei poate avea un rol in vioiciunea ritmului cu care misca. Undeva ar fi explicabila aceasta corelatie. Din cite imi aduc aminte pe stari vesele sunt secretati anumiti hormoni pentru care placenta nu constituie o bariera eficienta , la fel pe stari mai putin vesele. La efort fizic lucrurile stau cam la fel.
Cu ligamentela situatia este neschimbata. Miercuri ma duc la control si voi decide daca e sau nu cazul sa facem un masaj sau presopunctura , ceva in genul asta.
Pina la 40 de sapt. cred ca tot vor fi o serie de evenimente gen ligamenteala. Asa ca pina atunci mai rupem o portie de vise cu bule de apa minerala si cu ochii larg deschisi. Sper ca mai e loc pe acolo , pe plaja ta .Un campari orange cu trei cuburi de gheata , garcon ! 
Andy in cazul meu durerile de spate s-au intensificat pe masura ce a crescut burta incepind de la 16 sapt. progrsiv pina acum. Uneori durerea mai pleaca si pe picior in jos. Cel putin aparent pare sa mai calmeze aceste dureri statul in pat si un masaj seara atit in zona dureroasa - imediat deasupra bazinului - cit si pe muschii ce insotesc coloana pe lungime.
Diamisha printre optiunile noastre ca prenume s-a aflat si Mara si Marta. Cum numele de familie are multe consoane si din acelea tari gen tz si sh , basca un r printre, doua vocale dintre care una destul de inchisa - a doua din alfabet ne-am orientat spre ceva care sa mai "deschida" sonoritatea.Si sonoritatea si semnificatia au avut un cuvint de spus in aceasta alegere. Dar cel mai mult a contat atractia pe care am simtit-o atunci cind pronuntam acest nume atit in mod singular cit si altaturat numelui de familie. Orice alt nume am fi ales ne intoceam la Eva. Sti pina la urma , eu cred ca simti ce nume i se potriveste : parca se aseaza ceva la locul lui cind alegerea este cea care trebuie sa fie.
Andreyutza cu picioarele sti povestea : sus , sus la munte sus si masaj. Cind intri in concediu ? Te dezmembreaza astia pina nasti.
Mirtha
30+
Eva
diamisha spune:
Stai linistita, Wndyctygirl, si-a mea este moody...are zile in care o simt foarte putin, altele in care nu stiu cum sa o linistesc, parca se rostogoleste prin burta minute intregi si sfarseste prin a-mi trage una tare, cu picioarele banuiesc, de ma inconvoaie instantaneu...dar, indiferent cum ar fi in ziua respectiva, intotdeauna, fara exceptie, o simt dupa ce mananc sau beau ceva...imi da un semn, oricat de mic, de ma-ntreb uneori daca nu cumva ii pica in cap ce bag eu in stomac si pe ea o deranjeaza...aberez, desigur...ce ma bucura este ca nu ma trezeste noaptea...sper ca doarme si ca-si va mentine bunul obicei si dupa ce nasc...![]()
Andy parca spunea ceva de spate...si pe mine ma doare tot asa, progresiv, din s20 parca, insa m-am invatat cu durerea asta...in plus, ma dor genunchii si gleznele, banuiesc ca din doua motive: cresterea in greutate (15 kg deja and counting...) si lipsa de miscare, in comparatie cu nivelul meu de activitate fizica de dinainte...
Diana
26+
Sonia