Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)
Raspunsuri - Pagina 15
diana21 spune:
Otilici, dar tu de ce nu dormi la ora asta? Iar esti pe baricade la munca???
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
26+
Asa creste bebe
Mirela_1 spune:
Ramo, cat a costat eco la Pop? CD-ul l-ai platit separat? Cat despre lungimea colului...e diferit de la persoana la persoana. Ce e considerat scurt la o persoana poate fi considerat normal la alta (e si in functie de marimea uterului). Asa ca stai linistita. Mai important cred ca e evolutia lui in dinamica. Si al meu e tot de 3 si ceva.
Diamisha, sa ne tii la curent cu aripa noua de la Filantropia.
Mirela
21+
Ramo2007 spune:
'neata,
Am o durere groaznica de cap...m-a luat de fapt de ieri, dar am crezut ca trece.Am papat la pranz mancare chinezeasca, cu pofta si repede si cred ca mi s-a aplecat + ca am umblat cu masina de la 9 dimineata la 6 seara cu clima data drumul, un pic si pe jos prin caldura...asa ca acum mi-e rau.O sa incerc sa vomit sa vad poate-mi e mai bine.
Multumesc fetelor care m-au linistt in legatura cu dilema mea.
Ecografia la Pop a costat 441 Ron.
Diseara mergem la o nunta...n-am niciun chef...al meu sot lucreaza si azi si maine pt. ca se muta cu sediul si toata saptamana a stat numai in depozit...asa ca o sa mergem la nunta, stam o ora sau doua si plecam.
Ramo
22+ 
Puiutul meu scump
diana21 spune:
Poze de la ziua Licuriciului ![]()
http://good-times.webshots.com/album/565496882EobWJF?vhost=good-times&start=0
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
26+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Ei ce petrecere frumoasa de pitici. Mi-a placut si locatia la curte si la jucarii. Ce mi-e drag de ei acum ca inteleg ce este aceea o aniversare si stiu sa se distreze.
Si cred ca intr-o poza i-am vazut maimutica de care spuneai.
Dar tu mami de ce nu apari in poze?
Eu eram treaza pentru ca am dormit pe la 6 seara putin si mi-am dat programul peste cap. Dar gata cu treziri aiurea si nopti nu mai merg la servici, oi termina cum oi putea. M-au certat ca am stat atat de mult, dar eu nu mai eram in stare la 4 dimineata sa plec acasa, mi-a fost teama sa conduc masina desi distanta este mica. A, si dupa ce m-au trimis ieri acasa mai devreme, pe seara primesc sms, ca daca vin duminica
. Una dintre cauzele muncii la ore aiurea este lipsa mai multor licente pentru un program care-l folosim pentru a vedea cata piatra trebuie pe fundul marii sa tina conducte cum trebuie, sa nu alunece de pe piatra, sa nu se scufunde cu tot cu piatra. Si s-a nimerit sa avem nevoie de acest program 2 persoane in acelasi timp, ghinion. Acum si daca ar vrea nu mai au timp fizic sa comande o licenta, pana vine cheita noi trebuie sa predam.
Asa ca probabil maine voi mai fi vreo 2-3 ore la pietrele mele la servici
.
Ramo, nu-ti provoca voma. Ai cumva tensiunea mica si ai nevoie de putina cafea sa-ti revii? Eu asa am patit cand am renuntat la cafea. Daca beam putina cafea si nu trecea, in cele din urma am luat paracetamol, dar cred ca am luat maxim 5 pastile pana acum.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre,
leeloo5979 spune:
Diana...sa iti traiasca licuriciul, sa fie sanatoasa si fericita si sa nu ii lipseasca nimic niciodata! Sa pupi ghiocelul tau frumos din partea mea! O splendoare de poze!!!
Am vvorbit ieri cu Ginye,m-a sunat draga de ea sa imi dea vesti...a iesit ceea ce nu se asteptau, adica iar analizele sotului sunt perfecte, nimic care sa atraga atentia sau sa dea de investigat spre alte parti - concluzia este ca stressul si oboseala dusa la extrem au cauzat toate problemele grave de acum, iar ceea ce trebuie sa faca de acum inainte se cheama odihna si inlaturarea oricaui factor perturbator, regim alimentar...va inchipuiti si voi cam ce ar trebui sa sa intample de acum inainte. Ginye va mai multumeste inca o data pentru grija si are speranta si optimismul in suflet ca toate problemele se vor rezolva si pentru ei.
Iubita noi suntem alaturi de tine, si stim si avem incredere in Doamne Doamne si in puterea lui, iar soata ta se va face bine, zic eu la tine!!! Te imbratisez si te pup din tot sufletul!!!
Leeloo
27 +

http://good-times.webshots.com/album/562902143JedOlt
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png
Mirtha spune:
Salutare burtici dragi !
Am intrat sa va salut si ...sa ma mindresc un pic cu semnatura.![]()
Dimineata mi-am facut analizele de trim.III(parte din ele) iar marti seara ridicam rezultatele.Sa speram ca sunt bune.
Diana asteptam pozici de la petrecerea Nasturelului - sunt mai sus la ...cutia comunca cu poze - Edit. Cit priveste restul , privind dialogul dintre dintre tine si Otilia nu pot sa spun decit atit : va invidiez.
Cu cit trece timpul cu atit creste nerabdarea de a o tine pe Mocicica - Mocutza in brate. Vreau si eu ce povestiti voi doua.Mi-e un dor de ea de mi se rupe sufletul.
Din toata nebunia asta dureri , frici , tratamente , obsesii , alimentatie , restrictii , ecografii cu sufletul la gura, consemnari la pat , etc. un lucru este sigur : se merita !
Un sfarsit de saptamina frumos tuturor burticilor !
Mirtha
30+
Eva
BraveGirl spune:
Diana- ce frumoasa e domnisoara Nasturel! F frumoasa petrecerea. Sper ca pana la ora asta sa te fi linistit putin, ca dor de ea sigur iti e.
Gynie- multa sanatate sotului si tie!
Mirtha- felicitari pt semnatura frumoasa. 30 de saptamani...wwwowwww. De abia astept sa ajung si eu acolo cu bine.
==========
Corina
24+ 
My baby
Albumul meu
Amalia spune:
Diana te inteleg perfect. Maine mergem sa-l ducem pe David la bunici pentru 2 saptamani
. Sa-ti spun ca n-a stat acolo decat 2 zile in 7 ani de viata...si ca-n acesti ani a stat exlusiv numai cu noi?
Offf...nici nu vreau sa ma gandesc cum voi fi. Dupa 7 ani in care am avut pentru ce veni acasa, am avut la cine, m-a intampinat un puiut fericit ca ma vede...
El n-are nici o treaba, abia asteapta si asta ma bucura enorm. Eu sunt problema...dar nu-i arat asta
O sa ne plangem pe umar astea 2 saptamani.
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel
Amalia spune:
Ginye multa sanatate sotului tau
. Ai grija de tine si incearca sa te menajezi cat poti! Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa ma apelezi oricand!
Mirtha ma tin pe urmele tale cu semnatura
Sa ne dea Dumnzeu sanatate sa ajungem cu bine la 40 de saptamani!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
29+
Luca Gabriel