Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)
Raspunsuri - Pagina 14
Amalia spune:
Seara buna burticute!
M-a topit caldura asta..
, noroc ca la servici am aer conditionat.
Imi pare rau ca am citit de atatea care aveti probleme! Ma gandesc la voi sa va faceti bine cat mai repede, sa treaba si hemoroizii aia nenorociti si durerosi, si sa va puteti ridica din pat fara grija, cle care sunteti in aceasta situatie
.
Imi cer scuze, sunt obosita si prefer sa nu nominalizez ca sa nu incurc problemele, dar am citit tot din urma.
Eu sunt bine, din fericire. Bebe Luca este extrem de vioi, acum mis e pare ca David misca incet, cu toate ca si el era tare energic. De dormit dorm cam prost, ma trezesc pe la 4-5 dimineata si nu mai pot dormi, dar pana atunci reusesc sa ma odihnesc cat de cat cu toata caldura asta.
Sunt fericita ca inca nu am arsuri stomacale si nu mi s-au umflat mainile si picioarele.
Am avut o saptamana tare lunga la servici si asa va fi pana la final, dar ma tin pe pozitii si la 18 cand se incheie programul am iesit automat pe usa.
VA PUP DULCE SI VA DORESC MULTA SANATATE!
Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si
28+
Luca Gabriel
simona_1402 spune:
M-am jucat cu programele de ghicit sexul copilului
Si toate zic ca baiatul meu e fata![]()
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
25+ 
anes spune:
deea, draga mea nu-i nici o problema... ne refeream la doi domni H diferiti
! Din pacate amandoi cu problemele lor! Eu nu am asa mari probleme ca ale lui Mav si sper sa nu se agraveze pt. ca sunt constipata rauu...
Cat despre herpes... mi-am facut analiza (intra in Complexul Torch din primul trimestru) si a iesit ok. De vorbit despre asta... sunt de acord, sunt multe fete iresponsabile ... nu ai de ce sa ascunzi pt. ca asa dr. nu are cum sa te ajute.
Despre candida... nu mai stiu acum pt. ca nu am facut examen citobacteriologic recent, dar am o secretie abundenta si dupa o zi de stat la birou... mirositoare. Parca miroase a ... un fel de transpiratie fetida
(scuzati detaliile dar poate aveti si voi asa ceva). Am luat si Augmentin in sapt a 13-a pt. infectie urinara si ma gandesc ca ar contribui si asta, pt. ca nu am luat si antimicotice.
In ce fel il afecteaza pe BB... asa stiam si eu, ca ar fi un mic risc de nastere prematura si o infectie bucala la cel mic, tratabila.
Despre giugu-lugu... nu sunt cel mai bun exemplu pt. ca nu am facut decat de vreo 4-5 ori de cand am ramas gravida
.
ireen, tu esti prima pe listuta ca varsta a sarcinii! Poate nasti prima si ne tii cu sufletul la gura 
28+ 
mnarcisa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anes deea, Despre giugu-lugu... nu sunt cel mai bun exemplu pt. ca nu am facut decat de vreo 4-5 ori de cand am ramas gravida . 28+ ![]() |
Pai eu ce naiba sa mai zic ca am prestat doar o data

dupa ce a i-am zis ca este posibil sa ne trezim cu o buburuza mica nici nu sa mai fandit la alt ceva. Ne sarutam, ne zicem dulcegarii si .... cam atat. O fi bine? O fi rau?

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei
Narcisa
23+
Mara Ioana 
"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."
anes spune:
Amalia si eu dorm foarte prost
! Ma trezesc si ma intorc greu de pe o parte pe alta .... imi amortesc picioarele, ma dor coastele... Si nu sunt cat casa inca!
Cand plec de la serviciu am picioarele umflate (mi se dezumfla pana a doua zi).
Alexa, despre deschiderea colului fetele au surprins situatiile foarte bine. Am o amica ce nu a descoperit la un control de rutina la 34 sapt. ca avea colul "sters". Fara dureri, contractii sau altceva. A stat in spital pana la nastere (37 sapt).
Fetelor despre Bia ce stiti? Ma intreb ce mai face?
Ginye, tu cum esti? Intra sa ne spui macar ca esti ok!
28+ 
nov-dec2008 spune:
Ireen, scuze ca de abia acum te-am trecut in listuta noastra. Ne poti spune si data de nastere a baietelului?
Miram, daca ne citesti si vrei sa fii in lista ne trebuiesc datele tale.
Am adaugat cateva nume in lista, le-am zarit la semnatura mamicilor.
Spuneti si voi daca mai aveti ceva modificari!
Edit: ireen am gasit data de nastere la un alt subiect.
Otiliav spune:
Cine stie ce mai fac Olivia si Darling?
Olivia nu a mai intrat pe forum de 1 luna iar Darling de 3 saptamani. Si niciuna nu a lasat mesaj ca pleaca in vacanta.
Pozele noastre, Poze minunea din burtica
23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana
diana21 spune:
Fetelor, eu sunt necajita rau, a plecat piticul meu la bunici 

in seara asta si nu mai pot de dorul ei...O sa ziceti ca toti copiii pleaca la bunici in vacanta...asa e, dar ea nu a mai plecat niciodata de langa mine si e mica inca, abia a facut 4 anisori! Iar bunicii locuiesc la 600 km de noi! Ma simt groaznic fara ea, imi pare rau acum ca am lasat-o, desi aici, pe caldura asta, ar fi stat doar in casa. Acum mi s-au umplut ochii de lacrimi ca tocmai am vazut ca si-a uitat maimutica acasa...si o pusese pe canapea sa nu cuma sa o uite pt. ca doarme cu ea!
Hai ca sunt dusa, ce sa zic, dar nu ma pot gandi la altceva, nu mai pot sa dorm in noaptea asta (e pe tren acum, au plecat cu vagonul de dormit)...
Va spun maine cum a fost la petrecere, va pun si poze si va si raspund (ca de doua zile ma chinui sa le scriu cate ceva lui Mav, Otiliei, Lui W...girl, Simonei, Corinei si fetelor care mai au "problemute")
....................
Si eu nasc la Filantropia si s-ar putea chiar sa fiu in frumtea listei pt ca mie mi se scoate firul de la cerclaj la 37s fix si am inteles ca peste 90 % dintre fetele cu cerclaj nasc in urmatoarele ore, maxim zile, de la scoaterea firului.
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
26+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Of Diana ce bine te inteleg. Eu azi-noapte cand faceam pauze la servici ma gandeam ce bine ar fi fost sa fi putut sa lucrez de acasa astfel incat in pauza sa merg la ea adormita sa o mai pup putin.a a
Iar de dimineata cand m-am dus la ea la gradinita sa o vad mai ca nu m-a bagat in seama. Nu mai spun ca de cateva luni nu prea mai vrea sa o pup, iar eu sunt o dependenta de ea. In seara aceasta fac un efort si dormim fiecare in patul ei. Sa o vad unde este maine dimineata
.
Si cu ocazia aceasta mi-am amintit si cea mai grea perioada din ultimii ani, cea in care am stat 13 saptamani despartita de ea chiar dupa ce a implinit un an, un an pe care l-am petreceut impreuna cu ea acasa 99.99%. Cand am venit in Norvegia nu am putut sa o iau cu mine ca nu aveam cu cine sa o las, nu a primit loc la gradinita, nu aveam un apartament inchiriat. Nici nu vreau sa ma mai gandesc. Ca asa ulterior in acelasi an am mai lasat-o de 2 ori cate 2 saptamani in tara la bunici fara mine si au venit ei cu ea in Norvegia, dar nu se poate compara.
Eu zic sa iei maimutica si sa dormi tu cu ea, sigur are mirosul nasturelului. Cat va sta la bunici?
Oricum la ce calduri sunt in Bucuresti, 600 de km sunt sigur undeva mai spre munte, numai bine pentru copil.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
24+
Pozele noastre,
diana21 spune:
| Citat: |
| Eu zic sa iei maimutica si sa dormi tu cu ea, sigur are mirosul nasturelului. Cat va sta la bunici? Oricum la ce calduri sunt in Bucuresti, 600 de km sunt sigur undeva mai spre munte, numai bine pentru copil. |
Oti, esti o scumpa ca mi-ai raspuns acum, sincer, nu pot dormi si imi vine sa ma smiorcai din orice!
Teoretic va sta doua saptamani, insa daca plange si nu mai vrea, o sa mearga sotul sa o aduca acasa. Parintii mei nu stau la munte, ci in Timisoara, insa e mai bine decat aici pt. ca ei locuiesc langa o padure si stau la casa, iar ea are acolo si piscinuta, si nisip, si leagan, si copii de varsta ei...Dar mie mi-e groaznic de greu fara ea, parca e sfarsitul lumii! Si eu sunt dependenta de ea si ma gandesc cum o sa doarma ea noaptea daca eu nu o tin de manuta
...A mai stat doar de doua ori la mama, cate o saptamana, cand am fost noi la schi, o data anul trecut si o data anul asta. Atat. In afara de cele doua saptamani, a stat numai cu mine. Of...si atunci mi-a fost greu, dar parca nu ca acum, poate si din cauza ca atunci am fost foarte agitata si cu drumul si cu schiul si numai seara apucam sa-mi plang de mila..._
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan
26+ Asa creste bebe