Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Ladies, am vazut ca vorbeati despre spitalul Filantropia si l-am sunat pe dr meu, care este implicat si in amenajarea aripii noi. El spune ca se va da sigur drumul la sf lui septembrie, au finalizat si ultima achizitie importanta, paturile. Rezervele noi vor fi de 1-2 paturi (paturile sunt pe roti si se pot aduce sau scoate din rezerve, in functie de cat platesti, desigur), cu toaleta proprie...nu mi-a dat inca un pret clar, insa pe la inceputul lui septembrie va sti sigur...

Wndyctygirl, nu mai stiu care dintre fete spunea ca nu mai vrea hatza-hatza acu' ceva vreme...incep sa o inteleg, pe masura ce trece timpul...mie mi s-a cam dus cheful, in plus ma simt atat de putin atragatoare, incat prefer sa...ne tinem de mana! Nu mai vorbesc despre disconfortul propriu-zis, care creste odata cu burta...

Diana

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am ramas singurica?Nu ma ajuta nimeni cu dilema mea legata de IR si col?

Ramo 22+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ramo, IR-urile stang si drept se refera la fluxurile de sange din arterele uterine (stanga si dreapta). Daca sunt marite, inseamna ca arterele sunt rigide si trece mai putin sange, ceea ce intr-un final, inseamna o insuficienta placentara, deci o hranire deficitara a fatului. Asta ar fi definitia tradusa. Dar, dupa parerea mea (am avut valori similare la eco, la Iosup, si la un alt medic, la CMU, plus parerea medicului meu ginecolog), valorile tale nu sunt deloc ingrijoratoare/marite, mai ales ca nu se asociaza cu un retard de crestere a copilului. Este foarte cald, poti fi putin stresata sau obosita, atata tot. Deci, stai linistita, nu e nicio problema...Cat despre col, nici aici nu cred ca trebuie sa intri in panica...eu am avut constant 3,5, am inteles ca sub 3 apar problemele...

Asa ca, nu te stresa, esti foarte bine. Cred ca mai pot confirma si alte fete ca esti ok.

Diana

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare . Intru putin , bag un ochi si cind colo ce vad ?
Vesti bune : septembrie . E super. Prind si eu aripa noua. Ceva imbunatatiri decit actualul mediu e clar ca trebuie sa existe. Costul se rezolva , nu va fi oricum cit o nastere la o clinica privata din Buc. Sa inteleg ca suntem vreo cinci dame de de pica la Filantropia ?

Oltilia buna idee cu maseorul sau chiro....Oricum stie clar mai bine decit mine si soata pe ce puncte sa apese si cum. Maine ma pun pe intrebat.

Citat:
citat din mesajul lui diamisha

Ladies, am vazut ca vorbeati despre spitalul Filantropia si l-am sunat pe dr meu, care este implicat si in amenajarea aripii noi. El spune ca se va da sigur drumul la sf lui septembrie, au finalizat si ultima achizitie importanta, paturile. Rezervele noi vor fi de 1-2 paturi (paturile sunt pe roti si se pot aduce sau scoate din rezerve, in functie de cat platesti, desigur), cu toaleta proprie...nu mi-a dat inca un pret clar, insa pe la inceputul lui septembrie va sti sigur...

Wndyctygirl, nu mai stiu care dintre fete spunea ca nu mai vrea hatza-hatza acu' ceva vreme...incep sa o inteleg, pe masura ce trece timpul...mie mi s-a cam dus cheful, in plus ma simt atat de putin atragatoare, incat prefer sa...ne tinem de mana! Nu mai vorbesc despre disconfortul propriu-zis, care creste odata cu burta...

Diana

26+ Sonia

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

ce lugu lugu? frateee.....nu mai stiu ce-i aia...sotul este fff protector, prea protector...nu cumva sa pateasaca ceva baiatul lui...
sa nu storcim burta si implicit puiul de om...
il inteleg...ni l-am dorit prea mult..am lupttat un an de zile si am stat numai prin doctori, analize, inseminare artificiala...
in fine...asta e.....in schimb am devenit fff apropiati, mai intelegatori unul cu altul...

26+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Mirtha, ai grija pe cine alegi pt masaj. Sunt cateva puncte care pot declansa contractii. Masajul este minunat in sarcina, insa trebuie sa fie unul care a invatat cum se face femeilor gravide. Da, tot la Filantropia, la dr. Iliescu. Te tin la curent cu ce mai aflu despre spital.

Ramo, fetita ta este foarte bine la aproape 23 de saptamani, la carti scrie ca trebuie sa aiba 450-500 de gr, asa ca niciun pericol de a fi in urma...A prins-o bine in poze!

Diana

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

MNARCISA super tare cu nasterea in apa si eu eram tentata, dar din moment ce am o reducere de 50% la Medlife si cunosc bine si personalul mai bine nasc acolo.

Babyzapi fericita 26+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

asa si eu am abonamnt la Medicover si am reducere. Medicul care imi umareste sarcina este la Filantropia.
Oricum vreau sa iti zic ca am ramas surprinsa cand am aflat cat costa. Este 2000 lei nasterea normala sau in apa si 2500lei cezariana. La nasterea unei stele este un subiect pe tema asta si sunt fete care au nascut acolo si au fost foarte incantate de conditii si personalul medical.

Singua problemma ar fi sa nu ne faca bububruza vreo surpriza si sa papara mai devreme. Oricum am programat sa mergem sa stam in Bv cu o sapt mai devreme.
In Cazul nefericit in care nu ajung la Eva ramena varianta cu Filantropia.

Narcis George bobocel in asteptarea surioarei

Narcisa 23+ Mara Ioana

"Nu lasati sa treaca o zi fara sa zambiti."

Mergi la inceput

Dea si eu am herpes , am bineinteles si anticorpii de rigoare. Nu am avut vreodata eruptie genitala dar ginecii spun ca preventiv trebuie luat tratament in caz ca este posibila nasterea vaginala pentru a evita infectarea bebelului. Eu voi face tot ce imi va sta in putinta sa nasc vaginal.

Mnarcisa la Capitolul Nasterea unei Stele este subiect despre nasterea in apa la Clinica Eva. Poti intra si pe site-ul lor dar este inca la inceput, in formare si nu are chiar toate info.www.clinicaeva.org - Edit - Tardiv mesajul meu !

Cit priveste hita - hita cu burta pina la tavan , oloaga de un picior , cu Ginypralul la capul patului si cu toate problemele astea eu....as vrea de as crapa ! Ma simt super sexi asa rubensiana si plina ochi ! Nu vrea soata. Ca ultima data cind a dat hita - hita peste noi intimplator a pus mina pe burta. Si normal ca era tare ! Si de atunci sta la o jumate de metru de mine.

Intreba cineva despre deschiderea colului si cum se simte aceasta disfunctionalitate : nu stiu. Dar banuiesc ca fetele care au trecut prin experienta asta au dat info. lamuritoare. Pina in acest moment nu am avut placerea unui tuseu vaginal ! Col 30mm , in scadere si tot nu intru in panica ! - Edit .

Diamisha multumesc pentru info si pt. sfaturi la masaj. O sa fiu prudenta - Edit.

Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

Lugu-Lugu?!

Hmmmm, ne tinem de mana... ne sarutam ...... si parca mai era ceva???

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
25+

Mergi la inceput

Pentru cine este interesat : cintece de leagan , daunloadabile - sa nu dati pentru scriitura nepotrivita - pe site utile copii. Sper sa nu apara reclama . Vreau sa obtin si cintecele sau chiar CD-urile gen Cutiuta muzicala.
http://www.e-zine.ro/produs.php?id=3518
http://www.e-zine.ro/produs.php?id=119
http://www.e-zine.ro/produs.php?id=3471
http://www.e-zine.ro/produs.php?id=3351

Edit : asta e bestial : Noapte buna, copii! De Johannes Brahms
Am luat-o definitiv razna : Pisicile somnoroase . Melodia cred ca este de la Rock-a-bye, babye - in varianta pisicile e la fel de bestial ca Noapte buna copii.

Iar ma apuca plinsu" : http://www.trilulilu.ro/sor_23/fd241e0ca0cee1
Mirtha 29+ Eva

Mergi la inceput