Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Fetelor....daca se deschide colul exista vreun simptom ceva...durere???....putem sti cumva?????

...Vine unla mami...

...Poze bebe!!!...

LAURA 26+ Deniel Alexi
--------------------------------------

AMR 14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Deea- ce lugu-lugu. As vreau eu, dar am interzis. Raman doar cu cheful... Si multumesc pt oferta. Esti o draguta, dar eu vreau patut, comoda, cosulet si o tona de alte lucruri si mi-ar trebui un container ca sa le transport.

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Alexa- depinde de la femeie la femeie. Unele simt dureri care iradiaza si in spate, altele nu simt nimic si afla la un eco/control ca au colul deschis.Dar de ce intrebi?

==========
Corina 24+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreyutza spune:

fetelor intru si eu repede sa va salut. am avut o saptamana de cosmar la serv si am plecat acasa numai seara la 21.00. nu va mai spun ce picioare am, ca butucile sunt. sper ca voi sunteti bine, n-am apucat sa citesc nimic din urma. sapt. viitoare nici atat n-o sa intru pe forum ca plecam la munte. in sfarsit, de cand asteptam momentul.

pupici la toate si numai vesti bune!!!!

A aparut minunea in viata noastra!!! Criss
http://bd.lilypie.com/nI8Fp3.png
21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Iaca mai apar si eu, inca nu am mers la nani pentru ca am avut diverse de rezolvat, plus masina de dus, luat din service, copil de luat de la gradinita cu tot calabalacul ca este ultima zi din anul lor calendaristic, de luni cei mai mari incep scoala si azi au avut petrecere adica au primit un hot-dog si pop-corn . Fata mea este rupta si a atipit, scriu mesajul si profit si eu ca ea dorm sa trag un pui de somn.
Pe mine ma doare fundul de cat am stat pe scaun in ultima zi, ca nu am alte probleme, am rontait toata noaptea caise uscate, para, strugure, iaurt, cafea la greu ca ma luasera niste palpitatii, cu asa combinatii este complet anihilat efectul Elevitului.

Mirtha, nu am trei luni inainte, as vrea eu sa intru maine poimaine in prenatal. Am 3 saptamani inainte de DPN iar daca bb vine mai repede le pierd. Dar asa cum este sunt multumita bineinteles.
Simona, bravo, macar din punctul acesta de vedere sa fii linistita!
Criss, mi-s inginer constructor dar nu are a face. E si vina mea ca uneori nu am inspiratie si chef de anumite calcule si cateodata brusc ma apuca dragul de munca si degeaba as merge acasa ca nu pot dormi.
Eu cred ca de la Elevit am atata energie. Oricum si cu Ana in trimestrul doi am muncit 2 luni in care doar o duminica am avut-o libera, mergeam la servici, luam de lucru si acasa suplimentar si am mai facut si un proiect de casa. Dar am tras tare o perioada si la un an dupa ce am cumparat apartamentul ne-am achitat datoriile facute cu renovarea.
Mirtha, poate gasesti un maseur bun sau un chiropractor care sa iti spuna daca se poate face ceva. Stii cat ma vaitam si eu de un picior si slava domnului de cand mi-am incalzit putin oasele in tara nu mai am nimic, ce ti-e si cu meteodependenta.
Deea, si tu Brutus, nu mai spun ca la tine parca s-au adunat toate cele rele in ... babei mele , si herpes, si streptococ si candida si constipata, oh doamne. Sau nu-ti prea place salata verde si iaurtul?
Eu nebunii as face si acum dar nu am cu cine. Dar cand vine sotul sigur avem program artistic, mai cu grija asa pana prin luna a noua cand parca vad ca iar il violez zilnic doar doar s-o simti bb sa iasa mai repede.
Alexa, daca se deschide datorita contractiilor, simti contractiile, daca nu ai contractii D-zeu cu mila. Eu la prima sarcina simteam burta pietri si o presiune de ma tineam de burta cand mergeam, aveam 16 saptamani si la control mi-s spus ca-i colul intredeschis.
Andreyutza, hai sa ne bucuram de we, atat cat putem ca eu s-ar putea sa merg duminica putin pe la munca.

Pozele noastre, Poze minunea din burtica 23+ si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wndyctygirl spune:

Alexa ma bucur ca mai dai si tu semne de viatza....habar n-am la faza cu colul sorry!

Bravegirl si care-i problema, luam container, numai ca tre sa te grabesti ca face o luna jumate pana in tara cel putin...asa lucrusoare usoare s-ar putea trimite si prin posta daca vrei...dar tre sa ma interesez de pretzuri!

Andy ce faci strumfi, ai dat bir cu fugitii???M-am distrat copios pe baza separatismului Quebec-ului..iti spun sincer, de vreo 4 ani de zile eu am renuntzat sa am orice legatura cu politica, diplomatia, stirile...am bagat capu'n pamant ca strutzul pentru ca am considerat ca imi rascolesc rani prea dureroase...poate intr-o buna zi imi voi face iar meseria si atunci voi renaste ca pasarea Phoenix...
Iar de comunitatea romana din Chicago eu am invatzat sa stau deoparte...in marea majoritate sunt o sleahta de parveniti cu figuri sinistre...aici nici macar nu se discuta pro/contra Romania, aici se BARFESTE continuu si se cauta indarjit solutii pentru omorarea caprei vecinului....atunci cand nu sunt prea ocupati sa se imbete ca porcii si sa se cafteasca prin restaurantele romanesti din zona....mi-e sila...
Sigur, sunt si oameni adevarati prin zona, insa traumatizati fiind de sleahta cu pricina au invatzat sa se ascunda ata de bineeeeeeeeeeeee....
Eu zic merci ca am cativa prieteni buni si inca o droaie de cunostintze decente...problema e ca toti sufera de recession depression acum si nici rezervele mele emotionale nu-s stralucite, din cate bine stiti...
Unde in Europa vrei sa ne mutam???Hai ca incep sa impachetez...
Otiliav draghi ce faci??? Cred ca dormi profund la ora asta ....si eu sunt confuzata vis-vis de programul tau dar nu-mi permit sa intru cu boancii in viatza ta...ahhhhh, si zau ca nu sunt rasista( bine,am vagi urme, ca doar om sunt, vorba lui Andy)....ma deranjeaza numarul, intelegi???? Nu mai e loc.........

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor, acum am venit de la dr. Pop.
A fost ok, mi-a raspuns la intrebari...pe CD inca nu m-am uitat sa vad ce si cum.
Bebita e bine,da de zor din picioare, e cu capul in jos si are 561 de grame...e bine pt. 22 de sapt si 5 zile?
M-a bagat in ceata cu IR Stang usor crescut 0,56 , IR drept usor crescut 0,49...si col mai scurt 3,3 cm.
Ajutooor...e nasol rau cu IR-urile astea ce sunt...ca am uitat sa-l intreb...trebuia sa-mi scape mie ceva.
De col a zis sa stau potolita, mai mult la orizontala, dar 3,3 cm inseamna scurt rau?

Ramo 22+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Buna gravidutze dragi!

Va scriu de pe alt calculator si vad ca nu pot sa folosesc emoticonuri si nici culoare. Foarte urat!
Am vazut ca vb de nationalitatea bebeilor. Al meu o sa aiba cetatenie dubla : roman-francez. Sanatos sa fie!

WNDYCTYGIRL ai vazut cum e treaba cu Mr H? Fiecare s-a gandit la ce-a vrut...deja l-am cunoscut pe Mr H anul trecut si sper sa nu-l mai revad...5 zile ma terminase de dureri, nu suportam nici chiloteii pe mine :)) Iar in legatura cu giugiu-tavaleala eu sunt in pofte mari si am si unda verde, mai nasol ca soatza nu ma mai gaseste asa atragatoare ca inainte (din cauza burtii si cred ca se mai gandeste si la bebe dinauntru) si cateodata mai imi da si cu reject :)) dar nu-i pb ca recupereaza dupa aia :))

ANDY e tragi-comic ce povesteti tu acolo cu qebecii aia, cam sufera asa un pic de ei.

MARIA la multi ani si petrecere frumoasa.

MNARCISA super tare cu nasterea in apa si eu eram tentata, dar din moment ce am o reducere de 50% la Medlife si cunosc bine si personalul mai bine nasc acolo.

BEBECRIS vazut si admirat pozicile. Esti o dulcica, iar burtica o scumpica.

Am pus si eu pozici noi aveti linkul mai jos

http://good-times.webshots.com/album/563960730wsIJMS

Va pupic dulce pe toate.

Babyzapi fericita 26+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

M-am uitat pe CD, sunt doar poze, 35 la numar, am crezut ca e filmulet s-o vada si tati cum danseaza.Sper ca luni, la dr. meu sa facem o filmare in toata regula.

Ramo 22+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

M-am uitat mai bine, sunt si filmulete scurte.
Am pus 2 poze in album.
http://community.webshots.com/album/563771711TYeLif

Ramo 22+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput