Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie2008(68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diamisha spune:

Stai linistita, Wndyctygirl, si-a mea este moody...are zile in care o simt foarte putin, altele in care nu stiu cum sa o linistesc, parca se rostogoleste prin burta minute intregi si sfarseste prin a-mi trage una tare, cu picioarele banuiesc, de ma inconvoaie instantaneu...dar, indiferent cum ar fi in ziua respectiva, intotdeauna, fara exceptie, o simt dupa ce mananc sau beau ceva...imi da un semn, oricat de mic, de ma-ntreb uneori daca nu cumva ii pica in cap ce bag eu in stomac si pe ea o deranjeaza...aberez, desigur...ce ma bucura este ca nu ma trezeste noaptea...sper ca doarme si ca-si va mentine bunul obicei si dupa ce nasc...

Andy parca spunea ceva de spate...si pe mine ma doare tot asa, progresiv, din s20 parca, insa m-am invatat cu durerea asta...in plus, ma dor genunchii si gleznele, banuiesc ca din doua motive: cresterea in greutate (15 kg deja and counting...) si lipsa de miscare, in comparatie cu nivelul meu de activitate fizica de dinainte...

Diana

26+ Sonia

Mergi la inceput

sorry pentru mesajul aparut de doua ori, insa mi-a dat eroare la prima trimitere si l-am trimis din nou...

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Din ciclul tara arde si baba se piaptana. Am o gramada de treaba de facut acasa, 2 masini de rufe de spalat, o ciorba de facut, curat prin casa. Iar eu am stat 5 ore la magazine. Si am plecat sa ma uit de o cadita si m-am lipit de haine de fetita, ce am mai gasit si eu dupa reduceri, le puteti vedea aici, am dat cam 30 de euro pe toate ceea ce-i putin pentru Norvegia. Asta pentru ca am intrat in saptamana 25 si parca am prins curaj. Treaba este ca nu am gasit body-uri micute, trebuie sa astept sa vina marfa noua. Setul cu fluturasi si cel cu tricou si pantalonas nu mai erau decat marimi mari dar oricum de abia la vara viitoare le va putea purta, adica in jur de 9 luni, pana atunci le depozitez in casa daca nu m-am putut abtine.

Andy, a protestat grav de tot, m-am speriat si am luat o pauza sa ma intind pe canapea. Pana la urma a obosit si ea, a vazut ca maica-sa este capoasa.

Mirtha, de-ai sti ce te inteleg. Eu nu stiu ce ma voi face cu mine, se pare ca sunt genul care o data la 3-4 ani simt nevoia de bb mic, sa am si eu un bb lapticos si pufos in casa. Si pana la 40-45 de ani tot sa mai fac copii, bani sa am si nervi .

Dea, eu am ramas singura pe aici cu ea, de la 2 ani si 9 luni. Adica deja era mare si intelegatoare, nu se ducea sa faca prostii daca se trezea inaintea mea, pe la magazine am pierdut-o de vreo 2 ori din vedere de mi s-a ridicat tensiunea iar ea se pitea de mine bine-mersi. Ce m-a ajutat pe mine foarte mult sunt prietenii cu copii de aceeasi varsta. Am apelat de foarte multe ori la una dintre prietene si ea la randul ei mi-a adus fata ei cand a vrut sa mearga undeva. Altfel nu se prea poate, ai nevoie de cineva in caz ca ai o urgenta la servici, sau doamne fereste ai o problema de sanatate ce faci mergi cu copilul in brate la spital. Iar aici in Norvegia se poate sta cu copilul acasa cand este bolnav si nu-l poti duce la gradinita, sunt 10 zile pe an fara sa mergi la doctor cu el, daca le depasesti trebuie sa faci o vizita doctorului de familie ca sa poti sta acasa. Eu am avut noroc cu Ana ca-i rezistenta si am stat cu ea acasa doar o zi in anul scolar care tocmai s-a incheiat vineri. Dar un copil mic are imunitatea mai slaba, se poate imbolnavi des. Eu o sa ma rog de mama sa vina sa ma ajute cand va trebui sa ma intorc la servici, iar daca nu vrea si nu vrea o sa caut o bona. Cresa nu mi se pare o optiune prea buna pentru copii sub 2 ani, de fapt sincera sa fiu mie mi s-a parut foarte bine cum a inceput Ana gradinita la aproape 3 ani. A crescut cu cineva din familie (eu, mama, tata, sotul, socrii) si cand a mers la gradinita vorbea bine de tot romana, a prins norvegiana ca a doua limba si reuseste sa nu le incurce deloc. De asemenea cand a inceput gradinita nu mai avea pampers si accidente a avut putine.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

seara buna fetele
am vazut toate pozicile frumoase fetelor...
mirtha vreau si eu 30...
pe mine ma doare rau burtica sunt tare amarata..si nu imi trece..off astept pana luni si luni vb cu doca sa vedem ea ce zice...off mi sa luat nu pot si eu sa fiu strong asa sa nu ma doara si pe mine ceva?
va pupacesc si va doresc numai bine
27+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Elilov multa sanatate si sa nu te mai doara burtica! Sa ai grija de tine si sa stai cumintica in pat! Un pupic dulce!

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani)
si 29+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Fetelor, tocmai am citit cea mai proasta veste posibila...bebe Darius de la odiseea de iulie-august a murit astazi, dupa a doua operatie...sunt pur si simplu ravasita...o malformatie grava la inima, transpozitie de vase mari, pe care nu i-au despistat-o in timpul sarcinii, au aflat de ea abia la nastere, acum vreo 3 saptamani parca...

DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA SI SA II AJUTE PE PARINTII LUI SA TREACA PRIN ASTA!

Ma retrag o vreme, m-a daramat chestia asta...Nu pot sa inteleg si sa accept, mi se pare cumplit de nedrept...

Diana

26+ Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Diana sa-ti traiasca frumusica domnisorica e o scumpete ..si cu totii invitatii care mai de care aranjati de petrecere , toti emana veselie si optimism
Babyzapi frumooooaaase poze in afara faptului ca ai burtica nu iti dai seama deloc ca ai fi insarcinata .Apropos..socrii tai nu organizeaza tabara pt. gravide deprimate din Romania ?? ca am veni mai multe . De data asta ni l-ai aratat si pe tatic? sa fiti sanatosi si sa va bucurati de mogaldeata
Oliliav ce sa zic , spor la treaba sa termini cu bine proiectele pe care le ai acum de facut ...sigur nu ti-e usor , poate ritmul asta te si scuteste oarecum sa te gandesti la tot felul de simptome si neajunsuri ale sarcinii
Eu acum imi fac bagajul pentru stat 3 zile la Olanesti , sper sa scap putin de caldura acolo si sa ma realaxez . Azi noapte mi-au plecat invitatii pe la 5,30 dimineata si am fost rupta de oboseala , caldura ...si ceva fum de tigare (nu de la mine evident ).Daca am timp o sa mai pun si ceva poze ...doar nu fac in fiecare zi 32 de ani ! defapt in noaptea asta ii fac dupa ora 12 ...deci inca sunt taaanara si am numai 31

Criss 25+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

ooooofff acum am citit vestea data de diamisha , imi pare nespus de rau ...sa-l odihneasca D-zeu si sa aibe grija de parintii lui .

Criss 25+
http://community.webshots.com/user/criss703

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diamisha, de astfel de vesti imi este cel mai frica pe forum, pentru ca ma consum. Si din pacate in ultimii 6 ani cam de cand citesc forumul, am tot citit despre tragedii. Daca nu ma insel aceeasi malformatie a avut-o si un baietel nascut in Italia, au depistat-o intrauterin si a fost operat imediat dupa nastere dar tot asa nu a rezistat, la Odiseea de martie=aprilie 2008.

De aceea am mai tras de urechi pe cate o mamica care nu vrea sa auda de ecografii morfologice in timpul sarcinii, plus ca sunt de parere ca cel mai bine se fac doua pentru a avea opiniile a doi doctori diferiti.

Sa ne ajute D-zeu sa avem copilasi sanatosi si sa trecem cu bine peste nastere!

Sa se odihneasca in pace. Imi pare tare rau pentru parinti, cred ca trec prin clipe cumplite mai ales ca ei au si fost despartiti o perioada, au si probleme cu banii, nu stiu de ce au parte numai de durere.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 24+
Pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Doamne, ce tragedie !!! Nu-mi vine sa cred, credeam ca lucrurile merg spre bine...
Dumnezeu sa-l odihneasca pe micut si sa le dea putere parintilor sa mearga mai departe! Nici nu stiu ce sa zic, mi se pare ca orice fraza suna stupid in situatii de genul asta! Incredibil! Nu cred sa existe pe lumea asta durere mai mare!

Citat:
De aceea am mai tras de urechi pe cate o mamica care nu vrea sa auda de ecografii morfologice in timpul sarcinii, plus ca sunt de parere ca cel mai bine se fac doua pentru a avea opiniile a doi doctori diferiti.

Otilia, tu o cunosti pe mamica lui Darius? Nu s-a vazut la ecografie problema micutului ?

_

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti

Tudor Stefan 26+

Asa creste bebe

Mergi la inceput