Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
kid2003 spune:
Tziritziri, da, ambele camere sunt mansardate. acum cativa ani am mansardat casa batraneasca a bunicii sotului si am castigat 3 dormitoare si 2 bai, deci sa tot facem copii Camera lui bb 2 este cea mai micutza, dar merge. Camera lui Alex si dormitorul nostru sunt mai spatioase. Mie imi place, singura problema e ca fiind de lemn mansarda, se incalzeste tare si e nevoie permanenta de aer conditionat...
Boo, multumesc pentru aprecieri. Sa stii ca acel cos (de la Tommy Tipee) e luat de pe bimbomarket A fost o cumparatura de impuls, cand am luat bouncerul, daca luam si cosul nu costa mai mult transportul, tot 35 de euro era, asa ca am mai inghesuit in acelasi transport cosul, rezerva de pungi si un termos de la Chicco, si tot atat costa transportul. Am zis "fie". Nu ca i-am simtit lipsa la bebe 1, am avut un cos normal in camera, dar fiind la mansarda, era cald si mirosurile se simteau imediat. Mi-a fost destul de incomod sa cobor la 3 dimineata sa duc pampersul la gunoi jos sa nu il las in dormitor sa miroasa (si il impachetam eu in pungi de la supermarket dar tot mirosea, asa ca ieseam cu fiecare pampers). D-aia am zis sa il iau, sa nu mai cobor scarile alea noaptea, si termosul la fel, pun apa calda de lapte seara si nu mai cobor sa incalzesc apa pt biberon. Plus ca scarile catre mansarda sunt inguste totusi, destul de incomode... Oi vedea cat o fi de util. Am vazut ca rezerve pentru Sangenic (asa se numeste cosul) se gasesc la Prenatal, in Feeria, deci nu tb comandate de afara.
Cosul are un sistem inteligent, zic eu. Intai bagi pampersul in punga. inchizi capacul, rasucesti un maner (se strange punga, ca intr-un nod) apoi apesi pe un buton si taie punga care cade jos, in cos. Deci pampersul este pus in punga, legat la gura si desprins din rola de pungi. Doar sa arunci pungutele cu pampersi. Ei zic ca e etans si nu miroase, poti sa il schimbi la 2-3 zile...Vom vedea.
Multumesc si pentru laudele motanului. Mult timp a fost la concurenta cu copilul. Copilul avea 3 kg cand a venit de la maternitate, pisoiul (era puiandru), 3.5 kg. Si tot asa pana la un an, aveau cam 8.5 kg atunci. Pisoiul a ramas la 8.5- 9 (iarna) si copilul mi-a ajuns la 12.500 E o figura motanul asta...il iubim tare mult.
bb2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
piolica spune:
kid, super camerele! eu zic ca fetita ta e in al noualea cer acum ca are o noua camera, nu? nu mai e bebelus, e o adevarata domnisoara.
motanul este bestial, l-am mai vazut si in alte poze acum citeva luni. chiar ca e mascota familiei. 36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
sanziana27 spune:
Felicitari Anca! Bine ai venit pe lume Carla, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Claudinna
Kid si Eva felicitari pt camerele piticilor, sunt superbe amandoua!
fetelor eu intru tot mai rar pe net, un mecanism de aparare, ma apropiu si eu incet, incet de luna septembrie, de fixarea datei nasterii si vreau sa raman optimista pana la capat, ca totul va fi bine!
Cine a citit povestea nasterii lui Dragos ma intelege! 31+ cu
David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2
Poze camera copii
AMR 9 saptamani !!!!
piolica spune:
kid, mie mi-a spus cumnata-mea ca e super util acel cos, insa la un moment dat ea nu mai suporta mirosul solutiei cu care sint tratate pungile alea... cica are un miros foarte artificial, nasol... poate ca e ea mai sensibila. 36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
kid2003 spune:
Piolica, dar ce marca avea, ca sunt mai multe marci. Ale mele nu miros a nimic, sunt din plastic subtire, ca alea de 1 leu de la piata...Sunt sigura ca sunt si alte sisteme, dar astea sunt simple de tot (am desfacut deja o rola si am pus-o in cos, nu e impregnata cu nimic). Da, Alex e incantata de camera ei.
Sanziana, multa bafta, succes si totul va fi bine acum, asa trebuie sa gandesti
bb2
bitza2008 spune:
Clau cu siguranta trecem cu bine peste toate..La mine mai rau e ca am racit
am luat si aseara si azi paracetamol
offf, pe caldura asta o raceala imi lipsea!
Eva, sa stapaneasca sanatos Lucas camera!Tu cand ai eco?Nu trebuia sa mergi ieri?
Kid, am admirat si camerele printeselor tale...super!
Fetelor, eu ma duc la dus sa ma mai racoresc putin!!37+
LUCAS
AMR 3 saptamani!!!
CD27 spune:
Kid, sunt super camerele copiilor si printesa e o dulce, dar motanul....motanul...nu pot sa cred ca e real, am zis ca o fi de plus
34s Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/musettepink/musettepink.jpg)
musettepink spune:
Kid superbe camerele,mai ales cea pt bebe,e super,m-am topit dupa mobila aceea pictata,mie asa imi place cat mai colorat si cat mai multe desene pt copilasi.....iar pisica o stiam cat e de frumoasa ca doar a fost si la concursuri nu e asa orice pisica.
Simodina da ne vedem la dr saptaman viitoare.abia astept.
Babytza tu iar ai facut cuparaturi ca ai lipsit de pe forum burtica!
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 4s!
36+
LUCA
AMR 28 ZILE
alexa si mami spune:
norocoaselor!
ce dusa sunt, stau si citesc capitolele trecute, dar nici prin gind nu mi-a trecut sa vad macar prima pagina din capitolul curent si ce-mi vad ochii, carla a venit pe lume
mii de felicitari pt curajoasa anca
sper ca sunt bine.
alexa si
mami
clau_geo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Clau ![]() ![]() ![]() Eva, sa stapaneasca sanatos Lucas camera!Tu cand ai eco?Nu trebuia sa mergi ieri? Kid, am admirat si camerele printeselor tale...super! Fetelor, eu ma duc la dus sa ma mai racoresc putin!! ![]() ![]() AMR 3 saptamani!!! |
si eu sunt acita, dar nu am vrut sa iau inca paracetamol, insa daca nu imi trece incep sa iau si eu seara la culcare 1 paracetamol.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](rugaciune.gif)
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI