Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Banu2268 spune:
buna gravi
felicitari pt carla sa fie sanatoasa si frumoasa.
mie mi-au revenit iar temerile legate de nastere mai ales acum......... cand incet incet incepeti sa nasteti eu sunt in noiembrie asa ca tot o sa am emotii cand o sa avem cine stie cate nasteri pe saptamana o sa-mi fie frica sa mai si intru sa citesc....
mi-e o frica de mor ma apuca plansul asa .... nu ma pot controla
sper ca toate sunteti bine sanatoase
Banu 28+
Salih
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Nausica spune:
kid, foarte, foarte dragutze camerele. sa tot fii copil la voi in casa.
mor dupa polita aia de lemn de sub geam, a fost prima indicatie pe care i-am dat-o arhitectului pt casa noastra. e genial pt cei mici sa aiba unde sa se catzere, sa se ascunda.
Nausica30+ si bebe Nedelcu
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
andy.p spune:
Eu am dormit un pic ..asa ca sa recuperez trezirea de dimineata
Kid am vazut camerele sunt super..imi place cea de bb de numa,cea de domnisoara nu mai zic.
35+
bbelina
AMR 5 saptamani
laura si andy (07.04.2002)
piolica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid2003 Piolica, dar ce marca avea, ca sunt mai multe marci. Ale mele nu miros a nimic, sunt din plastic subtire, ca alea de 1 leu de la piata...Sunt sigura ca sunt si alte sisteme, dar astea sunt simple de tot (am desfacut deja o rola si am pus-o in cos, nu e impregnata cu nimic). ![]() Sanziana, multa bafta, succes si totul va fi bine acum, asa trebuie sa gandesti ![]() bb2 |
uppssss, asta nu mai stiu! dar au acelasi sistem, ies ca niste cirnaciori pe partea cealalta. poate ca punga era impreganata cu ceva ca sa omoare 'mirosurile'
clau_geo spune:
mai stiti ceva de Claudinna, cum a decurs operatia?35+ Mami fericita de
Irina
Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI
piolica spune:
alina, nu te-am mai 'vazut' de multisor! cum esti? 36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Laura, CD, Kid, Andy_g, Boo, Bitza, Piolica,
Andy, ce se aude cu Claudinna? Ai sunat-o? A iesit din operatie?
Kid, ce simpatice sunt picturile acelea, f originale fata de tot ce am vazut pana acum! Imi place mobila din lemn natur!
Bitza, eu am ecografie luni, nu am avut ieri. De-abia astept, ca intru in luna 9! Sunt curioasa cat mai are puiul meu! Ieri am fost doar la medicul de familie sa imi iau rezultatele de la analize de sange si urina! Nimic spectaculos! Sunt ok.
34+
LUCA
Atat mai este pana vine !!!!
AMR 37 ZILE!!!
POZE
VIDEOS LUCA!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
simodina spune:
Simona, foarte frumoase camerele. Pe cea de bb eu o stiu si-mi place de mult, dar parca l-ai mutat de sub grinda, nu? Ca si acum tin minte cum i-am facut eu lui Serban cunostinta cu grinda aia Iar cea a Alexandrei e superba, cred ca si ea a fost cel putin la fel de incantata ca noi.
In ceea ce priveste mersul la dr eu vreau neaparat luni la 19 ca imi chem si sotzul. Cred ca e ultima vizita si tre' sa-si mai vada si el fata ca la poze nu a putut sa se uite, zice ca face crize de claustrofobie . In plus sarcina asta chiar ca n-a simtit-o ca l-am cam menajat. Tre' sa-si intre in rol cand nasc, m-am trezit acum vreo 2-3 zile ca a ramas socat cand i-am zis ca mai sunt max 2 sapt, el avea impresia ca mai e cel putin o luna
.
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+
babytza spune:
Musette m-ai prins....
Am mai luat cate ceva din oras...Nu ma pot abtine.... Dar acum gata !! Am terminat, avem tot !!!Ne lipseste salteluta care intarzie ...vine sambata.
Am spalat si calcat toate hainutele ...Ce drag imi e de ele.. NU ma mai satur sa le privesc...
Valentina
32 +
David
Asa creste gandacelul nostru
poze
piolica spune:
voi ati cumparat umidificator? si daca da, ce model? ce sugerati? 36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)