Mamici norocoase de sept-oct 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Kid camerele sunt superbe !!!!! Imi plac la nebunie ...Felicitari !!!

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica, eu am luat deocamdata de alea ceramice de agatat pe calorifer; cate 2 pt fiecare calorifer!

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

bitza, si eu am tot din alea in dormitor.... sincer, nu mi se par grozave. tu ai folosit pina acum?
ma gindeam ca ptr un bebelus trebuie ceva special, care mentine un procent de umiditate constant, plus ca sint unele care purifica aerul, bla-bla! si costa de te rupe!

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

fetele, in sfarsit am reusit sa recuperez si eu tot din urma, ca aseara si de dimineata am ramas fara curent. Bine ca au remediat repede ca muream fara AC.

Bine ai venit pe lume Carla cea perfecta si de-abia te asteptam bebe Florin Razvan! Recuperare rapida mamicilor!

angelynna, felicic, Piolica, Laura, clau_geo, monica, musette, cd27, 300, Eva, andy g, maria2004, kid, babytza, nerantula, simodina, andreutac, freshanana, va si va multumesc pentru incurajari! Sunt mai bine acum, mi-a mai crescut tensiunea ieri ca am zis sa vad cum e fara sa iau pastile dar se pare ca nu tine asa ca sunt cumintica, stau linistita si iau pastilute. Iar sotul ma indoapa cu mancaruri cu usturoi, ca a auzit el ca usturoiul scade tensiunea.
nerantula caruciorul a venit intr-o saptamana si transportul a fost 40 euro pt tot ce am luat. Sa stapanesti sanatoasa masinuta!
300 iti urez bafta sa fie ok cu creditul iar bebe sa vina in casa noua!
nushule ce faci, sper ca ai iesit din butoi si ai fost sa te faci mumoasa!
tzitziri bafta maine la eco, sunt sigura ca va fi totul bine. Si eu tot la 24 grade stau si tot mor de cald.
Felicic super dulce bebe Vlad Vasile!! Felicitari! Las-o si tu mai usor cu umblatul pe strazi pe caldurile astea. Si eu am simtit ca tine si bebelina mea era intoarsa la eco.
Monica imi pare rau ca ai avut probleme si stari nasoale. Tin pumnii sa fie bine si sa termini repede si cu haosul din casa!
Angelynna, Maria felicitari pentru vestile bune!!!!
Simodina felicitari ca ai ajuns cu bine la termen! Nastere cat mai usoara cand o vrea fetita!
july bine ai revenit! nici tu nu mai ai mult, tin pumnii sa vina bebelina cand sunteti amandoua pregatite!
Laureta si eu am bufeuri, cu tot cu AC.
Boo m-au topit pozele cu bebitza cel frumos, felicitari pt vestile bune!
Fresh ce mai faci? sper ca stai cumintica si ca te simti bine!
Miruna, Clau geo si Monica sper ca va simti mai bine.
musette felicitari pentru schimbarea semnaturii si la mai mare!!!
laura ma bucur ca bebelina e bine si sanatoasa, mai are timp sa se intoarca, felicitari si pentru colul inchis!
Eva foarte frumoasa camera lui Luca.
Kid superbe camerele amandoua! Si noi o vom muta pe bebitza la mansarda dupa ce mai creste putin, acum am amenajat camera ei langa dormitorul nostru, e mai mica dar vreau sa o stiu cat mai aproape la inceput, asta in caz ca rezist si nu o iau in camera cu noi. Inca o data m-a topit pustoaica ta, iar motanul vostru are 8kg??? Wow, mi s-a parut mie mare dar nici chiar asa, sa va traiasca!

35+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Kid si Eva super camere, mare noroc aveti ca bebeii vor avea propriile lor camere.

35+ Mami fericita de Irina

Doamne ajuta-ne sa ajungem la 40 saptamani cu bine si sanatoase!

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Atat a mai ramas pana vine minunea
AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Piolicaeu am luat la Serban de la CHICCO dar e unul simplu, cu aburi. Atunci aveam un termohigrometru pe care l-am spart intre timp care arata umiditate scazuta si pediatra mi-a zis ca tre sa fac ceva ca mititelul avea mucozitati uscate care-l enervau. Cu apa pe calorifer nu mi-a iesit nici mie, umidificatorul a fost OK.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005 ) si Mara in burtica 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica, eu de astea am avut mereu in Olanda si n-am avut niciodata senzatia aia deranjanta de uscare a mucoasei nazale.

37+LUCAS
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

simodina, merci. tu-l foloseai numai iarna sau il puneai in functiune si vara?
bitza, eu ma mai trezeam de la aerul uscat din camera, d'asta am zis ca nu mi se par cine stie ce. o sa ma mai gindesc.
cred ca o sa pun umidificatorul pe lista de cadouri...

36+
minunea
Piolica_Enceinte
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pup si eu maicile norocoase!

A sosit ziua cea mare si pentru Claudinna! Sa fie sanatosi amandoi! Scot si eu agitatele de bucurie, pentru ca, probabil este deja tarziu, si bebe Razvanel e bine mersi in patutul lui!

Kid, Eva, foarte frumoase camerele pregatite de voi! O sa traiti multe clipe fericite in camerele acestea!

Vorbeati despre produse de ingrijire pentru bebelusi. Eu toata sarcina am folosit produsele Dr. Fischer, si am fost ffff multumita. Pentru bebe optez tot pentru gama lor!

Ne pregatim si noi sa mergem la control la dr. Am programare la 5.30. Singurele emotii sunt legate de colul scurticel. Vedem noi!

Va pup pe toate fara exceptie!

33+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Boo sunt minunate pozele cu ingerasul tau Abea astept sa merg sambata la eco sa il vad si eu pe gandacelul meu....

Valentina 32 + David

Asa creste gandacelul nostru

poze

Mergi la inceput