Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 15
Adryana_4u spune:
Catutza, bine ai venit! N-are nimic ca ai fetita mai mare, ba din contra, poti sa ne dai sfaturi...noi suntem mai multe cu bebe in jur de un an, ne chinuim noptile, iti dai seama ca nu putem fi tot timpul pe net...
Ia povesteste de exemplu cum a fost cu alaptatul la tine! A supt tzatza sau lapte praf? Cum a fost intarcarea? Daca mai tii minte...
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
guess, mi-ai dat data ta de nastere? am un lipsus acum...sa trec la listuta![]()
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adryana_4u guess, mi-ai dat data ta de nastere? am un lipsus acum...sa trec la listuta Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
da, am gasit...ne pregatim sa te serbam si pe tine, nu?

Bianca creste
de toate
bratafel spune:
buna!
ma alatur si eu acestui club!
am si eu o Bianca Maria - 7luni si 3 sapt. m-am nascut pe 10.06.2008, 4000kg si 52 cm prin cezariana.
suntem din Gura Humorului, judetul Suceava.
vreau sa citesc de la inceput si mai scriu.![]()
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
aurel_cris spune:
CATUTZA bine ai vnit in clubul nostru,sa iti traiasca printesa,ce maricei sunteti....poate ne pui si noua niste pozici.
BRATAFEL bun venit deasemenea in clubul nostru,inca o Bianca Maria,sa iti traiasca printesa.V-am vazut pozicile,Bianca este o scumpete![]()

ADRYANA abia astept pozicile de la nunta
.
Eu sunt terminata cu somnul caci Biancai ii ies dintisori iarasi cred,deasemenea nu mai vrea sa pape deloc.Este maraite,nu papa iar somnul este plin de suspine,ufff ....
Pupici la toate mamicile si Biencutele
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
bratafel spune:
sa mai scriu cate ceva despre noi. noi suntem la "mladite de mai iunie" dar imi face mare placere sa scriu si aici, sa invat si din experienta mamicilor de bebici mai mari. se pare ca Bianca e cea mai mica de pe aici.
eu ma numesc Camelia si m-am nascut pe 07.05.1980. sunt casatorita de 2 ani si jumatate.
Bianca:
- este o fire foarte energica, nu sta locului 1 secunda;
- avea la inceputul lunii 8100gr si 71cm;
- spune: da da, ta ta, ba ba, ei da iar ieri a spus ma ma ( am murit de fericire) - nu mi se adresa mie ci spunea si ea asa;
- merg in 4 labe;
- acum vreo 4 zile s-a ridicat in picioare in patut;
- azi mi-a iesit un varf de dintisor -de cateva sapt a fost foarte maraita, iar aseara cu greu am adormit-o;
- papa urmatoarele: lapte formula Lactana 3 mese pe zi, uneori si patru daca o inlocuiesc pe cea de hrana de dupaamiaza ( 6-6.30am, 8-8.30 pm, 11-11.30pm); fructe cu branzica calcica la 9.30-10am diverse combinatii( mar, para, banana, mango- preferat, lamaie, mandarina), s legume cu pui/ficatel/ou (toate de casa) 13-13.30-14 (morcov, telina, pastarnac, patrunjel, cartof, sfecla si ceapa - pe care le scot, dovlecel, spanac), 17-17.30-18 cereale (Milupa, Nestle) sau orez cu mar copt si branzica sau cir cu branzica.
- dormim de obicei (dar nu e regula) : o ora sau doua dimineata dupa masa de fructe , dupa masa de legume iar o ora sau doua iar inainte sau dupa cereale 30 min. seara de pe la 10-10.30 pana la 8am (cu mese in somn de lapte).
legat de mancare vreau sa imi mai da-ti sugestii legat de masa de seara ce le mai face-ti?
7 luni
POZE 5-6 luni !!
elisor spune:
Buna!
Ma simt onorata c-am fost invitata sa fac parte din acest club de fetite Bianca. 
Cred ca sunt senioara grupului dupa cate se pare (dar nu arat
,) fiind nascuta in 7.10.1972.
Am doi copii (se vede si la semnatura), iar Bianca e si ea printre maricelele de aici, dar nu-i bai ca la sfaturi e tare priceputa ![]()
Numele...a fost putin mai complicat la fetita, mie imi placeau mai multe nume si era greu sa ma hotarasc asa ca i-am lasat decizia lui tati, mai ales ca la baiat am ales eu. Dar ne-a placut la amandoi alegerile facute.
Mno, ca gheata a fost sparta o sa mai dau pe aici in masura timpului liber.
Un weekend placut sa aveti!
Eli cu Bianca (13.06.2005)
Andreas (17.08.1998)
www.dropshots.com/elisibia2" target="_blank"> foto 1, , foto 2 ,
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
bratafel spune:
elisor ce bomboana de fetita ai!! foarte fotogenica! si ce ochi rapitori 
7 luni
POZE 5-6 luni !!
ella10 spune:
salutare!
eu nu am somn si am zis sa bintui putin pe aici caci ziua nu prea am cum caci Bia nu ma lasa deloc la calculator.
Bun venit fetelor care s-au alaturat subiectului nostru
Azi taiem motul,caci maine e luni si nu cred ca ar putea veni nimmeni,si atunci facem azi petrecerea de 1 an;am schimbat locatia caci la locul special pentru copii trebuia sa stam doar doua ore si atunci am anulat si o sa facem petrecerea la un restaurant.
In rest suntem bine si avem emotii sa vedem cum reactioneaza Bia la prima ei aniversare.
Va pup pe toate si sper sa fie multa activitate pe aici
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

greta4you pentru ieri!!