Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guess spune:

buna fetelor,adriana si noi am incercat nestle inainte dar nu il vruia cu nici un chip....deci da sunt mici si au pretentii......noi am renuntat la laptele de vaca .....acum ii dau humana si il bea la fel cum il bea si pe cel de vaca......eu nu ii mai dau deloc tzatzi

dar si acum dupa 5 zile tot mai am lapte ...ma bucur ca nu am facut mastita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna mamicute de Biencute.
Noi inca suntem pe lapte praf caci mai avem pana la un anisor,de vb spunem in lb romana doar cateva cuvinte mama,tata,papa si inca cateva,dar in japoneza vorbim angro.Nu ii tace gura toata ziua vb asa frumos,daca te aude vb intra si ea in vorba.Nu ne-a mai iesit nici un dintisor de o luna jumatate iar cu somnul ma inebuneste ca de obicei.Oricum nu mai ma plang ca m-am obisnuit si nu imi doresc decat sa fie sanatoasa.Multumesc lui DD nu am avut-o bolnava deloc,in afara ca i-am dat paracetamol pt dintisori alceva nu a luat.De mers inca nu a inceput dar sta destul de mult in picioruse singurica,cred va pasi curand.
GEORGIANA am mai patit-o si eu cu mesajele,uite o sa nu mai fi supi.
GRETA nici eu nu mi-am depus pt marire ca aveam minimul,asa ca......,bine ca te-ai lamurit cu vaccinelul.
ADRYANA incet,incet va bea lapticul,trebuie sa ai rabdare si sa o incerci mereu.
GUESS eu stiu ca sunt niste pastilute care opreste lactatia,ai grija ca nu e bine sa stai cu lapticul acolo.Eu ma mulgeam asa cate putin,oricum am scapat repede ca si asa nu mai aveam mult.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

stiu ca exista,dar am o prietena care a luat si ia fost fff rau,eu nu iau de teama ca sunt singura ...sotul meu vine seara acasa si nu are cine sa ma ajute.
si eu ma amulg...si inca ceva care poate va face saradeti eu ma leg la sanii cu un prosop,ii strange si nu te doare ...dor jena ca esti stransa....poate o sa tineti cont de acest sfat
eu am avut su mult lapte dar nu se mai satura biencuta de aceea cred ca nu imi trece asa repede

Mergi la inceput

numai scrie nimeni pe aici????...........asa mult timp va ocupa biencutele??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

guess, era vorba sa ne povestesti despre tine, despre voi, tu si sotul tau cum v-ati cunoscut, cum ati ales numele bebitei sa fie Bianca....

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor...

..chiar asa guess te-am intrebat si eu ceva dar nu ai raspuns....asa ca pune mana draga mea si scrie-ne despre voi..

...noi suntem bine acum...am scapat de laringita in 3 zile fara spitalizare, dar din pacate cu 3 zile de antibiotice....
..va dati seama ca tot in perioada aceea i-au mai iesit si 2 dinti...un adevarat chin pentru ea si pentru noi binenteles...avem acum 6 dinti..si mai urmeaza si altii

...eu inca o alaptez...si cred ca voi face asta pana trece iarna si frigul....pe urma vedem cu ce continuam...deocamdata nu-i place nici un fel de lapte...fie el formula ,fie lapte de vaca....nimic...

...cumva pregatiti de petrecere dragele mele?...mai sunt cateva zile pana faceti si voi un anisor...

Mergi la inceput

Greta, si eu inca o alaptez pe Bianca, dar incercam sa pregetim terenul, pentru cand o fi...
Am citit pe undeva ca nu e bine sa intarci copilul vara, din cauza ca are nevoie de lichide multe etunci, or daca tu ii scoti tzatza si pana se obisnuieste ea cu alt lapte....dureaza, asa ca eu ma gandeam ca ori reusesc sa o intarc primavara acum, prin martie-aprilie, ori daca nu, la toamna, dar ...in septembrie avem nunta, si cred ca ar fi de rasul curcilor sa imi tot dau rochia jos in noaptea aia, sa-i dau ei tzatza, nu?
In fine...om vedea...v-am zis ca i-am dat milupa milumil...bea, nu se omoara cu el, dar macar gusta, nu scuipa din prima cum facea cu NAN-ul...Ii fac in fiecare seara, inainte de culcare, cat bea, atata bea, dar macar poate reuseste sa se obisnuiasca cu el, si o incepe sa-i placa ...zic eu, ma incurajez singura
Lipsesc multe fete de p-aici...facem un apel?
LaLa - trezirea!!!!
Ella - noutati???
matgravidut - ne-ai uitat de tot....
helbi - cred si eu, cu fetita mare, nu mai ai loc de ea la calculator, dar poate ne dai si tu vreo veste ceva
Ali_bia - nu mai zici nimic???
geo_ionita - Wellcome back! mai zi-ne despre Biencuta ta!
Greta, aurel_cris, guess, si bineinteles eu, felicitari pentru activitatea pe forum in ultimele pagini

Am si eu o dilema, poate ma ajutati cu ceva idei:
Maine ma duc sa dau comanda pentru tortul printesei, dar vreau sa-i scrie pe tort un text original, ceva special, nu clasicul LA MULTI ANI, dar n-am imaginatie Ajutati-ma!
Trebuie sa-i caut si pantofi domnisoarei, ca rochita i-am luat-o, dar n-am gasit inca pantofiori, si poate si ciorapei fini...
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Am mai facut cateva invitatii in club, sa vedem cine /daca ni se alatura...

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Ma alatur si eu voua desi Bianca mea e mai maricica
Deci : ma cheama Catalina, sunt din Bucuresti si am o fetita Bianca-Maria de 3 ani si aproape 3 luni. Merge la gradinitza de la sfarsitul lui noiembrie si abia acum pot spune ca sa adaptat. Nu a plans rau dar nici vesela nu ramanea acolo.

va pe toate!

Adriana , merci de invitatie!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Asa...vad ca voi dormiti dar eu inca nu asa ca bantui pe aici .....obicei stravechi de cand stateam acasa

Numele noi l-am ales simplu : am zis Maria din start dupa fetita nasilor (si ea fiind nascuta in noiembrie am zis ca macar ziua de nume sa fie vara ca sa o serbam cum trebuie ). Iar apoi am facut o lista din care am tot taiat si am tot taiat pana a ramas Raluca si Bianca...si Bianca a castigat

Eu sunt nascuta pe 17.08.1979, anul asta schimb prefixul si sunt cam demoralizata din punctul asta de vedere. Regret ca nu am facut copii mai devreme as fi vrut ca diferenta dintre mine si copila mea sa fie mai mica dar asa a vrut Dumnezeu asa ca asta e!

eu ma retrag la tv si apoi la somnic, noapte buna!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput