Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui guess

adryana nu stiu de ce nu le poti vedea,eu chiar acum am dat click si le-am vazut..........

sa va spun ce pas mare am facut astazi..........biencutza a baut lapte de vaca 110 ml....fara niciun refuz si cu mare pofta..........sa ma bucur?imi faceam griji ca nu o sa vrea ,ca o sa planga dupa tzitzi......bine aceasta-i prima zi dar eu cred ca este un pas mare.....astept pareri........la voi cum a fost??

aici scrieti adresa web a albumului de poze

mai, eu am citit ca cica pana la 3 ani nu se da lapte de vaca, ci doar lapte formula de continuare...acuma, stiti si voi, ca citim multe, dar practic.....
Eu inca ii dau tzatza, dar am schimbat si noi programul...ziua nu mai primeste, decat seara inainte de culcare, pe timpul noptii, si dimineata la trezire, in rest, ziua oricum are mesele de fructe, legume, iaurt....
Voi ce le mai dati sa pape bebitelor?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Guess, am vazut si eu pozele in final :)
Ai o bebita scumpa foc - ii sta tare bine in galben acolo pe canapea, cu halatul de baie m-a terminat ce frumusica e, si grasunica la picioare, in rochita aia alba zici ca-i o miresica...
Ai pus exact niste poze reprezentative - pozitia in care doarme in patut e bestiala, plus nazbatia cu masa de calcat...imi place tare mult de ea, e o zambareata in orice postura, si-n premergator, si in leganut, ce mai? ai o dulceata! Felicitari!Si seamana tare mult cu tine - poza 16(1659)

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

stii cum e ...cate bordee atatea obiceiuri...lapticul il iau de la o mamaie curata si nu sunt singura care ii da copilului acelasi laptic...sper sa fie totul ok.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Salutare!
Ne mai primiti si pe noi pe aici?
Scrisesem mult de tot si cand sa dau "trimite" a venit Bi si mi-a apasat pe tastatura si dus a fost mesajul meu
Pe scurt: mergem tinute de manuta, spune decat "ma-ma", face "pa" din manuta dar nu zice, fata de alti copii nu vorbeste decat pe limba ei toata ziua. Urca canapeaua si se da jos singura, avem tot 6 dintisori si niciunul nu mai rasare in curand, la olita nu face deloc, ca nu vrea nici macar sa stea pe ea.
Problema mea este ca vreau sa o intarc si nu vrea sa accepte nici biberonul, nici cana. Am incercat Nestle si Milupa, lapte de vaca nu am incercat, inca dar o sa ii dau din cutie ca "direct de la sursa" nu avem de unde sa facem rost.
Mai revin cu detalii dar acum tb sa facem baitza!

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guess

stii cum e ...cate bordee atatea obiceiuri...lapticul il iau de la o mamaie curata si nu sunt singura care ii da copilului acelasi laptic...sper sa fie totul ok.......

aici scrieti adresa web a albumului de poze

Din ce stiam eu, laptele trebuie sa fie cel putin pasteurizat, deci in nici un caz "direct de la sursa"...acuma, fiecare face cum crede...nu vreau sa te superi ca am zis

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

nu,nu ma supar,nu am de ce ,fiecare isi creste copilul cum crede........parintii mei sunt preparatori produse lactate asa ca stiu cum sa il fierb..........sau din ce am scris sa inteles ca nu il fierb???......

multi dintre noi au crescut la tara cu lapte de vaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor....

pe scurt va scriu una alta despre noi....abia acum am scapat de laringita pe care a facut-o imediat dupa vaccin
...nici mara nu vrea deloc lapte de nici un fel...ea vrea doar tzitzi...
...legat de vaccin...acum m-am linistit...se pare ca nu e chiar atat de negru draku pe cat l-au prezentat cei care au afirmat ca ar avea cica legatura cu autismul...
...nu stiu cate cuvinte mai stie Mara ,dar deocamdata spune clar:ta-ci...papa...tata..tzutzi...mama...pa pa (pentru salut)..da-mi......da din cap pentru NU.....si cam atat....ceea ce am observat e ca intelege aproape tot ce-i spun....
...imaginati-va ca am inceput sa-i citesc povesti....bine,nu are ea rebdare pana la sfarsit ,dar se uita la pozele colorate si o mai scurtam....intr-o seara...am uitat sa i-au cartea....am pus-o la tzttzi si mi-a trecut prin minte sa-i spun povestea....am inceput cu "a fost odata..."...iar ea in clipa aceea s-a ridicat si a mers la raftul cu carti si arata cu degetul ...semn sa-i dau caretea....m-a uimit bineneteles......nici nu ne imaginam noi cat de isteti sunt copii nostrii...chiar daca nu stiu sa vorbeasca ...creierusul lor functioneaza si inteleg foarte multe lucruri...

guess vad ca esti din Cluj....unde stai?...poate ne vedem intr-un parc mai in primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

v-ati depus adeverintele si cerea pentru indemnizatie cu noua lege?...sau nu e cazul la voi??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greta4you

v-ati depus adeverintele si cerea pentru indemnizatie cu noua lege?...sau nu e cazul la voi??

Cristina mamica si bebe Mara Bianca (12.01.2008)
Fericirea mea...Mara...
Eu...in asteptarea ingerasului
Inainte de sarcina
Povestea nasterii
Botez si nu numai...

La mine nu e cazul, pe cartea de munca era trecut minimul, si nu cat luam eu de fapt in mana....asta este...

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Sa nu ma laud dinainte, dar tin sa va spun si voua, i-am luat Biancai lapte Milupa (pana acum am incercat cu NAN, dar nu vroia de nici o culoare), iar in seara asta i-am facut 150 ml de lapte - Milupa- si l-a baut pe nerasuflate....apoi a mai papat si tzatza..
Deci? Or mai fi copii nostri si mofturosi, pana la urma, aleg ei laptele care le place..
Repet, sa nu ma laud aiurea, sa vad cum se prezinta si cum ii place si in continuare....pupici..

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput