Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

ce e cu turta aia de care ziceti? n-am mai auzit...cine cum o face/ o rupe unde? deasupra capului cui? la bebe?

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

ce e cu turta? cine o face? cine o rupa? unde o rupe? n-am auzit de obiceiul asta ...
am mai scris un mesaj, nu stiu ce s-a intamplat cu el...

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna dragele mele...

sunt foarte speriata de faptul ca azi i-am facut Marei vaccinul ROR fara sa ma fi atentionat pediatrul de riscuri...

dupa ce l-am facut m-am gandit sa vad si eu cei cu vaccinul asta...asa ca am accesat cateva site-uri si m-am ingrozit..cica are legatura cu autismul.....

voi il faceti?...ce v-a zis pediatrul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

buna,fetelor sa stiti ca am fost online ,dar nu puteam sa scriu imi datea eroare...........biencuta mea a reusit sa stea singurica in piciare,singura si nesprijinita....cate bucurii ne aduc copii........si eu am multe nedumeriri in legatura cu turta
1.trebuie sa cumpar eu ce se pune pe tava sau nasii?
astept sfaturii.......multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GRETA eu nu l-am facut vaccinul acela ca aici este o alta schema dar am vazut la clopotei ca l-au facut.Eu zic asa daca se recomanda nu poate fi asa rau,asa gandesc eu ca altfel l-ar scoate nu.
GUESS FELICITARIIIIIIIIIIIIIII,cat despre turta si ce se pune pe tava,am sa le cumpar eu cred.
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

aici fotografii cu iubita noastra.

http://community.webshots.com/user/b58ha/untagged/photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

GUESS ai o scumpa de fetita,frumusica foc,sa iti traiasca si sa va bucurati de ea.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

guess, eu n-am reusit sa vad pozele. De ce? Nu stiu.
Greta, ce e cu ROR-ul asta? Am mai vazut ca au mai scris fete pe forum, dar daca doctorita nu mi-a zis nimic de el, nu mi-am batut capul...Pentru ce e? E obligatoriu? E optional? Cat costa? Cand se face? Daca tot te-ai interesat zi-ne si noua. Cum a reactionat Mara la el?
Restul fetelor? Se striga catalogul! Luati "absent"?
pupicei

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Aaaa..uitasem, uitati ce clip am vazut eu de m-a socat ce pot face unii parinti..eu n-as avea curaj nici daca mi-ar zice doctoru ca e ok...
http://www.gdd.ro/incredibil-wtf/76-baby-gym-incredibil-.html

va pup

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

adryana nu stiu de ce nu le poti vedea,eu chiar acum am dat click si le-am vazut..........

sa va spun ce pas mare am facut astazi..........biencutza a baut lapte de vaca 110 ml....fara niciun refuz si cu mare pofta..........sa ma bucur?imi faceam griji ca nu o sa vrea ,ca o sa planga dupa tzitzi......bine aceasta-i prima zi dar eu cred ca este un pas mare.....astept pareri........la voi cum a fost??

Mergi la inceput