Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Adryana_4u spune:
Greta, ai o scumpa de fetita, stiam, dar acum, la filmulet, m-am convins pentru a doua oara...cum are ea treaba acolo, sa deschida usa de la bucatarie, si face tai-tai la comanda...o dulceata...insa, sa te intreb ceva, nu se vede foarte bine din cauza intunericului, dar intuiesc ca ai gresie acolo, pe hol...nu ti-e frica s-o lasi singura? Ca mie mi-e frica s-o las pe hol, din acest motiv, o tin numai prin camere, ca deja si-a belit nasul in doua locuri, ca s-a lovit de marginea patului..ma gandesc doamne-fereste, daca, cade pe gresie...e nasol tare...
Ella,(si celelalte norocoase cu fete care dorm noaptea) spune-mi si mie secretul de doarme fata ta toata noaptea...zi-mi si mie de exemplu cum decurge la voi o zi obisnuita, ce/cand/cat ii dai sa manance...ce faceti voi toata ziulica...ma gandesc ca gresesc eu cu ceva pe undeva de nu-mi doarme fata noaptea....
Si noi facem petrecerea de 1 an tot sambata, pe 7 feb, tot din motive de servici lunea, pe 2 ...si tot restrans, in familie, vine nasa, taie motu, alegem de pe tava, suflam in lumanare, si apoi dansam putin, ca Bianca mea danseaza :)
Intrebare: cunoasteti ceva reguli sau obiceiuri legate de mot? de ex:cadou la nasi sau ceva? ca n-as vrea sa pic de tolomaca, sa nu ma pregatesc cum trebuie....
Guess, hai, curaj, te asteptam!
Pupicim toate fetele fara exceptie, si pe mamicile lor
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
ella10 spune:
Salutare!
Adryana sunt convinsa ca nu gresesti cu absolut nimic in privinta Biancai,cred ca depinde de la copil la copil daca doarme toata noaptea sau nu;uite o sa-ti dau exemplu ziua de azi:Bia s-a trezit la ora 8 ne-am spalat pe fata,ne-am schimbat si i-am dat laptic sa manince,am fost la biserica si cind ne-am intors i-am dat fructe sa papa(sunt zile cind nu respect cu strictete programul de masa),ne-am mai jucat,se mai joaca si singura,nu stiu daca facem ceva deosebit fata de programul vostru,poate ca inca nu merge singura si asta ar fi diferit in rest...a dormit cam o ora jumatate la prinz,a adormit in biserica,pe la 4 cred, i-am dat ciorbita si acum doarme;nu stiu ce sa zic depinde de copil
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
greta4you spune:
...buna fetelor...
Merci de aprecieri fetelor...intr-adevar am gresie in bucatarie ,pe hol si in baie,dar Mara nu a alunecat nicioadata...merge cu atentie si deja are experienta...binenteles ca, am grija ca gresia sa nu fie umeda sau cumva murdara(alunecoasa)...pe deasupra are niste sosete groase cu talpa cauciucata ceea ce face sa aiba o buna aderenta si pe gresie...ce sa zic?..Mara merge bine pe orice suprafata...
asa....sambata am petrecut putin...am avut multi invitati de abia am incaput in tot apartamentul
...
..a primit o gramada de jucarii si de hainute...si bani...
...i-a ghiciti ce si-a ales Mara de pe tava??
...rujul!!!!rujul dragele mele....erau de toate acolo iar ea tocmai rujul si l-a ales....oare ce-o fi insemnand?...se face make-up artist sau o sa se "impopotoneze "toata ziulica...
o sa punem si poze mai incolo...ca nu am reusit sa le descarc inca....
Adryana_4u spune:
O sa fie o cocheta draguta ta, Greta
bravo ei pentru alegere. Intrebare: la noi se lasa copilul sa aleaga de pe tavita 3 obiecte, la voi doar unul?
Ella, hai sa-ti zic cum decurge la noi o zi: dimineata se trezeste in jur de ora 8 (cateodata la 7, cateodata chiar la 9), o pun pe olita, daca face ceva bine, daca nu, oricum o schimb de pampersul de peste noapte (nu cere la oala, dar o pun eu preventiv, si ea stie pentru ce e oala, de obicei nu ma dezamageste si face macar un pishu)
Apoi, o pun in premergator, si mergem la bucatarie sa-i pregatesc fructele. Bianca merge foarte bine tinuta de manuta, merge si singura, dar mai cade, si deja s-a lovit de nu stiu cate ori, ca mi-e frica s-o las sa umble singura,(acum de exemplu are doua julituri pe nas) de aia o pun in premergator, desi nu-i place. Bun, apoi, in jur de 9,30-10,00, mananca fructele (un castron -banana cu mar amestecat, sau cu para, cateodata ii adaug si cereale). Masa dureaza cam pana in jur de 10,30. Apoi ne plimbam prin casa, ori de mana ori ea inainte si eu protectie in spatele ei, sau ne jucam cu jucarele. O pun pe olita iarasi(de regula face caca dupa fructe), o spal la fund, bagam tzatza si pe la 11,30 fata adoarme de pranz. Doarme cam 2 ore, cateodata chiar 3 ore la pranz, timp in care eu ii fac supica(ii fac in fiecare zi, sa fie proaspata, asa m-am obisnuit - o zi pui, doua vita, doua ousor, o zi peste, o zi ficatel). Pe la 2 se trezeste si ma striga, incepe sa vorbeasca in legea ei, sa vin s-o iau din patut, sau uneori plange
. O pun iar in premergator, sa ii dau supa la blender (ca nu mananca altfel!!!!! Am incercat sa ii pisez cu furculita si refuza mancare
) Apoi o pun in scaunul de masa si mancam, bineinteles, cu televizorul aprins la desene, muzica sau reclame. Dupa asta, iesim putin afara, ori prin cartier, ori mergem la piata, depinde... Cand ne intoarcem, mai sta putin si ii este iar somn. Pe la ora 5 dupamasa adoarme iar (la tzatza, evident). Doarme cam o ora, o ora jumatate. Cand se trezeste, in jur de 18,30 mananca iaurtel (Napolact-numa'bun) amestecat cu branza calcica (facuta de mine in casa) si cu cereale.Dupa iaurt face iar caca. Dup-aia vine programul de joaca putin cu mamaia, putin cu tati, citim poveste, ne jucam cu jucarelele. Pe la 9 seara facem baita (o zi da, doua nu). Papa tzatza, deja ii e somn, dar incepe chinuiala cu adormitul. Nu reuseste nici la tzatza, nici pe picioare, o las in pat langa mine si plange de oboseala, dar nu adoarme, ne mai jucam putin, mai papa un biscuitel,ne mai plimbam prin casa, abia pe la 23,00 adoarme, tot la tzatza, offcource...ei, si noaptea incepe: dupa o ora fix dupa ce a adormit se trezeste prima data. Si treaba e ca de cum se trezeste, se ridica direct in picioare in patut, nu sta acolo, poate ar adormi la loc. Merge cu leganatul putin in brate, adoarme si o pun iar in patut...ma bag si eu in pat, pana adorm se mai trezeste o data, de data asta pentru tzitzi..o iau langa mine in pat, adorm si eu, adoarme si ea, si de fiecare data cand se mai trezeste peste noapte ii bag tzatza, si adoarme la loc (asta in zilele cand nu face circ si scandal noaptea din cauza dintilor - zic eu)...si tot asa pana vine iar dimineata si o luam de la capat....
Eu sincer, nu stiu ce o sa ma fac cu ea cand n-o mai fi tzatza asta.....
Sper ca nu v-am plictisit...pupicei
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
LA MULTI ANISORI, Mara Bianca!
Greta, ce faceai pe vremea asta anul trecut?![]()
Bianca creste
de toate
ella10 spune:
LA MULTI ANI MARA BIANCA
Greta sa-ti traiasca fata si sa aveti parte numai de bucurii din partea ei
Mai Adryana dar tu ne-ai zis programul vostru cu lux de amanunte ,eu l-am zis asa in mare,asa si noi stam dimineata pe olita,mergem cu premergatorul,ne mai jucam iar aseara adoarme singura domnisoara
fara sa o mai legam eu sau ceva.
Adryana ce o sa pui pe tava de unde va alege Bia?
Va pup
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
Adryana_4u spune:
pai pe tava nu stiu, punem noi sau nasa??
In principiu vreau sa fie traditionalele: foarfeca, stilou(pix),caiet, bani, pieptene...si in plus, punem probabil ce ne vine atunci in minte, de ex: cheile lui tat-su de la masina(sau ale lui nasu),o bijuterie ceva, habar n-am .....
Voi ce puneti?
Greta, ce a mai avut mara pe tavita?
V-am mai intrebat, dar va intreb iar: aveti idee de obiceiuri de mot? Sau cadou la nasi se ia?
Bianca creste
de toate
aurel_cris spune:

MARA BIANCA

Sa cresti mare si sa ai viata plina de bucuri.Greta ai o fetita adorabila,Bianca mea inca nu merge dar de vb sigur vorbesc aceeasi limba amandoua
.
ADRYANA si eu imi pun aceesi intrebare unde gresesc dar cum zicea si ELLE depinde de copil.Asa ca sa sperram ca vor veni si zile bune pe staduta noastra
.
Vad ca voi ati pus Biencutele pe olita,noi abia am cumparat-o dar nu am folosit-o inca.Am sa incep sa o obisnuiesc si eu pe domnisoara mea la olita.Inca nu merge singura,mai nou mi-a cazut din patut in cap,va dati seama ce soc am avut,de mancat papa bine nu am de ce ma plange iar cu somnul este aceeasi poveste.Se schimbase putin in bine dar am luat-o iar de la capat,i-o iesi iar vreun iepuras nu stiu ca de o luna nimic avem 2.
Despre petrecerea de un an pai la noi va fi asa:va avea aici o masa ca nu putem sari ziua ei iar motul va fi taiat in Romania ca acolo sunt nasi.La noi nu se rupe turta de ex.se taie doar motul,dar cred ca am sa ii rup si turta sa vedem.
Deocamdata cam atat despre noi ma bucur ca ati mai inttrat si voi pe aici![]()
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
greta4you spune:
....multumim..multumim de felicitari dragele mele...
...ce faceam anul trecut pe vremea asta??
....pai e usor sa-mi amintesc acum...si chiar imi amintesc cu placere...dar atunci a fost ciudat pentru mine....eram fericita,entuziasmata,recunoscatoare lui Dumnezeu,suparata,obosita si stresata in acelasi timp...deci,nu pot sa ma rezum la o singura stare...
noi am pus pe tava doar cateva lucruri care sa reprezinte cate ceva....de exemplu am pus :o carte=invatatura; cheile de la masina=materialism; bani=bogatie;o bucata de paine=gurmanda; un ruj=cochetarie...
se alege un singur obiect pe aici....asa ca Mara a ales ![]()
greta4you spune:
...apropo de olita...eu pe la 7 luni am pus-o la olita..si facea scumpa de ea....pe urma am renuntat o perioada..iar acum nu mai sta deloc...cum o pun ...cum se ridica si pleaca....asa ca....cele care v-ati obisnuit cu olita sa nu renuntati la obicei nici macar pentru o zi...ca pe urma se smecheresc si nu mai vor...
..cred ca o mai las putin sa e imprietenim iar cu olita..si mai vedem