Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

La multi ani 2009
Ce mai faceti mamicutelor de Biecute??
Adryanasunteti tare frumosi si tineriiiii.
Noi suntem ok,ne-am mai pozat si noi putin
Nu prea mai scrieti pe aici vad,va tin fetele asa ocupate??

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

buna mamicilor,ne primiti si pe noi la voi in club?Bianca Andreea(27.02.2008),ma consider norocoasa pt ca doarme noapte de la 22-23 pana dimineata la 07-08 depinde cum ne trezim ,avem deja 5 dintisorii.......acum incep canini sper sa nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Bine ai venit guess ai fetita mai mare cu vreo sapt.decat a mea,noi nu suntem asa norocoase cu somnul,si avem doar 2 dintisori.Cand ne pui si noua niste pozici cu Biencuta sa o vedem si noi??
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

guess, bun venit in club!, ma ocup si de listuta, sa apari acolo, plus ca trecem curand la un alt capitol....povesteste-ne despre tine, despre voi, de fapt..

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui guess

buna mamicilor,ne primiti si pe noi la voi in club?Bianca Andreea(27.02.2008),ma consider norocoasa pt ca doarme noapte de la 22-23 pana dimineata la 07-08 depinde cum ne trezim ,avem deja 5 dintisorii.......acum incep canini sper sa nu

aici scrieti adresa web a albumului de poze

sa ne spui si data ta de nastere...si, da, esti o norocoasa cu somnul....de la ce varsta doarme asa bine? cum ai reusit? a papat tzatzica sau laptic praf?...zi-ne tot!

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Si daca tot suntem la pagina 10, avem un membru nou, si incepem povesti noi, haideti sa trecem si la un capitol nou.
Deci, guess, te invit sa ne povestesti, si va invit pe toate , dragele mele, la sporovaiala, in Capitolul 5

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guess spune:

buna seara,cristina andreea (08.02.1987),da inca o alaptez cam de 3-4 ori pe zi si mancare cat de multa...cum spuneam mai sus avem 5 dintisorii au inceput sa se imflameze si caninii...maibine trimiteti-mi pm cu id voastre si vb mai mult...va pup pe voi si pe biencutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

buna fetelor...

asadar,continuam capitolul 4....daca asa trebuie ,asa vom face...

...in ardeal nu se prea poarta taiatul motului si chestia cu cozonacul rupt deasupra capului de catre nasa...eu fiind ardeleanca pur sange vom respecta doar traditia de pe aici....si anume o sa suflam in lumanarea de pe tort...si o sa punem tava cu diverse obiecte in fata Marei sa vedem ce alege....in rest totul o sa fie o mica petrecere in familie(vre-o 16 persoane)...
...petrecerea o sa fie sambata..pentru ce nu e bine luni in 12 01....lumea mai si munceste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greta4you spune:

am pus si eu niste poze mai noi si doua filmulete...sper sa le puteti vedea....

http://good-times.webshots.com/video/3071145020102695557KnvPar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!

Guess bine ai venit in clubul nostru

Greta ti-am admirat frumusetea de fata e o dulce

Am vazut ca discutati de petrecerea de 1 an,noi am rezervat un spatiu special unde se organizeaza petreceri pentru copii,acasa nu avem loc si sunt cam multi invitati si nu putem face selectie...o sa taiem si motul,la noi la catolici nu se taie dar nana Biancai a zis ca o sa-i taie motul si o sa avem si o tava cu diverse obiecte ,sa vedem ce o sa aleaga.

In privinta somnului eu sunt o norocoasa,Bia cam de la 4-5 luni doarme toata noaptea,de la 9-10 seara pana dimineata la 8-9,si cam de atunci nu mai maninca noaptea

Pupam toate Biencutele si mamicile lor,poate mai treceti pe aici sa mai scrieti cite ceva

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

poze

http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

Mergi la inceput