Clubul mamicilor de fetite BIANCA (4)
Raspunsuri - Pagina 16
bratafel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella10 salutare! eu nu am somn si am zis sa bintui putin pe aici caci ziua nu prea am cum caci Bia nu ma lasa deloc la calculator. Bun venit fetelor care s-au alaturat subiectului nostru ![]() Azi taiem motul,caci maine e luni si nu cred ca ar putea veni nimmeni,si atunci facem azi petrecerea de 1 an;am schimbat locatia caci la locul special pentru copii trebuia sa stam doar doua ore si atunci am anulat si o sa facem petrecerea la un restaurant. In rest suntem bine si avem emotii sa vedem cum reactioneaza Bia la prima ei aniversare. Va pup pe toate si sper sa fie multa activitate pe aici ![]() Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008) poze http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png |
petrecere frumoasa!!
7 luni
POZE 5-6 luni !!
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
veroboroda spune:
Buna ziua! Numele meu este Veronica am aproape 35 de ani(17.03.1974) si sunt mamica de fetita Bianca Elena, nascuta pe 29.08.2007, deci avem un an si cinci luni. Ne-am nascut prin cezariana, la 38 de saptamani, 2700kg, scor Apgar 9. Vreau sa-i multumesc Adryanei_4u, pentru invitatie.
Sa va spunem cate ceva despre noi...m-am chinuit 4 ani sa raman insarcinata, dupa care s-a intamplat minunea datorita unui doctor minunat din Galati pentru care am tot respectul. Am o minune de fetita, de care sunt foarte mandra, ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru asta.
AM sa pun si cateva poze cu noi, putin mai incolo can dvoi fi mai libera,acum trebuie sa ma ocup de gaza mea, ca nu suporta sa nu o bag in seama.
pupici, revenim mai traziu
Adryana_4u spune:
fetelor, va urez BUN VENIT, sper sa va simtiti bine cu noi, aici.
Orice sfat e bun primit, orice sugestie, orice subiect gasiti, il discutam...
Va pupic, spor la scris, ma duc sa actualizez listuta
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
bratafel spune:
am si eu o intrebare: cam de la cate luni a-ti dat cartof la copii? eu ii dau de pe la 6 luni. am auzit ceva pareri contra ...
7 luni
POZE 5-6 luni !!
catutza spune:
hello!
maultumesc de primire 
Adriana , tu din ce oras esti? Eu am nascut prin cezariana, laptele a venit greu si cand a venit deja Bia mea era obisnuita cu laptele praf si nu a mai vrut tzatza
Ea a fost un copil cuminte, de la o luna a dormit noptile cap-coada fara pauze de masa (si pana la o luna o trezeam eu din 3 in 3 ore ca sa manance ca asa stiam iar la o luna nu am mai auzit ceasul cand a sunat de oboseala asa ca nici Bia nu sa mai trezit decat dimineata sa manance ![]()
Bratafel , eu stiu ca ii faceam supa pasata cu legume (cartof, morcov, ceapa, ardei, putina mazare) si ii dadeam....doar ca ea pana la 9 luni cand am fost la mare cu ea nu a vrut sa manance mai nimic, eu ii faceam si ea doar gusta putin si gata!
Greta , sa ne traiesti!
LA MULTI ANI!!!
O sa revin cu pozici....
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
bratafel spune:
catutza toate bunatatile alea de la "bucatareala" le-ai facut tu? mneam mneam. daca da o sa vreau si eu niste retete..please...
7 luni
POZE 5-6 luni !!
catutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bratafel catutza toate bunatatile alea de la "bucatareala" le-ai facut tu? mneam mneam. daca da o sa vreau si eu niste retete..please... 7 luni POZE 5-6 luni !! http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
Adryana_4u spune:
Deci, eu sunt din Constanta. De la mare
Sunt nascuta si crescuta in Tulcea pana la 18 ani, apoi am venit aici la facultate, mi-am cunoscut viitorul sot in primul an de facultate, eu aveam 19 ani, el 15!!!! Pentru cine nu stie, asa, o prezentare pe scurt....ne-am cunoscut pe net, pe mirc, am vb, in aceeasi zi ne-am si intalnit si am ramas impreuna.Acum am 26 ani, anul asta fac 27, deci avem ceva de cand suntem impreuna
In 2007, in mai, am ramas gravi cu bibi, asta ne-a si grabit putin sa facem actele, sa ne oficializam, am nascut, si acum, in toamna, in septembrie, facem si nunta propriu-zisa, si cununia religioasa...
daca vreti sa mai stiti ceva, spuneti, ca nu ma deranjeaza![]()
Am nascut-o pe Bianca natural, la 3,800 kg, dar cu forceps, a aluat nota 8...in fine, a trecut...
I-am dat numai tzatza pana la 5 luni jumatate(nici macar ceai sau altceva), iar de la 5 luni jumate, am inceput diversificarea cu supica de CARTOF, morcov si dovlecel...apoi, incet-incet am adaugat si ceapa, ardei, albitura, carne, pastai, conopida, spanac, rosii....etc...mai am programul cum mi l-a dat doctora, daca vrei, ti-l scriu
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3159601744/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
aurel_cris spune:
ELISORce copii scumpi ai tu acolo
,bun venit in clubul Biencutelor.
VEROBORODAbun venit in clubul Biencutelor,esti nascuta la 2 zile dupa mine
,asteptam pozici cu minunea ta.Si fetita mea pot spune ca este o minune,m-am chinuit ceva sa o am,am ajuns la fertilizare in vitro dar sa meritat.
BRATAFELeu i-am dat cartof Biancai de la 6 luni,sincer nu am auzit nimic contra.
Noi suntem tare maraite ne ies dintisori,azi noapte mi-a plans saracuta,sunt franta de oboseala.Sper ca la noapte va fi mai bine si curand vor iesi dintisori.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
catutza spune:
Adriana , am vazut si eu pozele voastre, sa va traiasca frumoasa mica
.Cum e sa traiesti la malul marii? vara cred ca e frumos dar iarna e pustiu. La cat mai multi ani inpreuna cu sotul tau!
ma duc la dus, dar sunt prin zona ![]()
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala