Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia raduleasca a nascut cu VLADAREANU de la ELIAS.....ca tot zicea cineva....iar Andreea Marin cu Marinescu la Giulesti..... |
Raduleasca a nascut in Israel. Vladareanu a operat-o cand a avut o extrauterina.
Oricum comparatiile nu sunt bune. Ca si vedeta ai parte de alt tratament in spitale decat un om obisnuit. Si fetele de rele tratamente fug. Pentru cine isi permite e ok.
Aaaa, si mai am si eu exemple din partea cealalta: Sanda Ladosi a nascut la Euroclinic. Si mai sunt si alte vedete, dar nu-mi vin in cap.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
andre_ea spune:
citat din mesajul lui lisa79![]() cine imi pune si mie carucior ROZ!!!!!!!!!!!!!!!!![]() ![]() ![]() si multe flori pt cine a pariat pt fetita![]() ![]() sunt foarte fericita! 154 de batai de minut! ce frumos se vede la eco,cum se misca ii venea sa o pap!!! ce frumos! 16S+ sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi! |
Felicitari!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
roxanaz spune:
neata!
la multi ani fericiti sarbatoritelor de nume astazi, sa traiti, sa infloriti, sa aveti parte numai de bucurii!! 

Cadia ff bine ca ti-au facut reprogramare.... asa e si normal! tinem pumnii ptr luni, iar pentru Carmen si danotino pentru azi! 
Venera si eu ma gandeam sa te sfatuiesc sa iei o rochie normala... ca doar se poarta baby-doll si nu stiu cat de mult ai putu sa pui pe tine in 13s..... ma gandesc ca iti vine o rochie cu un numar mai mare fara probleme... nu?
miericico ce ai luat e ok dar sper ca salopetele sunt marimi diferite, nu? ca sa nu te trezesti ca-s toate mai mari sau mai mici - adica ideal ar fi 4-5 de 0-3 luni si 4-5 de 3-6 luni
costumasele daca sunt 3 de 0-3 luni mai ia altele marime mai mare ptr ca in primele luni cresc ca din apa piticeii. costumasele de mers afara mai mult de 2 nu ai de ce sa iei... alea nu se prea murdaresc...
Alina am inteles... ei probabil ca isi iau masuri de protectie ca sa nu se piarda/deterioreze coletele... drum bun si distractie placuta!!! 
cris hahaha asa cosmare ai tu, cu corijente???? ![]()
Cami nu prea poti avea garantia ca poti avea acelasi tratament ca "vedetele"... crede-ma
.
Porumbito.. o fi vreun adevar in visul ala cu 14 ianuarie....
ti-o da bb mesaje subliminale ![]()
lisa felicitari pentru fetita!!!
Darkbendis bune tapas-urile, ha? minunateee... tare bun
crema de zahar ars daaaa pliz o bucata mare ptr mine!!!! tot zic ca fac dar ai mei nu-s fani... si mi-e frica ca o mananc eu pe toata ![]()
Andre_ea cum esti la job? te-ai mai eliberat? cand se intorc mandrele alea din conced?
ariya spune:
LA MULTI ANI ,MARIILOR!DECI SI PRINTESEI MELE,ANNA-MARIA!
LISA,BINE AI VENIT LA MAMICI DE PRINTESICI!
Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani,
14+
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui roxanaz Andre_ea cum esti la job? te-ai mai eliberat? cand se intorc mandrele alea din conced? |
Alaltaieri tot a venit bomba. M-a si luat durerea de burta. Dar intre timp m-am destresat, ca n-are rost.Colegele vin de luni. Le asteptam cu flori
.Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
BillyBilly spune:
| citat din mesajul lui Alina1976 Fetelor, Eu azi plec la mare. :-) Sotul meu isi ia mereu laptop-ul cu el deci o sa mai intru sa va vad si sa va mai scriu...insa mai rar. O sa-mi fie dor de voooooooi!!!!! ![]() ![]() ![]() Sa aveti grija de voi si de bebeii din burtika!! PAAAAAAA Alina 20+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Concediu placut si distractie maxima!!

Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
BillyBilly spune:
| citat din mesajul lui IanFeb09 Lisa, DONE! The girls team is scooooooring again! ![]() |
yupiiii!!!!

Felicitari Lisa!!!
Sa cresteti mari si frumoase!
Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
pusyketa spune:
Citat: citat din mesajul lui CADIA
Neatza fetelor!
Pusyketa, tu la ce doctoritza te duci, pentru ca si eu merg la Medlife la Popa Mirela si sunt f.multumita de ea?
cadia
Eu tocmai am cunoscut-o pe doctorita Mihaela Ivanov.Care mi-a placut mult.Am mers la dansa la consult la RomMed 2000,insa mi-a spus ca nu moseste decat la Medlife.
Tot dansa mi-a spus ca de curand la Medlife s-a adus un aparat de ultima performanta pentru ecografiile morfofetale,care il depaseste pe cel actual si care este deocamdata unic in Bucuresti.
Mi-a dat si numele dr.la care sa ma programez,dr.care lucreaza pe acest aparat.
Eram programata la Chitescu pentru morfofetala,dar asa,ma duc la asta,mai ales ca ma programasem prea devreme si intr-adevar,perioada optima este 22-24 saptamani.
In ce priveste preturile la medlife......hmmmmm.....nu spun ca nu as putea avea acesti bani la momentul nasterii,dar asta presupune sa-i strang.Insa ma gandesc ca sunt spitale de stat care ofera conditii f bune si unde poti gasi deasemenea,medici buni.
Nici eu nu sunt adepta spagilor,cum spunea si Miere,chiar ma cert uneori cu ai mei pe tema asta,dar consider ca si acel "onorariu" pe care l-as da unui medic,l-as da ca o recunostinta a mea pentru el si as da cat as considera eu de cuviinta.
Ma gandesc ca cu banii pe care ii dau la Medlife,pot face o multitudine de alte cumparaturi pentru bebe,mai ales ca o sa fie necesar.
Nu stiu,sunt tare derutata.Se isca un conflict de principii,gandire rationala si instinct in mintea mea......
M-am gandit si la Brasov,am si spus candva pe aici.Dar vorba cui a scris: nasterea este in ianuarie.Data nasterii este probabila.Ca sa mergi sa stai acolo,costa si asta (desi nu s-ar ajunge nicicum la pretul de la medlife),deci sunt amanunte pe care trebuie sa le gandesti bine....
Plus ca....ce te faci cu medicii barbati?
...ca la Brasov e barbat cel cu nasterea in apa.
Nu stiu.....o sa merg la aceasta doamna doctor,sa-i spun pur si simplu ca nu imi permit sa nasc la medlife,sa-i spun ca o plac f mult si sa ma sfatuiasca ce sa fac,eventual poate imi recomanda dansa un coleg de la vreun spital.
La Cantacuzino,stiti vreo doctorita buna?
P.S.Uitati noua lista de preturi de la medlife (tot mai speram ca m-a informat tipa aceea gresit...
):
http://www.memorialhospital.ro/index1.php?show=bb6c218e6e0f6f58e21345f0e16687985a750f86ef41f22f852c43351e3ff383&sh=7
16+
VINE BEBE!
BillyBilly spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui andre_ea
Deci de la zodie mi se trage? Asa imi place sa incep ceva nou, da' sa termine altcineva daca se poate... ![]() Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 18+Delu Prichindelu' BB2 Tudor Vacanta 2008 |

andre_ea si tu? pai, mai noi suntem cu inventiile...
Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa

si multe flori pt cine a pariat pt fetita
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatosi!
de ianuarie