Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 21
cristi_2003 spune:
eu as da bani daca ar fi o clinica particulara unde sa nasc - dar din nefericire aici nu este. doar la cluj e cea mai apropiata si e cam departe - am prietene care au avut travaliu de 1-2 ore si asta ar insemna sa nasc pe la turda...
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
BillyBilly spune:
mimika La multi ani!
Sa fii sanatoasa si fericita!
Miere si alina sa cresteti mari! si noi astazi am schimbat prefixul in sapt 22!!
aryia si eu tot la filantropia o sa nasc, cu dr. Calciu. Spui ca ai vazut rezervele? Eu n-am apucat sa fac o incursiune...cum se prezinta spitalul? Si eu cand am ales Filantropia am facut-o dupa ce am citit o gramada de pareri pro pe DC, sunt multe mamici care au fost multumite si de spital si de personal.
pusyketa eu tot anul trecut mi-am facut eco la medlife (in jur de 10-15) la dna Alma Georgescu si acel aparat pe care-l aveau ESTE APA DE PLOAIE, crede-ma. Bine ca l-au schimbat!!! Eu am eliminat doua sarcini la 8 sapt si la acel aparat (numit de personal la acea vreme f performant) nu se vedea nimic! Dupa ei nici nu eram insarcinata. Anul acesta am fost la Medsana si la Polisano si am putut sa fac comparatie. Dna Dr. Chitescu care face eco si la medlife si la polisano (aparate diferite) mi-a confirmat opinia... Deci, vezi ca din punctul de vedere al Medlife: toate aparatele lor sunt super performante! Este mult bla bla... Nu am auzit de dr Ivanov, dar dr. Chitescu este super profesionista si experimentata, este unul din cei mai buni eco de sarcina de la noi. Si eu tot la dansa merg, dar la polisano.
Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
CADIA spune:
LA MULTI ANI MARIILOR SI MULTA SANATATE VOUA SI BEBICILOR!!

LISA, felicitari pentru fetitza,Sper ca si eu sa am luni dimineata aceeasi veste de la doctor
Alina, "la mai multe saptamani!" si vacanta placuta!
Carmen, iti tinem pumnii si te asteptam cu vesti
pupici tuturor si o zi superba
cadia
BillyBilly spune:
Aryia bine zici...pai e si ziua copchilului meu atunci, ca tocmai am botezat-o ANA-MARIA!
Vaaaii, ce mama sunt... se vede ca nu mi-am intrat in rol inca!
La multi ani tuturor Florilor si la multi ani bebelinei mele!!!!!!
Si eu am vrut sa nasc la Brasov in apa, dar tot din aceleasi considerente am renuntat. Prea multe necunoscute, distanta-i importanta, iar costurile la cazare in decembrie sunt asa cum sunt.
Dragele mele, astazi intru si eu oficial in concediu pentru 2 saptamani!
Yupiiii!! Luni plecam catre Ardeal (Belis-Fantanele), din Ardeal facem o plimbare pana in Budapesta, ne intoarcem si ne oprim la Botosani, la niste prieteni. La racoare!! Sunt tare happy! Pana luni va mai scriu, asa ca nu va pup inca ![]()
Catalina
21+
Ana-Maria ingeras de 
Bebelusa
RalucaAlexa spune:
Neata burtici!
Mai da' cata treaba ati avut de ieri pana azi!!!!!
Alina - concediu placut!! Sa-ti fie dor de noi ca si noua o sa ne fie dor de tine!! ;))
Lisa - felicitari pt fetita!!! (foarte tare ma bucur cand aud de fetite: o sa aiba flacaul meu ce curta!!! :)) )
Cristi - ce-i cu visele astea ma pui??? Priveste partea plina a paharului: cand te-ai trezit si l-ai vazut pe Cristi langa tine nu-i asa ca te-ai bucurat mai tare ca de obicei???
fetelor cu ecografii azi: veniti repede sa ne dati raportul!!! Si fara grija: totul va fi bine!!! (stresate mai suntem toate - n-am vazut asa ceva!!!)
Cadia - cu riscul de a ma repeta: mie mi-a iesit la DT risc de Down de 1:64 (mai mare decat al tau), iar la TT mi-a iesit risc scazut: 1:716!!!! Nu-ti mai face probleme, ti-o spune un om care n-a reusit sa doarma o noapte ca lumea intre cele 2 teste!!! Ca sa vezi cat de stresata am putut sa fiu: am plans cand am vazut rezultatul la TT!!!! Totul va fi foarte bine!!! O sa vezi!!! Dupa cum am mai spus: tre sa simtim si noi ca suntem mamici!!!
Daca nu iese nimeni in fata las ca ies eu: multumesc pt urari!!!! :)))) Si la multi ani!!! tuturor celorlalte Marii din zona!!! :)))
Cat despre clinici particulare: in Iasi nu-i nici una - ca zau m-ar fi batut un gand!!! Viitoarea mea cumnata e studenta la medicina si am convenit sa se specializeze pe gineco si apoi sa deschidem noi o clinica - ea cu munca eu cu managementu!!!! :)))))) Se mai baga cineva????
La Iasi erau azi dimineata (la 9) 25 de grade - se anunta undeva la 38!!!
Si tot azi finuta mea implineste 1 anisor si ii luam motzu!!! Ma gandeam cu atata drag aseara la ce faceam anu trecut pe vremea asta!!! Era ultima data cand o vedeam pe mami cu burtica.... Am stat in dupa-amiaza aia in curtea spitalului cu ea vreo juma de ora, am povestit, a trecut o0 pasare si a facut kk pe burtica :)))))))))) - am concluzionat ca va fi un copil foarte nororcos!!!! Iar a doua zi la 11:35 s-a nascut minunea!!!! Am vb cu mami la o juma de ora dupa ce nascuse!!!! mama eroina: a nascut un copil de 4.5 kg natural...eram foarte mandrii de ea!
Va pup pe toate!!! Noi suntem melancolici azi!!!! :)))
Apropo: al meu nu misca daca stau intinsa nici sa-l bati!! Numai daca stau in fund (la birou de ex)... nu colaboreaza cu mine deloc copilu asta - e incapatanat ca masa!!! :))))
Miericico - frumoasa mai esti tata!!!! ptiu, ptiu, ptiu sa nu fi de deochi!!!!! (am descoperit ca pozele tale pot sa le vad, nu stiu de ce, poate folosesti alta adresa....)
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
flowerbee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi_2003 eu as da bani daca ar fi o clinica particulara unde sa nasc - dar din nefericire aici nu este. doar la cluj e cea mai apropiata si e cam departe - am prietene care au avut travaliu de 1-2 ore si asta ar insemna sa nasc pe la turda... 19+ cu Traian Carolthe greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png |
Cristi, e mai bine sa ai spitalul aproape, mai scapi de un stres, respectiv traficul!!!!
Fetelor, mie cunoscutii imi tot prevestesc ca o sa nasc in decembrie, inclusiv sotul meu cel drag. Eu nu vreau, ca bebe ar fi prea mic. Oare are vreo relevanta ca mama s-a nascut la 7 luni, sora mea la fel si eu la 8 luni? Prematuri pe toata linia. Acum alt motiv de stress. Ca sa nu mai zic de stressul de la job si de la scoala.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
cristi_2003 spune:
si eu multumesc de urari
raluca - de dimineata un pic nu mi-a placut de el ca doar s-a pupat cu alta. nici in visele mele nu are voie. da stiu ca vine de la faptul ca sapt viitoare merge 3 zile la un curs si eu de cand ne-am casatorit nu am dormit fara el.
eu ma simt prost - toate aveti tot felul de cifre despre bebe, teste, rezultate - eu stiu doar ca e bine! fara cifre.
ce ciudat ca am ajuns sa discut despre ce va fi cand eu nu mai sunt la lucru. lasa ca in 6 luni ma intorc in forta.
19+ cu
Traian Carol
Iris2002 spune:
Billy, ce concediu frumos! Si noi mergem la Belis aproape de fiecare data cind suntem in Romania... si pe socrii mei i-am dus acolo, si pe prieteni cind au fost la nunti aici (olandezii au dat de nunta romaneasca si nu se mai dadeau dusi)si tare le-a placut. Si in nordul Moldovei o sa ajung odata cu Paul, ca acolo inca nu am fost nici eu si am auzit ca tare frumos e!
Flowerbee, nu te stresa dinainte pentru daca, parca, etc... si mama ta si sora ta si tu sunteti bine, asta e important, nu? Nu ai nici o garantie ca vei naste mai devreme, dupa cum niciuna dintre noi nu avem garantia ca vom naste la timp... suntem toate diferite, si oricum ar fi, a fost bine pina la urma la tine si la mama si sora, va fi bine si la bebele tau. Zau! Gandeste-te la bebelus mic si dulce si roz in bratele tale, adormit, cu buzele miscand usor in somn, zambind si visand cu ingerasi... ok? Pup you.
cristi_2003 spune:
bee - s la noi sunt nasteri premature in familie. dar toate din cauza de sarcini foarte grele (mama 7 luni a stat in spital doar cu perfuzii, nici apa nu a baut cand a fost gravida) si eu am iesit cu vreo 2 kg, si acuma uite-ma cata sunt.
oricum nu e ceva ereditar - stresul e cel mai mare dusman.
19+ cu
Traian Carol