Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
Iris2002 spune:
Buna dimineata fetele,
E o dimineata insorita dar rece in Haga, eu sunt cu bluza cu mineca lunga, fusta si ciorapi si geaca pe deasupra....cred ca erau vreo 17 grade cind am iesit eu din casa(la 6.45).
Mimika draga, cu intarziere dar si din partea mea la multi ani si cit de curind un bebelus!
Miereamara, ce ti-e cu strainataturile astea...si eu m-am ingrasat la inceput cind am venit in Olanda, apoi am dat jos o gramada si eram ok cind am ramas prima data insarcinata. In sarcina am pus prea mult si am ramas cu muulte kilograme asa ca sunt acum, cit se poate, cind se poate, atenta. Deocamdata e ok, am aproape 19 saptamini si vreo 2-2.250 kilograme in plus, dar se vad mult mai bine acum ca s-au pus pe linga celelalte plusuri
. Dupa nastere si alaptat am si eu de gand sa revina la marimea de demult.
Cu hainutele, mi se pare ca ai ok, nu as lua prea multe marimea 56 pentru ca puiutii cresc asa de repede, la fiecare citeva saptamini/o luna raman hainutele mici. Daca primesti cadouri cere marimea 62/68. Caciulit nu iti trebuie multe la temperaturile alea, eu oricum nu i-am dat in casa decit in primele zile, si Francesca s-a nascut pe 7 decembrie. Mie pentru perioada in care era rece afara cel mai bine mi-a prins lodger, am mai spus, super lejer de infofolit rapid cind iesi, ca oricum trebuie sa te imbraci tu intai, dupa aceea pe bebe, si daca ii iei si un costumas complicat transpiri pina sa iesi afara.
Frumoase poze, Miere!
Cris, asa te inteleg cu visurile despre liceu...si eu le am deseori, tot cu stress, nu stiu de ce pentru ca in general nu am
asa ca de obicei nu imi faceam probleme la teze sau examene. Mai visez colegi de scoala, pe care nu i-am vazut de ani buni de zile.
Porumbita, ce ai visat tu e posibil sa se implineasca, de la 37 saptamini incolo bebe poate sa vina si e considerat la termen.
Lisa, felicitari, ma bucur pentru tine, iti doreai o fetita!
va pup pe toate
Leditia spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Marii!
Eu m-am trezit devreme si asa as mai fi dormit,dar ieri mi-a luat al meu rezultatul analizelor si cica urocultura nu a fost recoltata bine,sa o refac!
Aseara am fost la mami sa papam,toata ziua am visat la salaul ei cu maioneza si la ciorbita..la munca numaram minuntele pana sa plec..Si am halit de apoi ma durea burtica de cat bagasem in mine.
Si acum,ce credeti?M-am trezit cu foamea in gat...si-am halit 2 banane si 2 nectarine..ptiuu..
Va pupic.
POZE
Minunica mea
18+ 
cristi_2003 spune:
la multi ani la toate mariile
mi-a trecut paranoia - aseara intr-o oar de stat intinsa a miscat d vreo 20 de ori bebele - ceva de genul caine care se invarte dupa coada.
in schimb am visat tare urat - ca iubi se pupa cu alta tipa asa ca a venit fostul meu prieten si m-a dus la el acasa si am nascut si am ramas acolo cu bebe cu tot. nu vreau!!!
felicitari pentru toti baieteii si fetitele - si bafta fetelor care merg la eco
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Acum pun si eu o intrebare asemanatoare cu cea a lui Cristi: Oare daca incep sa iau din nou materna, mai pot lua acid folic de 1 mg? |
Dupa 15 saptamani acidul folic nu mai este obligatoriu. Bb s-a format deja. Eu nu mai iau.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Alina1976 spune:
Nu ma puteam abtine sa nu mai intru un pic...evident :-)
Lisa, numele este SUPERB!!! Imi plac la nebunie!! :-)
Carmen....eu la tine pariez pe......BAIAT!...Asa simt.![]()
Va pup!!! si merci de urari! Sper sa am vreme frumoasa si apa sa fie calda...
Alina
20+ cu
EMA
de ianuarie
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
| citat din mesajul lui Iris2002 Buna dimineata fetele, E o dimineata insorita dar rece in Haga, eu sunt cu bluza cu mineca lunga, fusta si ciorapi si geaca pe deasupra....cred ca erau vreo 17 grade cind am iesit eu din casa(la 6.45). |
la Bucuresti esti o zi CANICULARA, 38 de grade se anunta!! MURIM de cald!!!

Alina
20+ cu
EMA
de ianuarieMami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
andre_ea spune:
| citat din mesajul lui justme25 Ce bine ca am simtit-o acum mai bine pe bebelina noastra. Nu m-am prins pana la urma cand doarme si cand e activa..ca simt uneori dimineata, uneori la pranz..cine stie..am citit pe net ca acum bebele are nevoie sa doarma cel putin 16-20 de ore pe zi..ce muuuulttttt!!! Justme 19+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1 |
In primele luni dupa ce se nasc, poate doar bebeii mai ictericiosi sa doarma atat. Io muream cand citeam de cate 17h/zi si al meu dormea doar 10-11.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
18+Delu Prichindelu'
BB2
Tudor
Vacanta 2008
Leditia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Alina1976
la Bucuresti esti o zi CANICULARA, 38 de grade se anunta!! MURIM de cald!!! ![]() Alina 20+ cu EMA de ianuarieMami de printesa BB2 e pe drum Bebe din burtica |
Nici la Cta nu e mai racoare!
POZE
Minunica mea
18+
flowerbee spune:
Neata harnicutelor,
Lisa, felicitari pentru fetita!
Ledi, si eu sunt la fel cu papatul, de cand nu mai vars, parca am scapat de la nemancati! Mi-am zis ca de azi o iau mai usor, mai ales ca a plecat mama acasa si nu mai pot cere tot ce imi trecea prin cap.
Carmen, iti tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu!
Porumbita, si eu am un feeling ca tot in jur de 15 ianuarie voi naste, desi DPN-ul este 29.01.2009. Abia astept.
Cristi, se spune ca in sarcina cosmarurile sunt frecvente. Nu te nelinisti.
Alina, am vorbit ieri cu o prietena ce a nascut recent la Euroclinic si cica nu mai este conditia de 36 de saptamani iar in caz de ceva ei i s-a spus ca au contract de colaborare cu Sp. Giulesti unde te transporta imediat. Zilele trecute a fost acolo o nastere foarte dificila, si mama si bebe cu probleme si au facut fata fara probleme. Probabil ca se mai specializeaza si ei sau au tot mai multa experienta pt au tot mai multe paciente.
Oricum, ne mai interesam.
Pupici.
Bee
16+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Iris2002 spune:
Andreea, si eu eram geloasa pe mamici de bebei care dormeau mult. Si a mea ca si Tudor al tau, maximum 10-11 ore.
Nu va e usor fetelor cu burticile voastre si asa caldura... stati inauntru si beti multa apa.