Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
RalucaAlexa spune:
Cristi, eu nu stiu exact cand se intra dintr-o luna in alta, eu le consider incheiate cand se incheie luna calendaristica (cu aproximatie asa ar trebui sa fie), adica am intrat in 5 luni in jurul datei de 2 august (ultimul CM a fost pe 2 aprilie!)
Va rog sa-mi spuneti daca gresesc!
19+ cu
Matei Teodor
miscaretu lu' mama :)
Naty spune:
Neata!
DarkBendis LA MULTI ANI!
miere, pusyketa, veronica felcitari pentru baietei!
lisa calatorie placuta!
porumbita eu intotdeauna m-am facut cu lama inginal, nu suport ceara. Tim minte ca la sarcina cealalta am inceput sa ma probleme pe la 7 luni ca nu mai vedeam nimic, dar reuseam sa ma fac asa, pe ne-ve.
cadia dr. Pop e unul dintre cei mai buni ecografisti, asa am auzit.
Nu mai stiu cine se mira ca nu sunt prea multe carucioare la mamicile de ianuarie. Pe langa ca multe fete nu sunt prea active, unele nu au reusit sa afle inca sexul bebelusilor fiindca acestia sunt mai rusinosi si nu vor sa arate. Al meu de ex. a stat cu cordonul intre picioare si nu a reusit dr. sa vada nimic cu toate ca l-a alergat vreo jumate de ora.
Fetele, m-ati convins ... comand si eu hainute. Cred ca ar trebui sa iau S avand in vedere ca am 1,62 si in jur de 52 kg (acum), nu?
Aseara m-a bombardat bebe cu niste suturi in vezica timp de vreo o ora ... offf, uitasem de suturile in vezica!
Mi-au venit si mie acum rezultatele la coproparazitologic, se pare ca nu am luat giardia de la Ioana ceea ce e o bucurie fiindca evit un tratament in plus.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
17+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
flowerbee spune:
Alina, deci poate fi si mai mult? Deja ma ia cu ameteli. Trebuie deci sa mai adaug ceva la economiile pentru nastere. Oricum, luna asta e prima luna de economisire...
Cristi, pai e bine ca al aproape 20 sapt ai luat in greutate doar 4 kg. E bine ca medicul sa fie grijuliu.
Cat despre Materna si alte vitamine, nu prea stiu ce sa zic. Stiu doar ca materna are tot ce trebuie pt sarcina. Eu am luat dar varsam prea tare si oricum nu le asimilam, asa ca dr mi-a zis sa nu mai si sa merg doar pe acid folic 1 mg.
Acum pun si eu o intrebare asemanatoare cu cea a lui Cristi: Oare daca incep sa iau din nou materna, mai pot lua acid folic de 1 mg?
Bee
15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
RalucaAlexa spune:
Bee - eu stiu ca dupa primul trimestru (pe care l-ai incheiat de altfel) nu mai e necesar acidul folic supplimentar, iar centrum materna contine doza zilnica recomandata de 0.4 mg!
Cristi - da vitaminele (elevit sau centrum nu mai stiu ce iei), nu ti le-a dat tot el??? Eu iau fier suplimentar si asta la recomandare ambilor medici (si ginecoloaga si drita de familie). Poate ca tu tre sa le iei pe toate mai stii??? Cel mai bine e sa intrebi!
Alina - ma bucur ca te simti mai bine azi!
19+ cu
Matei Teodor
RalucaAlexa spune:
Bee - eu stiu ca dupa primul trimestru (pe care l-ai incheiat de altfel) nu mai e necesar acidul folic supplimentar, iar centrum materna contine doza zilnica recomandata de 0.4 mg!
Cristi - da vitaminele (elevit sau centrum nu mai stiu ce iei), nu ti le-a dat tot el??? Eu iau fier suplimentar si asta la recomandare ambilor medici (si ginecoloaga si drita de familie). Poate ca tu tre sa le iei pe toate mai stii??? Cel mai bine e sa intrebi!
Alina - ma bucur ca te simti mai bine azi!
19+ cu
Matei Teodor
Venerata spune:
Buna tuturor,
DarkBendis, La multi ani,
sa ai parte numai de bucurii, un bebe sanatos si voios!
Felicitari fetelor pentru ...putzulici! Ma refeream la putzulicile bebeilor!
. Ce credeati? ![]()
![]()
AM si eu mare nevoie de un sfat. Trebuie sa merg sambata asta la o nunta si imi trebuie o tinuta mai de ...nunta :-((((, dar si de graviduta. Aveti idee pe unde as putea gasi in Bucuresti - si in timpul asta record - asa ceva? Am intrat pe internet dar ce am gasit (Rococco si altele) au numai tinute casual sau sport. HELP!!!
Multam.
Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si
11s+
cristi_2003 spune:
centrum materna mi-a dat cel din tg mures
vitamine cel din alba
cred ca asta vrea sa ma ingrase si imi da vitamine sa imi faca pofta de mancare. dar io o sa iau materna si acuma si calciul pe care mi l-a dat. nici sa ma indop cu pastile nu vreau - prefer sa mananc fructe
aici toata lumea crede ca io nu mamanc nimic - adica mai ales cristi. ca io mananc la 9 si la 2 la servici unde el nu ma vede si la 5.30 acasa inainte sa ajunga el in general. si isi imagineaza ca daca el nu ma vede io nu mananc. e mirat daca sambata de ex ii zic pe la 2 ca io mor de foame - cum adica mie sa imi fie foame!!!!
19+ cu
Traian Carol
the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
flowerbee spune:
Adevarul este ca eu eram in primul trimestru cand mi-a spus. Dar nici ca am intrebat cand sa nu il mai iau. Cap sec
. O sa iau din nou Materna pana ma duc la control in septembrie.
Rochita de graviduta, mai de seara, am vazut la Agnes Toma. Eu am ochit-o pentru o nunta la jumatatea lui septembrie. De fapt e o rochita baby doll tare draguta care se preteaza la varsta noastra de sarcina. Cred ca acum au si reduceri.
Bee
15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
CADIA spune:
Porumbita si eu sunt la fel de obsedata sa am 2 pareri diferite.Eco morfofetala o fac la dr.POP si la dr.CHITESCU (Medlife)![]()
![]()
![]()
Eco de trim II, adica cea de TT o fac la Alma Georgescu si la Iosup.Tu de ce vrei sa renunti la Iosup,cand ai programarea???
Mie mi-a iesit la DT risc ridicat la Sindromul Down si de aceea as vrea neaparat sa-mi fac eco la Iosup, dar nu mai gasesc loc si trebuie neaparat sa o fac sapt.viitoare.
SUNT DISPERTA!!!!
cadia