Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (36)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Neata,

Azi ma simt mult mai bine ...dar voi tine regimul inca cateva zile.
O sa fac si poze dar cred ca dupa ce vin de la mare...ca azi am de facut bagaje, trebuie sa ma duc cu mama la shopping, apoi la pensat...maine dimineata plecam.
Dar dupa ce vin promit sa fac poze si sa le postez sa ma vedeti .

Eu am nascut la EUROCLINIC in 2006, nastere naturala, si m-a costat 5100 RON cu TOTUL inclus (si primele vaccinuri ale lui bebe si consumabile si hainute...TOT).
Acum am inteles ca ar fi tot cam pe aici...

Alina19+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, nu s-a scumpit cu mult. Acum nasterea naturala e 5900 iar cea prin cezariana 8500. La Medlife e ceva mai ieftin, mai ales la cezariana, cu vreo 15 mil. Noi deja punem bani deoparte, plus ca se mai adauga si prelevarea de celule stem.

Bee15+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Neatza fetelor!
Pusyketa, tu la ce doctoritza te duci, pentru ca si eu merg la Medlife la Popa Mirela si sunt f.multumita de ea?

Ma gandeam si eu sa nasc la Medlife, dar ma socheaza preturile.Eu mi-am facut la ei DT si vreau sa-mi fac si TT tot la ei pentru ca suporta angajatorul meu cheltuielile,dar nasterea????!!!!!...

Mamici, scumpici,eu mi-am facut programare pentru eco morfofetala la dr.POP ADRIAN (Diagnosis).A fost cineva la el, stie cineva, ceva despre el????

multzam si puici

cadia

cadia eu merg la mirela popa, dar dc au crescut asa mult preturile , nu stiu... cred ca o sa mai caut o un doc la un spital de stat....

si la pop merg si eu la morfofetala, dar in septembrie pe 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Buna dimineata burtici!!

DarkBendis La multi ani!!! plini de impliniri! Un bebe sanatos si voios!!

Alina, Cristi multumesc frumos de sfaturi!!! Ce m-as face eu fara voi??
Cristi - incearca s-o iei mai incet cu munca daca se poate!! Nu-i bine sa stai prea mult pe drumuri, poate le poti evita cat de cat in perioada asta!! ai mei ma lasa in pace! Sefu' mi-a spus ca de-acu nu ma mai ia cu el la sedinte la Buc pt ca: "nu vrea sa ma aiba pe constiinta!". M-am ofuscat un pic, dar acum gandindu-ma la rece poate ca-i mai bine asa! M-am reprofilat si stau mai mult la birou acum!
Billy - multam de raspuns (incepusem sa-mi fac probleme :))). Si multumiri de urari tuturor!!!
Miere, pusyketa, vero - felicitari pt flacai!!! Sa va traiasca, sa creasca mari si frumosi sa vrajim gagicile de pe forum impreuna!!! (deja mi-l invat Casanova!!! :))) )
Foarte buna treaba cu canapeaua, asa o sa facem!
Flowerbee - or sa vina si fluturasii tai stai fara grija - si o data cu ei or sa vina grijile - da' a miscat??? da' de ce n-a mai miscat de o ora??? Oricum, 16 saptamani e inca devreme!
Vero - ii drept, ar trebui sa-l simti in fiecare zi, da' eu una nu prea stiu cand ar trebui sa-l simt... Se cam tot misca pe parcursul zilei, obisnuia sa se miste destul de tare si seara, acu nu mai are chef...
Si acu pt fetele cu experienta: mi se pare ca-l simt altfel, vorba lui Cristi - s-o fi marit uteru si acu il simt mai incet???? obisnuiam sa-l simt de parca voia sa se mute :))) si abia acum simt falfaici... cre ca e ok, atata timp cat isi face simtita prezenta - da' paranoia nu ma lasa!!! :))))

19+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR

dark bendis

numai fericire si un bebe sanatos

am implinit si noi 19 saptamani - adica am 5 luni?

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Dark Bendis, La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, sanatoasa si binecuvantata cu un bebe frumos, sanatos si voios!

Mai lucrez ceva si revin sa vad ce ati mai scris.

Bee15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Porumbita, eu o sa ma interesez sa vad daca-mi suporta ce-i de la servici o parte din cheltuielile cu nasterea, daca nu si eu o sa ma indrept, cred catre Elias, pentru ca deja am fost la un doctor acolo, Vladareanu si mi-a placut de el.

dr Popa Mirela nu mi-a facut nici o eco pana acum.Le-am facut la Alma Georgescu (Medlife) si acum vreau sa fac una la Iosup dar sa vad daca reusesc

cadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

nu cred ca v-am zis cat ma amuza doctorul meu

acuma e preocupat de greutatea mea - sau lipsa ei

"tu mananci ceva" da "sigur?" da "ai luat in greutate?" da, vreo 4 kg. imi e foame si mie ca la toti oamenii "sigur?"...

mi-a dat vitamine, calciu+d2, si iod (2 pe saptamana)

daca iau centrum materna sa iau si vitamine?

19+ cu Traian Carol

the greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return

http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Alina, nu s-a scumpit cu mult. Acum nasterea naturala e 5900 iar cea prin cezariana 8500. La Medlife e ceva mai ieftin, mai ales la cezariana, cu vreo 15 mil. Noi deja punem bani deoparte, plus ca se mai adauga si prelevarea de celule stem.

Bee15+

Bee, preturile astea sunt informative...pt ca depinde de cate produse, consumabile...etc, se folosesc pt nasterea respectiva. Si cand am nascut eu era tot vreo 5800 RON dar la mine se pare ca s0au folosit mai putine chestii ...am avut o nastere fara probleme...si de aceea m-a costat doar 5100RON fata de 5800RON...

Alina19+ cuEMMAde ianuarie

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

cristi da centru materna parca asta inseamana, un comples de de toate, inclusiv vitamine...

cadia nici mie nu mi-a facut ea eco; aia de confirmare am facut la alma gerogescu iar cele de 12 sapt la sanador si la euroclinic (medici diferiti sa aud idei diferite);

cea de trim 2 o sa o fac la pop si la pelinescu; am si la iosup programare dar nu cred ca ma mai duc si la el...

Mergi la inceput