Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Fetelor Antonia mea tocmai a mers de-a busilea prima data!!!!!!!!!!! Sunt fffffffffffff fericita!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

FELICITAaaaaaaaRIIIIII! deci tot raul spre bine!SI insanatosire grabnica!!

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PUFULET!MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ram0nica

praji cu mure ; gresisem link-ul

Super! Mai ca as ciuguli si eu o mura de pe prajitura ta.
Daca i-ai da lui Robert...el ar linge zaharul,ar ciuguli murele si mi le-ar da mie ,ar mai lua o gura de blat si s-ar satura..."mami e foalte delicios,da' e foalte dulce si sa nu ma doala burltica"...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

MIHAAAAAAAAA...parca nu mi-ai dat reteta la cioc de casa cum te rugasem.....sau nu am vazut eu?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

fetelor tocmai am citit despre Pansoral ca nu se recomanda copiilor sub 6 ani....asa o fi???

http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/Medicamente/PANSORAL_gel_pentru_aplicatii_orale_26774.html

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anacami
el nu se plictiseste,joaca rolul "controlorului cel gras";face diverse config. de sine,apoi schimba macazul/macazurile,pe unele locomotive le pune sa astepte la semafor,pe altele le trimite la depou,le schimba vagoanele,etc,etc. In timpul asta Stefania le urmareste curioasa, a invatat ca nu trebuie/nu are voie sa le mai inhate de pe sine ...

Eheheee...sa vezi ce razboi e la noi,cand trece asta mica peste constructiile lui,ca si el isi face linii... Si daca ii mai ia si vreun trenulet deja scandalul e in toi... Si asta mica se lupta cu el mey...E cu personalitate...Cre ca o sa mi-l capaceasca pe Robert ca pe hotii de cai,cand o mai creste nitel..

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui anacami
el nu se plictiseste,joaca rolul "controlorului cel gras";face diverse config. de sine,apoi schimba macazul/macazurile,pe unele locomotive le pune sa astepte la semafor,pe altele le trimite la depou,le schimba vagoanele,etc,etc. In timpul asta Stefania le urmareste curioasa, a invatat ca nu trebuie/nu are voie sa le mai inhate de pe sine ...

Eheheee...sa vezi ce razboi e la noi,cand trece asta mica peste constructiile lui,ca si el isi face linii... Si daca ii mai ia si vreun trenulet deja scandalul e in toi... Si asta mica se lupta cu el mey...E cu personalitate...Cre ca o sa mi-l capaceasca pe Robert ca pe hotii de cai,cand o mai creste nitel..

de-ar sti el ce-l asteapta....

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Fetelor Antonia mea tocmai a mers de-a busilea prima data!!!!!!!!!!! Sunt fffffffffffff fericita!

Felicitari!

Amira mea a luat-o binisor la plimbare in 4 labe. Azi dimineata i-am lasat in camera (se jucau impreuna) si eu m-am dus la bucatarie sa pregatesc micul dejun. La un moment dat aud zdranganind la baie si strig:"Robert ce faci acolo mama?"..."Nimic...ma uit la desene" Cand ma duc la baie mandra mea daduse iama in gelurile de dus si ma privea cu o moaca extrem de fericita de marea ei realizare.

Mergi la inceput

uau miha acum ti-am admirat toate bunatatile!!!!!ESTI SUPER priceputa!!!!!!!!ai putea sa iti deschizi o afacere cu cate dulciuri stii!!!!!!!nu te-ai gandit?

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
ce DULCE...!!!!!!sigur asa voi pati si eu...mi se va inmuia inima

Ti se va inmuia inima,se va imputina bugetul familiei si va creste muntele de jucarii... Dar cel mai important dintre toate e fericirea copilului si faptul ca vei invata sa faci slalom si vei putea participa cu brio la Olimpiada.

Mergi la inceput