Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 MIHAAAAAAAAA...parca nu mi-ai dat reteta la cioc de casa cum te rugasem.....sau nu am vazut eu? ![]() |
Nu mai stiu...

Uite aici tocmai ii explicam Adrianei cum sta treaba cu ciocolata mea. Poate te ajuta.Daca mai ai vreo nelamurire...cu mare drag.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 uau miha acum ti-am admirat toate bunatatile!!!!!ESTI SUPER priceputa!!!!!!!!ai putea sa iti deschizi o afacere cu cate dulciuri stii!!!!!!!nu te-ai gandit? |
La noi in Iasi nu prea ai unde sa mergi sa mananci o prajitura buna,cu ciocolata si frisca adevarata,ca la mama acasa.De asta m-am si apucat sa fac eu.Ca mie imi place sa mananc
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Felicitari! ![]() Amira mea a luat-o binisor la plimbare in 4 labe. Cand ma duc la baie mandra mea daduse iama in gelurile de dus si ma privea cu o moaca extrem de fericita de marea ei realizare. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |

super tare!!! bravo, Amira! parca vad ca in curand o sa te bati cu mami pt cosmetice, bigudiuri, placa de par, etc...Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
ram0nica spune:
Super! Mai ca as ciuguli si eu o mura de pe prajitura ta. |
Uraaa, inseamna ca nu arata rau!
Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare
ram0nica spune:
Felicitari! ![]() Amira mea a luat-o binisor la plimbare in 4 labe. Cand ma duc la baie mandra mea daduse iama in gelurile de dus si ma privea cu o moaca extrem de fericita de marea ei realizare. |
Suuuuper tare! E deja avansata! Mi-o si imaginez!!!

ram0nica spune:
Ti se va inmuia inima,se va imputina bugetul familiei si va creste muntele de jucarii... |
Aaaaa, sa inteleg ca... slalom printre muntii de jucarii?
Ank83 spune:
Acus semnez si eu. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
am semnat si eu ....

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
citat din mesajul lui ancadragoman
burticoasa ,mamica de nadia si marius era pusa pe barfa anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca |
aveam o limbaritza !!!!!!!!!!!
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
Se zice schimb de informatii draga! Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
se vede cine e o adevarata doamnaaaa
Ank
Raul
17.10.2007si
de
Ank83 spune:
Nici noi nu iesim dimineata,decat daca e musai. E infiorator de cald. Iesim seara de la 18 pana pe la 21. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
asa si noi ...stam in casa la racoare
Ank
Raul
17.10.2007si
de

Cand ma duc la baie mandra mea daduse iama in gelurile de dus si ma privea cu o moaca extrem de fericita de marea ei realizare.
Mai ca as ciuguli si eu o mura de pe prajitura ta. 
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)