Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui anacami

noi nu i-am luat cu magnet,nu ne plac,parca sunt si mai mici,nu? astea merg singure sau trebuie sa le impingi tu? cele cu sina albastra sunt electrice,deci mai palpitante

Da,is mai mici si trebuie impinse.Dar lui asa ii place.Chiar si alea mari care au baterie trebuie el sa le impinga,sa le mute dintr-o parte in alta.Nu-i place sa stea sa se uite la ele cum merg singure...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

el nu se plictiseste,joaca rolul "controlorului cel gras";face diverse config. de sine,apoi schimba macazul/macazurile,pe unele locomotive le pune sa astepte la semafor,pe altele le trimite la depou,le schimba vagoanele,etc,etc. In timpul asta Stefania le urmareste curioasa, a invatat ca nu trebuie/nu are voie sa le mai inhate de pe sine ...

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

uitati http://family.webshots.com/photo/2670087670103351382UPCfBvpraji cu mure [url] cu care m-am laudat aseara

Vlad - Gabriel (13 dec 07) poze la munte si la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

praji cu mure ; gresisem link-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Fetelor Antonia mea tocmai a mers de-a busilea prima data!!!!!!!!!!! Sunt fffffffffffff fericita!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Andreea,

Firesc ca primele zile au fost mai grele..acum m-am obisnuit asa si e chiar ok. M-am intors ptr ca am vrut si ptr aveam cu cine sa il las.
Cand stateam acasa aveam momente cand nu aveam chef sa ma joc cu el. Acum in schimb abia astept sa ajung acasa. La mine functioneaza de minune principiul: decat o zi intreaga lalaita, mai bine cateva ore de calitate.

Adriana, felicitari!

Anca si Alex 14 decembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

si pentru ca azi e 14, le urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei:Joshua Raphael, Andrei si nu in ultimul rand lui fi-miu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc
Dar cand ajungem la raionul de jucarii.."hai macal sa ne uitam putin" Si cand ii vad privirea mai mai ca as ridica embargoul impus,mai ca as face din acea zi o sarbatoare ca sa primeasca puiul meu drag un trenulet.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

ce DULCE...!!!!!!sigur asa voi pati si eu...mi se va inmuia inima

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

La multi ani si de la noi sarbatoritilor de azi!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

si pentru ca azi e 14, le urez si eu la multi ani sarbatoritilor zilei:Joshua Raphael, Andrei si nu in ultimul rand lui fi-miu

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC! PUPICI DE LA NOI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

anacami bine ai revenit!!!!felicitari pt dintisorul cel frumos!!sunt super jucariile!!!!imi plac mult si cele cu lemn!
mersi tie, lui bb_yasmi si adyanei de raspunsuri!

Azi facem cinste pt ca Andreiul meu drag si scump face 9 LUNI!!!!!!!!!!LA MULTI ANI SUFLETELUL MEU!

si LA MULTI ANI si celorlati bebelusi care mai au doar 3 luni pana fac 1 an......:
JOSHUA
EVA
ILANA
ALEX

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput