Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

helou ...eu sunt pe la bucatarie... fac o coptura dinaia cu branza sarata ..profit de faptul ca in sfarsit afara ploua si pot respira...

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Si ca sa vezi ce ispita esti Miha ...ieri am facut si cioc de casa ..pe care a halito sotul aproape toata ...ca doar nu doar eu astept un bebe

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Maine vreau sa fac o tocanita cu mamaliguta de cartofi ...asta daca tot am trecut prin Bucovina recent

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

ce te mai delectezi ancule..yammmm...bun asa

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor vin cu o intrebare urgenta:dupa 2 plansete de as'noapte,azi dim i-am vazut dintisorii de jos ai lui bb dar sunt inca sub gingie....ce sa ii dau sa ii atenueze durerile la noapte?panadol nurofen au vreun efect calmant???

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salutare la toata lumea..ne-am intors si noi de la bunici..
is f obosita ca azi am batut recordul cu curatenie, gatit, calcat..
sa nu mai vorbim se caldura..de 2 nopti avem 31 de grade..acu chipurile sunt 29..dar tot e cald..
mai revin..

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Helau! Ca tot intreba mami Miha de noi...iata-ne!

Dany,poti sa-i dai Nurofen de 3 ori pe zi, cate 2,5 ml...eu ii dau seara, dar tot nu-mi doarme, ca ii ies 3 dintisori, toti jos...de fapt 2, ca al treilea deja incepe sa creasca.Iar de la caldura asta, se foieste toata noaptea!

BB, cand poti, da-mi un buzz, sa-ti trimit pozele de la mare!

Avem poze noi la semnatura, pt. cine vrea sa vada o printesa rozzz!
Pupici...noapte buna tuturor!

printesa roz
fotomodel

www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Si ca sa vezi ce ispita esti Miha ...ieri am facut si cioc de casa ..pe care a halito sotul aproape toata ...ca doar nu doar eu astept un bebe

Sa inteleg ca mi l-am facut prieten pe sotul tau?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dany26

fetelor vin cu o intrebare urgenta:dupa 2 plansete de as'noapte,azi dim i-am vazut dintisorii de jos ai lui bb dar sunt inca sub gingie....ce sa ii dau sa ii atenueze durerile la noapte?panadol nurofen au vreun efect calmant???

Amandoua is bune.Incearca cu Nurofen.Panadolul e paracetamol si e mai bine de evitat,pe cat posibil,cica.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput