Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)
Raspunsuri - Pagina 19
Ank83 spune:
helou ...eu sunt pe la bucatarie... fac o coptura dinaia cu branza sarata
..profit de faptul ca in sfarsit afara ploua si pot respira... 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Si ca sa vezi ce ispita esti Miha ...ieri am facut si cioc de casa
..pe care a halito sotul aproape toata
...ca doar nu doar eu astept un bebe 

Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
Maine vreau sa fac o tocanita cu mamaliguta de cartofi
...asta daca tot am trecut prin Bucovina recent ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
slimatei spune:
ce te mai delectezi ancule..yammmm...bun asa![]()
...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
dany26 spune:
fetelor vin cu o intrebare urgenta:dupa 2 plansete de as'noapte,azi dim i-am vazut dintisorii de jos ai lui bb dar sunt inca sub gingie....ce sa ii dau sa ii atenueze durerile la noapte?panadol nurofen au vreun efect calmant???
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
salutare la toata lumea..ne-am intors si noi de la bunici..
is f obosita ca azi am batut recordul cu curatenie, gatit, calcat..
sa nu mai vorbim se caldura..de 2 nopti avem 31 de grade..acu chipurile sunt 29..dar tot e cald..
mai revin..
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
vali_delide spune:
Helau! Ca tot intreba mami Miha
de noi...iata-ne!
Dany,poti sa-i dai Nurofen de 3 ori pe zi, cate 2,5 ml...eu ii dau seara, dar tot nu-mi doarme, ca ii ies 3 dintisori, toti jos...de fapt 2, ca al treilea deja incepe sa creasca.Iar de la caldura asta, se foieste toata noaptea!
BB, cand poti, da-mi un buzz, sa-ti trimit pozele de la mare!
Avem poze noi la semnatura, pt. cine vrea sa vada o printesa rozzz!
Pupici...noapte buna tuturor!
printesa roz
fotomodel
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Si ca sa vezi ce ispita esti Miha ...ieri am facut si cioc de casa ...ca doar nu doar eu astept un bebe ![]() ![]() |
Sa inteleg ca mi l-am facut prieten pe sotul tau?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dany26 fetelor vin cu o intrebare urgenta:dupa 2 plansete de as'noapte,azi dim i-am vazut dintisorii de jos ai lui bb dar sunt inca sub gingie....ce sa ii dau sa ii atenueze durerile la noapte?panadol nurofen au vreun efect calmant??? |
Amandoua is bune.Incearca cu Nurofen.Panadolul e paracetamol si e mai bine de evitat,pe cat posibil,cica.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...