Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (102)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Dany si la noi tot cu nurofen a mers ...
Miha pana sa intind ciocolata intre foile de napolitane a mancat jumatate cu biscuitii lui fiu-su

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

La noi izbucneste al 7-lea dinte ...si e cam nervos... apare al treile dinte de jos... ca sus avem 4 deja

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

...uitati si ce ajutor are mami la bucatarie

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

..si daca nu mai e nimeni sting lumina ...ca si asa vine factura cam mare ..la ce putina lume e pe aici

Ank Raul 17.10.2007
si de care creste asa
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Helau! Ca tot intreba mami Miha de noi...iata-ne!

Citat:
Avem poze noi la semnatura, pt. cine vrea sa vada o printesa rozzz!

Ma dor ochii de la cat roz am vazut mey... Dar imi place ca toti sunteti de-o veselie molipsitoare.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

..si daca nu mai e nimeni sting lumina ...ca si asa vine factura cam mare ..la ce putina lume e pe aici

Lasa mey lumina aprinsa ca ma impiedicai in tigaile imprastiate de fii-tu.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Buna dimineata! trezirea, fete, tot noaptea vorbiti?!

ANCA - AM INTELES CA IEI CEVA PT SLABIT? Vreau sa dau repede o burta jos ca am o nunta pe 7 sept...

MULTUMIM pentru urarile adresate MARIILOR, ne-am sarbatorit si noi cu copilu', tati, bunicu, bunica, stramamaie, ca tare lipsiti de inspiratie am fost, mai, o gramada de Marii, nu alta. Dar ce de cadouri! Iubita a primit premergator de la noi(mai devreme cu cateva zile ca asa a venit comanda), a primit cilindru muzical gonflabil chicco+ chitara vtech+ Tweety de la bunici si matusica, o girafa mare pt carut de la alta matusica, si a mai produs multi bani fata mea...ce mai...ne-am scos cu asa comoara!

Eu joi scot gipsul, mi*-am facut programare la Euroclinic, ca nu mai vreau sa bananai 4 ore pe la usile medicilor in Floreasca. M-a ajutat bunica mea cu Alessia, e drept a cam stat si tati pe acasa, dar oricum stramamaie(sau babaie cum ii zicem noi) s-a descurcat nesperat de bine - iese dimineata la 8 afara cu picea, doarme putin afara, apio pe la 10.30-11 intra, intre timp eu ii fac fructele, mai doarme putin....apoi iar masa, jocuri, alergat cu premergator, desene animate, iar la 19 iar afara cu babaie; abia astept sa scot nenorocitul de gips, ca mi-e asa dor de plimbarea cu fata mea...
Am vazut ca s-au intors fetele din concediu, eu am ramas cu un mare of ca nu am mai ajuns la munte, dar poate mergem in cateva wk, cand ma refac eu.

Noi luna viitoare facem 10 ani de casatorie si as vrea sa ne schimbam verighetele si sa mergem la biserica, dar nu prea stiu pe unde sa caut verighete frumoase, la cat am stat in casa sunt cam rupta de lume...

Am scris o gramada...abia astept sa revin si eu aici cu voi..

Am vazut ca ati mai scris de PANADOL, eu i-am cam dat vreo 3 seri la rand, i-ar aseara i-am pus supoz cu paracetamol, cred ca ii mai iese vreun dinte ca are temp seara 37.8-38 si e tare agitata; dr noastra ne-a zis ca e de preferat panadolul, nurofenului, cica ibuprofenul ar fi mai rau pt ei...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

elli multa sanatate si rabdare!

cafea-ua e servita la cap.103

...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=16" target="_blank">o mireasa cu stil si farmec...sli 1,2 :))

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ...pe la juma' de an,
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput